Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2013

ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

643908547
ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

Μνήμες από το προπέρσινο φονικό που είχε σημειωθεί στη Γ’΄Σεπτεμβρίου με θύμα τον άτυχο Μανώλη Καντάρη, θυμίζει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 47χρονου ιχθυέμπορου, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το σπίτι του επό της οδού Τραπεζούντος.
Στις 4.20 το ξημέρωμα,  ο 47χρονος ξεκίνησε όπως κάνει κάθε πρωί για την ιχθυόσκαλα. Είχε ιχθυοπωλείο στον Κορυδαλλό και πήγαινε να πάρει εμπόρευμα και προμήθειες.  Ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.
Ο άτυχος 47χρονος ήταν.....
παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών ηλικίας 9 και 4 ετών και φέρεται ότι είχε μαζί του γύρω στις 3000 ευρώ, ίσως και περισσότερα. Όταν του επιτέθηκαν, εκείνος αντέδρασε. Και οι φονιάδες ή ο φονιάζς, τον έσφαξε στη μέση του δρόμου.
Στις γύρω περιοχές η αστυνόμευση είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Το θέμα είναι μεγάλο και θα επανέλθουμε. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για κανέναν. Και ειδικά για όσους έχουν αναλάβει την φύλαξη της γειτονιάς. Που είναι οι αστυνομικοί που είχες υποσχεθεί ρε καβαλάρη των αλλοδαπών, Δένδια; Που χάθηκαν οι χωροφύλακες του πεζοδρομίου; Τι απέγιναν οι βαρύγδουπες εξαγγελίες για προστασία του Πολίτη; Ποια προστασία του Πολίτη, ρε κατακαημένε, που το μόνον που σας ενδιαφέρει σε τελική ανάλυση είναι να χαιδέψετε το κεφαλάκι κανενός λήσταρχου και να προσφέρετε ασυλία σε κανέναν πιθηκομούρη-μακελάρη.
http://www.makeleio.gr

17 σχόλια:

  1. To ΗUMAN RIGHTS WATCh του εβραιου Roth, τα εβραιοκαναλα, οι εβραιομπολσεβικοι παντως αποχρώσεως ο Μουιζνιεκς και τα εβραϊκά ADL και AJC παντως επιμένουν στις "δεκάδες επιθέσεις ρατσιστών ναζιστων εναντίον ανυπεράσπιστων και χαρητοβλητων μαυριδερών υπάρξεων εντος της Ελλαδος".

    Θα ερθει η ώρα όλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήτη και αποτυχημένε Δένδια. Εισαι τυχερός που είσαι στην Ελλάδα. Σε άλλη χώρα θα σε ειχαν στείλει στο διάολο με όλες αυτές τις αποτυχίες σου. πάρε ρε αλήτη τους αστυνομικους από τα β. προάστεια που ζεί το σάπιο συναφι της Ελλάδας και φερτους εκει που είναι η εργατιά. Οι μεροκαματιάρηδες, οι αβοήθητοι και φτωχοι βιοπαλαιστές. Οι των βορείων έχουν λεφτα να πληρώσουν και security, γιατι θα πρέπει εγώ να πληρώνω τον αστυνομικό που φυλάει την κάθε μεγαλοπουτάνα, τον κάθε κωλόπουστα ή τον κάθε άχρηστο πολιτικό; Εμεις δεν έχουμε λεφτά ούτε για το χαράτσι. Το αίμα κάθε Ελληνα που χύνεται άδικα κάθε μέρα να πέσει πάνω σας. Να γίνει κατάρα για σένα, τους ομοίους σου και τις γενειές σας. Να ζείτε κατατρεγμένοι από τις σκέψεις των ανθρώπων που σκοτώνετε καθημερινα. Κι ώς νέοι Ιούδες να βρείτε ένα μεγάλο δέντρο για να κρεμμαστείτε μπας και γλυτώσετε από τις τύψεις και τις αμαρτίες σας. Τι να τα κάνετε τα πλούτη και τις δόξες ρεεε; Θα τις πάρετε στο βρωμερό σας τάφο; Εκείνη η ώρα είναι για όλους το ίδιο και κανείς δεν ξεφεύγει, όσα πλούτη και δόξα κι αν διαθέτει. Αξίζει ρεεε να λερωνόσαστε με αίμα αθώων μεροκαματιάρηδων; Τι θα πεις τώρα στα παιδια αυτού του ανθρώπου ρε αλήτη; Ή θα πας να βρεις τον άλλο ανώμαλο δολοφόνο, τον Καμίνη να πανυγηρίσετε παρέα; Να καείτε στην αιώνια κόλαση καθήκια.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ. ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ PASPARTOY. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πουτανας γιε, πουστοπαιδο θες εντονο κωλοσκουποξυλο δημοσιως.
      Ρουφιανε ανθελληνα πρεζονι.
      Η διευθυνση σου ειναι γνωστη και η ωρα σου ερχεται γοργα
      Ειτε στην αλβανια κρυφτεις ειτε στο ισραηλ θα σε βρω και θα μαρτυρησης το ψωλοχυμα που θηλασες νομιζοντας οτι ειναι το γαλα της πουτανας που σε ξεγλυσταργε.


      Μπαμπης

      Διαγραφή
    2. Αναρχοάπλυτε...
      Πήγαινε στους "Γιατρούς του Κώλου" να σου δώσουν μία παστίλια για τον κώλο σου να γιατρευτείς...διότι το μυαλό σου είναι που είναι κατεστραμμένο...τουλάχιστον να γιατρευτεί ο κώλος σου διότι οι Αφγανοί περιμένουν...

      Υ.Γ Ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες για το απρεπές του σχολίου αλλά απευθυνόμενος σε αναρχοάπλυτους είναι ο μόνος τρόπος γραφής που είναι δυνατόν να αντιληφθούν...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν πουστράκι αναρχοάπλυτε, πουτανάκι αλβανών και πακιστανών, το mail μου είναι πάνω..
      Όποτε γουστάρεις στείλε μου να τα πούμε από κοντά

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, μήπως θα έπρεπε και εσύ να περνάς από έλεγχο πρώτα τα σχόλια όπως έκανε και το ΥΓΡΟ ΠΥΡ;
    Δεν γίνεται εμείς οι εθνικιστές που πιστεύουμε σε αξίες και ιδανικά να δεχόμαστε τις ακατονόμαστες ύβρεις των αγνώστου ταυτότητας (πιθανότατα εβραιομπολσεβίκων) τρόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ επειδή δεν κάθομαι συνεχώς πάνω από έναν υπολογιστή φοβάμαι ότι θα κόψω τη ροή των σχολίων σε φίλους και συναγωνιστές και θα τους δημιουργήσω μια δυσφορία χωρίς λόγο καθώς τα αναρχοτρολ είναι πολύ λίγα.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Μπάμπη, κι εσένα η μανούλα ξεκωλοπούτανο είναι? Την πηδάνε οι συναγωνιστές σου? Πρόσεξε μην σκίσεις την κυλόττα σου, 'μάγκα νεοναζί'... Το ποιος σας γαμάει μανάδες & πατεράδες στους δρόμους φαίνεται καθημερινά. Ακόμη κλαίτε για το συσσίτιο στο Σύνταγμα και για τα στεφάνια που δεν καταθέσατε στις 2 Εθνικές Επετείους (28η Οκτωβρίου-25η Μαρτίου) που κρυβόσασταν σαν κατσαρίδες. ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα Λιανα μου συγνωμη που δε σε γνωρισα εξ αρχης.
      Αν ησουν ο Τσατσοπουλος θα σου μιλουσα διαφορετικα αλλα μιας και εισαι η Λιανα να σου στειλω και την Δουρου να τριψετε το πιπερι οσο κανει λιακαδα και ειναι ακομα καιρος;
      Γιατι σε λιγο θα ευχεσαι ναχε τραβηξει ο μπαμπας σου μαλακια κεινο το βραδυ αντι να παει σε μπουρδελο της Μανωλαδας.



      Μπαμπης

      Διαγραφή
    2. Ακομα δεν αρχίσαμε εβραιομπολσεβικε.
      Βρες τρύπα να κρυφτείς βρωμερή κατσαριδα,

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Μη σας απασχολούν οι αηδίες του κάθε ηλίθιου και της κάθε παλιοφυλλάδας που χρησιμοποιεί την ΧΑ για να αναδειχτεί. Βλέπετε το θέμα πουλάει πολύ. ´Ολη αυτή η προσπάθεια λασπολογίας είναι υπέρ μας. Ο κόσμος έχει πλέον καταλάβει τι γίνεται και κρίνει. Κάθε μύνημα σε τοίχο, κάθε σχόλειο στο internet, κάθε στήλη σε εφημερίδα και κάθε τηλεπερσόνα με τους μαιντανούς της, που προσπαθούν να αλλοιώσουν το κοινωνικό μας έργο, και την συμπαράστασή μας στους Ελληνες πέφτει στο κενό. ´Ολα αυτά που κάνουν και ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας με τις κατευθύνσεις και εντολές των εβραιοσιωνιστικών αρχηγείων τους, φέρνει ακόμα περισσότερους Συνέλληνες κοντά μας. Δεν είμαστε αναρχικοί, ούτε φασίστες ούτε ναζιστές όπως προσπαθούν να μας παρουσιάσουν. Είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που βάζουμε πάνω απ´ όλα την ´Ελλαδα και τους ´Ελληνες. Γι αυτό ανεβαίνουμε με τρελούς ρυθμούς. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και εμείς και αυτοί. Μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Μη παίξετε το παιχνίδι τους. Προσήλωση και πίστη στην αποστολή. Γι αυτό χάνουνε τον ύπνο τους όσοι εκτέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο αστάθμητος παράγων είναι πάντα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτός δεν ελεγχεται. Οι κάθε λογής αριστεριστές τοσες δεκαετίες καααααααάθονται στη μεριά τους χωρίς ίχνος κοινωνικής προσφοράς. Μας έχουν ζαλίσει τόσα χρόνια με τα κούφια κουλτουριάρικά και τους τάχα κοινωνικούς αγώνες. Μπλά-μπλά και ουσία μηδέν.Έδωσαν ποτέ μία δραχμή ή ένα ευρώ για τον συνάνθρωπό τους; ΠΟΤΕ. και ότι έκαναν ήταν πάντα με αυστηρά πολιτικά κριτήρια. Η ΧΑ εχει ένα μόνο κριτήριο. ΕΛΛΑΔΑ- ΕΛΛΗΝΑΣ. Ούτε κόμμα, ούτε πιστεύω. Μόνο η συμπαράσταση στον Συνέλληνα. Ο κόσμος ξύπνησε. Το είδε και το προτίμησε γιατί ήταν χειροπιαστό. Οχι λόγια αλλά πραγματική συμπαράσταση. Και αυτό τους τρόμαξε τους έτσουξε γερά. Νόμιζαν ότι μπορούσαν να κοροιδεύουν τον λαό αιωνίως με τις ξεθωριασμένες κομμουνιστικες θεωρίες τους. Θεωρίες που από δεκαετίες έχουν ξεπεραστεί ακόμα και στις πιο κομμουνιστικες χώρες όπως Ρωσία και Κίνα. Οι δικοί μας έχασαν την επαφή με την πραγματικότητα. Ζουν στην εποχη του συμμοριτοπόλεμου, ενώ οι απανταχού κομμουνιστές έχουν σχεδιάσει και ακολουθούν νέες πορείες και προοδεύουν. Οι δικοί μας μόνο με το καθεστώς της Β. Κορέας μπορουν να συγριθούν. Σκοταδιστές και αλλόφρονες προπαγανδιστές. Φαντάσματα το Λενιν και Στάλιν. Εεε όχι πιά. ´Ηρθε η ώρα της Εθνεγερσίας. Η ώρα της τιμωρίας και των φυλακών. Αντιπροσωπεύουμε αυτά που ποθεί κάθε ´Ελληνας πολίτης. Την Εθνική Υπερηφάνεια, την προστασία της Ορθοδοξίας και την ασφάλεια της Ελληνικής οικογένειας. Είναι η ώρα οι ´Ελληνες να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να περπατήσουν και πάλι υπερήφανοι όπως τους αρμόζει. Ψυχραιμία λοιπόν. Η Χρυσή μας Αυγή ξημερώνει για να διαλύσει με το φώς της το σκοτάδι που επέβαλαν στο λαό αυτά τα σκουλήκια,οι προδότες και οι ανθέλληνες.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ15 Μαΐου 2013 στις 8:02 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 4.17ΜΜ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΝΔΙΟΚΟΤΟΥΛΑΣ...ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΖΩΟ, ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ 'ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ' ΤΑΚΤΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ. ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ. ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συριζαίε, απ´ ότι φαίνεται σ´έτσουξε γερά. Μη μου λες για προπαγάνδες και τέτοιου είδους κουραφέξαλα. Πήγαινε πρώτα μια βόλτα από Κίνα και Ρωσία για να δεις πως ζουν οι μεγαλύτεροι καπιταλιστές του κόσμου. Εκεί που ούτε να ακούσουν το όνομα κομμουνισμος δεν θέλουν. Εκει που ο απλός πολίτης φτύσνει στισ φωτογραφίες του Λένιν, του Στάλιν και του Μάο, που τους επέβαλαν την παγκόσμια απομώνοση όλα αυτά τα χρόνια. Στην Β. Κορέα δεν μπόρεσα να περάσω ακόμα, Αλλα θα το πετύχω σύντομα. Εκεί να πάς να δεις το σκοταδισμό και την κομουνιστική γάγγραινα που θέλετε να μας πασάρετε. Λεβέντη μου μια φιλοσοφία δεν μαθαίνεται μέσα από τα βιβλία αλλά με την άμεση επαφή με τον λαό. Κάνε μια βόλτα προς τα κεί, όχι σαν χαζοτουρίστας αλλά σαν ερευνητής και μετά κόπιασε. Προς το παρόν πήγαινε να δηλώσεις συμετοχη στο gay parade με τους ομοίους σου και τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες που οταν σκοτώνουν δεν σου ζητάνε πρώτα το πολιτικό σου δελτίο. Σκέψου πρώτα και μετά αποφάσισε τι θα υποστηρίζεις. Προχτές ήταν οι δύστυχοι ηλικιωμένοι, Χτες ήταν ο άτυχος μεροκαματιάρης, αύριο μπορεί να είναι ο αδελφός σου η ο αδελφός μου. Αυτοί οι δολοφονοι δεν ξεχωρίζουν πρόσωπα ή ιδεολογίες. Μεγάλωσαν και εζησαν σκοτώνοντας ο ένας τον άλλο. Είναι επιεικώς καννίβαλοι. Όταν το καταλάβεις ίσως να ξυπνήσεις απο το λήθαργο και το σκοταδισμό που σας έχει ρίξει το μεταλλαγμένο κόμμα σας. Επόμενο λοιπόν είναι, οι απλοί άνθρωποι που ματώνουν καθημερινα να στρέφονται στη ΧΑ, όπως κι εγώ φυσικά γιατί εκεί βρίσκουν συμπαράσταση. Πέρασα και από ΝΔ και από ΠΑΣΟΚ. Μέσα μου όμως είναι η Ελλαδα που αυτοί μου την κατέστρεψαν. Η ΧΑ μου δίνει πίσω αυτά που μου έκλεψαν. Κάποτε θα μεγαλώσεις και θα δεις που έχεις εγκλωβισυεί. Και ευχομαι να μη ματωσεις ούτε εσυ ούτε η οικογένειά σου από τους δολοφονους που τώρα υποστηρίζεις.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΛΑΣ!!! Ο πουτσοπνιχτης που μπηκε εδω μεσα κ το παιζει μαγκας με ξενα αρχιδια γιατι δεν ερχεται να μας αντιμετωπισει κατα προσωπον απο 'δω κ 'γω γαμω κ δερνω. Ας ερθει να αντιμετωπισει εναν μας μονο, εμεις δεν ειμαστε κοριτσακια να πηγαινουμε 10 σε 1 κ να τραβαμε μαλλια κ να γρατζουναμε με τα νυχακια μας, κ τοτε θα δουμε ποιος εχει σκυμενο το κεφαλι..... Αλλα η ελαχιστη δυναμη που μαλλον σου εχει απομεινει ειναι στο στομα να ρουφας τα χασικλικια σου κ να παιρνεις πιπες γι' αυτο το εχεις κ μεγαλο κ χρησιμοποιεις μονο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών