Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 26, 2013

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ’ ΕΝΑΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ

CACHE_620X620_1_1007108
Με μια μακροσκελέστατη επιστολή-κατεβατό, 1.793 λέξεων, ο «πολύς» Στάθης, γνωστός κομμουνιστής γελοιογράφος και… γελοιολόγος (στον «αστικό» τύπο), αλλά και «συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων» (σύμφωνα με το μακαρίτη τον Κακαουνάκη), απευθύνεται με… πατρικό ύφος (θέλοντας προφανώς να γίνει κι αυτός «πατερούλης», σαν το ίνδαλμά του, τον Στάλιν) στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους… πείσει ν’ αλλάξουν και να μπουν στο… σωστό δρόμο του σ. Κουτσούμπα. Θα κάνουμε έναν σύντομο σχολιασμό και θα δώσουμε ορισμένες απαντήσεις στον προβατόσχημο αυτόν λύκο, ζηλωτή του σταλινικού τρόμου που το παίζει… Αρσακειάς:

1ον) Η… δημοκρατία της δικτατορίας του προλεταριάτου.
«Η δημοκρατία είναι το πρώτο ζητούμενο. Για την ίδρυσή της, την καθιέρωσή της και.....
την υπεράσπισή της στην Ελλάδα, όπως και παντού αλλού, πλήθος πολιτών, μέγεθος λαού, έχουν χύσει το αίμα τους, αριστεροί, κομμουνιστές, κεντρώοι, σοσιαλιστές, δεξιοί, σοσιαλδημοκράτες, χριστιανοί, αναρχικοί, εβραίοι, αλλοεθνείς, έχουν χύσει το αίμα τους κι έχουν δώσει τη ζωή τους. Μόνον οι φασίστες το μόνον που έχουν δώσει για τη δημοκρατία είναι οι σφαίρες τους εναντίον της».
Οι κομμουνιστές, λοιπόν, έχουν χύσει το αίμα τους για τη δημοκρατία (αγωνιζόμενοι για τη «δικτατορία του προλεταριάτου»)! Εδώ δε χρειάζονται σχόλια…
2ον) 99,9% ο μοναδικός υποψήφιος του μοναδικού κόμματος.
«Και τέλος, στη δημοκρατία ψηφίζεις. Έστω Χρυσή Αυγή. Σε καθεστώς Χρυσής Αυγής, όμως, θα ψήφιζες μόνον ό,τι θα σε διέτασσαν».
Βεβαίως και ψήφιζαν ελεύθερα στα κομμουνιστικά κράτη (τον μοναδικό υποψήφιο, του μοναδικού κόμματος, που ελάμβανε το… μοναδικό ποσοστό 99,9%)!
3ον) ; Οι «Κοζάκοι» της εξουσίας.
«Σου λένε ότι......................

συνέχεια στο Ethnikismos.NET

13 σχόλια:

  1. Ένας γελωτοποιός γελοιογράφος που ποιεί τον γέλωτα με τα γελοία σκίτσα που γράφει...όχι γιατί το νόημα και οι εικόνες των σκίτσων που γράφει αυτές καθ'αυτές ποιούν τον γέλωτα αλλά γιατί ο αναγνώστης των συγκεκριμένων σκίτσων γελάει με την ιδέα του πως μπορεί κάποιος που ζωγραφίζει τέτοια σαχλά σκίτσα να φαντασιώνεται τον εαυτό του ως σπουδαίο γελοιογράφο...
    Η γελοιογραφία είναι μία μορφή τέχνης που την έχουν υπηρετήσαει "ιερά τέρατα" του χώρου και σε αυτόν τον χώρο προφανώς αυτός δεν ανήκει γι' αυτό και εσχάτως το "έριξε" στον πολιτικό σχολιασμό όπου προσπαθεί (χρησιμοποιώντας το "ειδικό κυβικό του βάρος" που είναι αντιστρόφως ανάλογο με το "ειδικό κυβικό βάρος" των αυτοκινήτων που συλλέγει (όπως ισχυριζόταν ο μακαρίτης Κακαουνάκης)) να πείσει άπαντες για το πόσο ωφέλιμη είναι για τον τόπο μία αποδοχή του Σύριζα συνοδευόμενη και από μία άρνηση της Χρυσής Αυγής...και όλα αυτά διανθισμένα με μία αίσθηση "κατοχής της ιστορικής αληθείας" όπου ως "ιστορική αλήθεια" νοείται μόνο ό,τι αποδέχεται η μαρξιστική-κομμουνιστική κοσμοθεώρηση...
    Είπαμε...η τέχνη της γελοιογαφίας είναι ύψιστη και ο συγκεκριμένος κύριος δεν την κατέχει...ίσως στον χώρο του stand up comedy να είχε περισσότερη τύχη τώρα που ο κομμουνισμός μόνο ως κωμωδία μπορεί να εκληφθεί...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αντιγνώμων, είναι και λιγουλάκι κουτοί οι αριστεροί, έχουν πάντα αυτό το ελιτίστικο ύφος 100 καρδιναλίων οτι γνωρίζουν τα πάντα, οτι κατέχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια που τους κάνει πραγματικά αστείους.
      Κάποτε παλιότερα που ο κόσμος πιο αγνός τσίμπαγε στο υφάκι αυτό είχανε πέραση, τώρα πια τους πήρε είδηση και κατάλαβε καλά το πόσο υποκριτές και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ρατσιστές είναι.
      Μισούν τον τόπο που τους γέννησε, τρώγονται με τα ρούχα τους, όλα τους φταίνε και για αυτό ηδονίζονται όταν βλέπουν τον τόπο να υποφέρει και αν περνά απο το χέρι τους βοηθάνε και αυτοί στην κατάρευση με μεγάλη χαρά.
      Σαν καλοί φαρισαίοι που είναι βεβαίως ξέρουν πάντα να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο αρκεί να καλύπτει την ανάγκη τους εκείνη τη στιγμή.
      Κάποτε θα τους έπαιρνε είδηση ο κόσμος, δυστυχώς αργήσαμε (και γώ μαζί) έπρεπε να εμφανιστεί η καταλυτική δράση της "κρίσης" για να ξεβρακωθούν, αλλά έστω και τώρα έγινε.
      Ας μην τους αφήσουμε να κοροϊδέψουν ξανα τον κόσμο ΠΟΤΕ!

      Διαγραφή
  2. Του απάντησα για τη καθημερινότητα της Κυψέλης και τα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ λογόκριναν το σχόλιό μου, που ήταν κοσμιότατο...
    Η κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς τους συμβουλάτορες πατερούληδες έρχεται από ανθρώπους όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Ελένη Λιάσκα, ο Πέτρος Γαϊτάνος.
    Αρκετά με τους δήθεν.
    Να έρθουν τα μόμολα να ζήσουν άνεργοι χρόνια με πτυχίο καλού παν/μίου (στα 200 καλύτερα του κόσμου) και για ένα 24ωρο στο κολαστήριο που ζω και να αφήσουν τις συμβουλές.

    Και κάτι ακόμα..
    Σε "ακροδεξιά" υποτίθεται μπλογκς δεν φοβούνται τη γνώμη των σχολιαστών...
    Οι "δημοκράτες" ευαισθητούληδες λογοκρίνουν, πετσοκόβουν με το κιλό!

    Σας μάθαμε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τι περίμενες συναγωνιστή να γίνει; να σου περνάγανε το σχόλιο; ποιοί; αυτοί οι "δημοκράτες" με την κόκκινη προβιά και την παχιά τσέπη.
      Καημένη Ελλάδα, αδρανήσαμε όλοι και οι πατεράδες μας και μείς και να που σε φτάσανε οι εργατοπατέρες και τα λαμόγια...

      Διαγραφή
    2. Αδρανήσαμε φίλε και αδερφέ.
      Και εγώ αδράνησα και αμάρτησα σαν πιτσιρικάς.
      ΑΠό το στο παν/μιο έως το στρατό την είχα δει "ανοιχτόμυαλος" και "δεν τρέχει και τίποτα" με αποτέλεσμα τώρα να κάνουν πάρτι τα κηφηναριά.

      Αυτοί δεν είναι άνθρωποι ντόμπροι.
      Ξέρεις, το να κάνει κάποιος στη ζωή του ηλιθιότητες, να πέφτει σε λάθη είναι ανθρώπινο και ντόμπρο.
      Και διορθώνεται.
      Άνθρωποι είμαστε λάθη θα κάνουμε.
      Αυτοί φίλε είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
      Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρρώστια από αυτή.

      Τους λέει η γιαγιά, ο φοιτητής, το ανδρόγυνο ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στη πόλη τους σαν άνθρωποι και τους κάνουν νουθεσίες, τους αποκαλούν "ρατσιστές".
      Αυτός είναι ο έσχατος ξεπεσμός, η έσχατη ξεφτίλα...

      Διαλύσανε το έθνος μας, τη συλλογική μας μνήμη, την κοινωνία ολόκληρη, την αυτοδιάθεσή μας ως λαού, φτιάξανε ένα εκτρωματικό κράτος, διαλύσανε την παραγωγή και μας μιλάνε για "ακροδεξιές" για "νεοναζισμούς" και για τρίχες κατσαρές!
      Οι γελοίοι

      Διαγραφή
  3. Περνουσα τυχαία και διαβασα λίγο (οσο αντεξα) Τελικά παίδες εχετε μεγάλη πλάκα, η συνεισφορά σας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαο είναι ανεκτίμητη και ουσιαστική εκτός απο παραπληροφόρηση και αρλούμπες προσφέρετε αφθονο αυτοφυές και γαργαρο γέλιο.
    Και δεν εχω βέβαια καμμια απαίτηση να δημοσιευτεί το σχολιό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, καλα κανεις και γελας...Η Ανατολικη Ευρωπη που επελεξε την κομμουνιστικη αφελεια και σαπιλα , κλαιει...Εσυ εισαι τυχερος που γελας...Και μην διαβαζεις δυσπεπτα θεματα και χανεις την αντοχη σου....Στο κατω κατω το ξερεις : Οταν η πραγματικοτητα και η Ιστορια πανε κοντρα με την αριστερα, τοσο το χειροτερο γι αυτες... Η αριστερα εχει παντα δικιο, κι ας ειναι στα Ιστορικα Σκουπιδια , ηδη....

      Διαγραφή
    2. Ναι ναι όλοι τυχαίοι είσαστε... "τυχαία περνάτε", ξαφνικά απο το πουθενά εμφανιστήκατε. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε να σου απαντάμε... γελαστέ.

      Και που είσαι, να το μοιράζεστε το link του blog γιατί απο τους δέκα σαν και σένα που θα μπαίνετε οι μισοί έχουν ήδη τις αμφιβολίες τους με την αναρχοαριστερά και ψάχνονται, δεν θα δυσκολευτούν να κατασταλάξουν διαβάζοντας άρθρα εδώ.

      Διαγραφή
    3. πές μας τί πίνεις καί δέ μάς δίνεις .

      Διαγραφή
  4. Χαχαχαχα πολύ ωραία του απάντησε, είναι να τους λυπάσαι τους κουμουνιστές, πέφτουν πιά μέσα στις λακούβες που σκάβανε για τον Ελληνισμό 90 χρόνια τώρα...
    Το χειρότερο για δαύτους είναι οτι βλέπουν την ΧΑ να απηχεί πραγματικά στις καρδιές των δυνητικά δικών τους ψηφοφόρων και αυτό τους τρελαίνει!
    Χάνουν στην κυριολεξία το έδαφος κάτω απο τα πόδια τους...
    Ο κόσμος τους έδωσε πολλές ευκαιρίες για να δείξουν και πόσο "πατριώτες" είναι και πόσο πραγματικά νοιάζονται για αυτόν, πόσο "δημοκράτες" και φυσικά πόσο πολύ τους νοιάζει ο λαός.
    Δεν είναι τυχαίο που στα κράτη της ανατολικής Ευρώπης είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΙ!

    Εύχομαι να εξαφανιστούν εντελώς και να γελάμε κάποτε με την κατάντια τους...
    Έσσεται Ήμαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψτε τή φάτσα του καί βγάλτε συμπεράσματα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κλασσικος κουλτουρονταβαντζης.βρισκει λογικο να παιρνει επιδοματα ο αφγανος κ ο πακιστανος κ ο ελληνας να πειναει.μιλαει για τον 'ρατσισμο΄των αθηναιων που ζουν μεσα στο τρομο αναμεσα στις ορδες των λαθραιων ενω εκεινος δεν θα στεκοταν ουτε 5 λεπτα σε τετοιο σημειο απο τη πολυτελεια του ακριβου του σπιτιου.μαλακες κκεδες μονοι σας θα κανετε τον χρυσαυγιτη 50%.γιατι ολοι ξερουν τι νταβαδες ειστε κ ποσο υποκριτες.Κλασσικοι φοροφυγαδες κ κηφηνες.Γιατι πως εξηγειται ενω κατα 80%η χρυση αυγη να λεει ακριβως τα ιδια με το κκε να χτυπαει κοκκινα σε ελαχιστο καιρο πιστευω οτι ειναι σιγουρα 2ο κομμα κ 1ο στην αττικη ενω το κκε παιρνει τα αρχιδια του!γιατι σας εχουν μαθει βρωμιαρηδες .χαρακτηριστικο παραδειγμα το περαμα.Ο κοσμος εχει αγανακτησει κωλοκκεδες.προτεραιοτητα στο τοπο αυτο εχει ο ελληνας να το καταλαβετε ζωα καλα.προσωπικα δεν πιστευω οτι ειμαι ανωτερος απο καποιον αλλο ουτε πιστευω οτι πρεπει να διωξω καποιον ειδικα αν δεν με ενοχλει(ανθρωπος ειναι κ αυτος) αλλα το ισλαμ και ειδικα το ακραιο ειναι ενας τεραστιος κινδυνος που πρεπει να φυγει κλωτσηδον απο εδω.Και δυστυχως μονο η χρυση Αυγη θα το κανει .
    Αυτα απο εναν πρωην Κνιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχει γινει μαναρακι του χατζηνικολαου, καθε μερα τον βλεπουμε μαζι με την μαλακια του στο enikos.gr , στελνουμε σχολια αλλα τιποτα, μας τα κοβουν... το μονο που δεν μπορουν να κοψουν ειναι αυτο που ερχετε, ερχομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών