Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 26, 2013

Νέα περίπτωση Μυρτώς...Αφγανικό κτήνος πέταξε στο γκρεμό νεαρή φοιτήτρια για να τη ληστέψει!!!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζήτω ο πολυφυλετισμός

Δυστυχώς ή άτυχη Μυρτώ στην Πάρο δεν ήταν ούτε το πρώτο, αλλά δυστυχώς ούτε και το τελευταίο θύμα εγκληματικότητας λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
 
Ρεπορτάζ του Βασίλη Χήτου: "Αφγανός στην Κέρκυρα ζήλεψε την κτηνωδία  του Πακιστανού στην Πάρο και πέταξε στα βράχια της Κέρκυρας, δίπλα από το παλιό Ενετικό φρούριο από ύψος εφτά μέτρων, 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει  στο 2ο έτος του ιστορικό τμήματος στο πανεπιστήμιο του νησιού.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα όταν το κορίτσι με καταγωγή από τα ορεινά Θεοδώριανα της Άρτας, επέστρεφε στο σπίτι. Δίπλα από το σπίτι όπου πέθανε ο Διονύσιος Σολωμός ο Αφγανός όρμηξε στην 20χρονη για να.......
της αρπάξει την τσάντα, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και τότε ο Αφγανός την σήκωσε με τα χέρια του από τα προστατευτικά κάγκελα  και την πέταξε από ύψος εφτά μέτρων όπως φαίνεται και στην φωτό-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Fimotro από το σημείο.

«Βοήθησε ο Άγιος Σπυρίδωνας και το κορίτσι γλύτωσε την ζωή του, αλλά υπέστη  κάταγμα, πολλές αμυχές και θα χρειαστούν κάποια ράμματα στο πηγούνι της» μας ανέφερε γιατρός-χειρούργος του νοσοκομείου της πόλης. Στις 12 το μεσημέρι η αστυνομία της πόλης μετά από μεγάλη κινητοποίηση κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον Αφγανό δράστη ο οποίος και αναγνωρίστηκε από το θύμα του. Ο Αφγανός σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα έχει υποβάλει και αίτημα για την χορήγηση πολιτικού ασύλου, πρόσχημα που εξασφάλιζει την «νόμιμη» παραμονή του στη χώρα μας".

Θα πάει ο κ. Δένδιας να  επισκεφθεί το άτυχο κορίτσι στο νοσοκομείο, όπως έκανε με τους Μπαγκλαντεσιανούς στην Μανωλάδα ή θα επισκεφθεί τον δράστη να τον διαβεβαιώσει πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την παραμονή του στην χώρα μας;

2 σχόλια:

  1. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δένδιας αν θα πάει; τι λέτε ρε παιδιά; να χάσει το σπρώξιμο απο τους περιούσιους φίλους του θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών