Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 26, 2013

"Είναι πολλά τα λεφτά Θέμο"...Η σκληρή απάντηση της Χρυσής Αυγής στη λάσπη του Πρώτου Θέματος

Ξανακατέβασε τα παντελόνια αλλά για χάρη του...Μαξίμου!
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε την απάντηση του Χρήστου Παππά στον εκδότη και τους δημοσιογράφους του "ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ" που τείνουν να γίνουν περισσότερο γραφικοί και δουλοπρεπείς και από τους κομμουνιστές...
(Βέβαια και ο Θέμος από εκεί ξεκίνησε για να μην ξεχνιόμαστε)

Πανικόβλητοι οι μνημονιακοί καρεκλοκένταυροι του Μαξίμου παίζουν τα ρέστα τους στον βρώμικο  πόλεμο λάσπης εναντίον τού Εθνικιστικού Κινήματος. 
Αφού δεν προχωρούν οι κακoστημένες προβοκάτσιες των ρουφιάνων του Δένδια, στον χορό βάζουν και τους πινόκιο δημοσιογραφίσκους του "ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΑ-ΘΕΜΑΤΟΣ" που τολμούν να βάλουν στο στόμα τους το όνομα του ΑΡΧΗΓΟΥ καί τό δικό μου.(όπως έλεγε και στην παλιά ελληνική ταινία "είναι πολλά τα λεφτά ...Θέμο")

 Τους πονάει που...... η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεξάγει αραγής και συντεταγμένη τον τίμιο πολιτικό αγώνα  της ελευθερίας. Τους πονάει που έχουμε ηγέτη καί ΑΡΧΗΓΟ τον ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
που οδηγεί σταθερά το Κίνημα και δίνει  ελπίδα  Ελευθερίας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.  

Οτι και να κάνουν θα συντριβούν πολιτικά και θα πληρώσουν ...και για αυτά τα εγκληματικά τους ψέμματα.  
Μαζί με τον ΑΡΧΗΓΟ μας θα Νικήσουμε συντρίβοντας την δικτατορία των διεφθαρμένων. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ  Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
                                                                                                                                Χρήστος Η. Παππάς

6 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΞΒΡΑΚΩΤΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ !!!ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ????ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο πηλιο στην αργαλαστη πάλι τη πάθανε οι ναζί.

    λοιπόν από το πρωί του Σαββάτου αντιφασίστριες και αντιφασίστες φτάνουν στην αργαλάστη και ανταμώνουν με άτομα της περιοχής που με κείμενο τους καλούσαν ενάντια στη παρουσία των αυγών.
    μοιράζουμε κείμενα και περισσότερο μοστράρουμε στο χωριό στα πλαίσια του φαντασιακού και της εικόνας.Στη διαδρομή για το χωρίο γράφονται συνθήματα, πέφτουν τρικάκια και γενικότερα και το χωρίο γεμίζει με αντιφασιστικό υλικό μα περισσότερο με υποσχέσεις.Υποσχέσεις για το τι έχει να γίνει αν κάτι πάει στραβά ή αν το θάρρος των ντόπιων καθαρμάτων είναι τέτοιο που να ξεφύγει από τα αστεία και τα ψηφοδέλτια.Με τη παρουσία μας κόπηκαν και τα αστειάκια.Όσο περνούσε η ώρα γινόταν ξεκάθαρο από τη πλευρά μας ο σκοπός της επίσκεψης μας,στο βόλο τα αυγά τα βλέπεις μόνο στη tv η πίσω από διμοιρίες, το κατάλαβαν και οι ντόπιοι.
    Η ώρα εχει πάει 16:00 και οι αντιφασίστριες/ες ξεπερνουν τους 50 και πέρνουν το δρόμο.όσο περνάει η ώρα ο αριθμός αυξάνει και πριν τις 18:00 είμαστε γύρω στους 100. Συνεχίζουμε να αυξανόμαστε και μαζί μας αρκετός κόσμο της περιοχής.Το τσίρκο έρχεται με 4 αμάξια με μεγάλη ταχύτητα(σαν του λαγού) παραλίγο να τρακάρουν μεταξύ τους(άσχετοι).Πίσω από 2 διμοιρίες και με απόσταση αρκετών μέτρων κατεβαίνουν κάτι λιγότερο από 15-17 καθάρματα με αρχιμπαλαρίνο τον τραγουδιάρη απόλλωνα ή αλλιώς τον παναγιώτη ΛΕΛΟ ηλιόπουλο. Μαζί τους και λαρισαίοι( που να βρεθούν 15αυγά στο βόλο) και ο νέος προσωπικός φρουρός του τραγουδιστή-καρπαζοεισπράκτορα, γνωστός σε όλο το βόλo από τη δίωξη ναρκωτικών και από την εμπλοκή του στο εμπόριο πρέζας(http://e-volos.gr/images/usrImage2/0122255001369512775.jpg).
    Τα τσιρκολίκια τους άπειρα και ο φόβος τους δεν προσδιορίζεται ενισχυτικό γι αυτό η έλλειψη νοσοκομείου από την περιοχή(+εντατική).Να μην κουράζω όλο αυτό συνεχίζονταν με τη κοινωνία να παρατηρεί? από τα καφενεία και όχι μόνο το θέαμα.Πλήθος συνθημάτων και μικροεντάσεις τπτ το σπουδαίο, τα αυγά τελειώνουν την εκδήλωση τους, τραγούδησαν κάτι όλοι μαζί κουνούσαν κάτι πατσαβούρες χρώματος μπλε και νομίζω μαζί με άσπρο χώρις να είμαι σίγουρος και μπήκαν στ αμάξια τους να φύγουν σφαίρα για τις τρύπες τους.Μείναμε στο χωριό και κάνουμε μια τελευταία γύρα στο χωριό τίποτα το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ, ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΜΑΓΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αστην να λέει. Να πάει στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ να την βιάσουν καμιά σαρανταριά πακιστανοί γιατί όπως λέει και η διαφήμιση μάλλον έτσι της αρέσει......
    Σε όποιον δεν αρέσει η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών