Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

Οι φυλετικές συγκρούσεις συνεχίζονται στη Σουηδία...Οι μαύροι κάινε και δεύτερη πόλη μετά τη Στοκχόλμη

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάποιοι πολιτικάντηδες θεωρούν τη Σουηδία πρότυπο - νέου πολυπολιτισμικού μοντέλου

Σκληρές συγκρούσεις ξέπασαν την νύχτα που πέρασε για έκτη συνεχή βραδιά, στην Στοκχόλμη, μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και των σουηδικών δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να καούν δεκάδες σπίτια, κρατικά κτίρια και αυτοκίνητα στα περίχωρα της Στοκχόλμης.
Η σουηδική αστυνομία μετέφερε νέες δυνάμεις από το Γκέτεμποργκ και το Μάλμε, αλλά στάθηκε και πάλι αδύνατον να ελεγχθεί η καταστροφική μανία των μουσουλμάνων στην μεγάλη τους πλειοψηφία που έχουν καταλάβει τα περίχωρα της Στοχόλμης και σε τουλάχιστον δύο μεγάλες συνοικίες αποτελούν πλειοψηφία (η πολιτική μετανάστευσης της Σουηδίας επέτρεψε να φτάσει το ποσοστό των μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας στο 15% επί του συνολικού αριθμού των κατοίκων αυτής της χώρας του βορρά.

Η ένταξή τους στην σουηδική κοινωνία που έχει εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα, ήθη και έθιμα, αποδείχθηκε αδύνατη, με αποτέλεσμα την....
περιθωριοποίησή τους, αρχικά, την αδυναμία εύρεσης εργασίας και την αυτόβουλη γκετοποίησή τους, πράγματα, δηλαδή που ισχύουν και για την Ελλάδα..

Οι ταραχές επεκτάθηκαν από χθες το βράδυ και στην πόλη Έρεμπρο που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα δυτικά της Στοκχόλμης, όπου μουσουλμάνοι έκαψαν ένα σχολείο και δεκάδες αυτοκίνητα.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ μέσω της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Στοκχόλμη εξέδωσαν ταξιδωιτική οδηγία πος τους υπηκόους τους να αποφεύγουν την επίσκεψη στην Στοκχόλμη τις ημέρες αυτές, καθώς ουδείς γνωρίζει αν οι περισσότερο από 1 εκατομμύριο μετανάστες θα ηρεμήσουν ή η βία θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις.
Οι ταραχές ξεκίνησαν την Κυριακή του βράδυ όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν 68χρονο μετανάστη που κρατούσε μαχαίρι και απιλούσε να σκοτώσει έναν Σουηδό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

  1. Αντιγράφω σχόλιο απο το πρώτο θέμα "
    Stavros - Στοκχόλμη | 25/05/2013 11:41

    Μένω Στοκχόλμη, γίνεται χαμός πλέον από μετανάστες που ζητούν άσυλο και έρχονται εδώ (+ οι δρόμοι γεμάτοι από τσιγγάνους, που την έχουν βρει, χθες μπροστά μου ενώ περίμενα την παρέα μου, μια τσιγγάνα έγγυος που καθόταν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών πήρε μέσα σε 5 λεπτά χρήματα αξίας τουλάχιστον 15-20 ευρώ(!) ). Οι περισσότεροι μετανάστες παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ διαμερίσματα και χρήματα από το κράτος (όχι οι Έλληνες, αλλά Σομαλοί και Ιρακινοί) και τηλεφωνούν στις χώρες τους ώστε να έρθει όλο το σόι και να μέινουν 20 άτομα σ'ένα διαμέρισμα χωρίς να κάνουν τίποτα όλη μέρα. Εργατικό δυναμικό ήθελαν οι Σουηδοί αλλά το *άμησαν το σύστημα...Με εργασιακή εμπειρία, μεταπτυχιακό και μιλώντας Σουηδικά και πάλι σε δουλειές υπάρχει κρυφορατσισμός απέναντι μου. Αυτοί που κάνουνς τις φασαρίες είναι παιδιά μεταναστών σε γκέτο που ούτε σχολείο θέλουν να πάνε, ούτε να δουλέψουν! Έχουν καλές συνθήκες από το σουηδικό κράτος αλλά κράτησαν την νοοτροπία της Σομαλίας και Συρίας......
    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σχέδιο των ευρωσατανιστών, κάνει "μπαμ" πλέον...
    Και τα δωρεάν σπίτια και στους σομαλούς.
    Αυτοί απλά μάθαν ότι γ....στε πλακώσανε και οι ...
    Το κακό είναι ότι την πληρώνουν οι άνθρωποι εκεί της καθημερινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ Η "ΕΥΡΩΧΑΡΧΑΛΑ" "ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ" Κα "ΞΕΣΚΥΛΑ" MAALSTROM (ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ) ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΤΟΝΟ ΠΡΩΗΝ ΠΕΙΝΑΛΑ ΣΛΑΒΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ MOYNIEK ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ "ΜΑΣΟΝΟΣΑΠΙΕΣ" ΛΕΚΑΝΕΣ! ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ "ΑΝΔΕΝΔΙΑΣΤΟΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΚΟ(ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ&ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ) ΥΠΕΞ ΤΟΥ "ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ "ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι να τα ξεσκισουν ολα στην Σουηδια.Μακαρι οι σομαλοι να τους παρουν και τα σωβρακα που φορανε.Πολυπολιτισμο δεν θελανε;Να τον χαρουνε μην τους τον στερησουμε.Αντε και στα δικα μας να βλεπω ολα τα λαμογια να τρεχουν να σωθουν και να μην υπαρχει γλυτωμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατέρρευσε και το κράτος-υπόδειγμα του "ευρωπαϊκού πολυπολιτισμού" σαν χάρτινος πύργος...Το μήνυμα είναι πλέον σαφές...Εάν θέλουν οι Ευρωπαίοι να σώσουν τον πολιτισμό και τη ζωή τους θα πρέπει όλους αυτούς τους "πολυπολιτισμένους" αφρικανούς και ασιάτες να τους διώξουν από τη γη τους...είτε συμφωνούν οι κυβερνήσεις των αντιστοίχων χωρών με αυτό είτε όχι...
    Άλλος δρόμος δεν υπάρχει...είναι θέμα επιβίωσης πλέον...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών