Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

Στην Ιταλία αφρικανός παθαίνει αμόκ και σκοτώνει στα τυφλά!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλη η Ευρώπη καταστρέφεται από τους αλλόφυλους που άφησαν οι σιωνιστές και οι μαριονέτες τους να την εποικήσουν. Οι λαοί της Ευρώπης πλέον πρέπει να δώσουν αγώνα για την επιβίωσή τους, υπό την εθνικιστική ιδέα, για να ανατείλει η Ευρώπη των Εθνών.

Το προηγούμενο Σάββατο ένας λαθρομετανάστης 31 χρονών από την Γκάνα, ονόματι Mada Kabobo, ξεχύθηκε στους δρόμους του Μιλάνου με μία αξίνα στο χέρι με μοναδικό του στόχο να κατακρεουργήσει όποιον περαστικό έβρισκε μπροστά του. Ο απολογισμός της βόλτας του ήταν...
3 νεκροί και 2 σοβαρά τραυματισμένοι Ιταλοί πολίτες! Ο δράστης χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα βίαιο άτομο από τις αρχές καθώς είχε συλληφθεί και φυλακιστεί κατά καιρούς για πολλά αδικήματα, όπως κλοπές, ταραχές κ.α. Ο αφρικανός τελικά βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και κρατείται με απόφαση του εισαγγελέα. Η απάντηση του στις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με τις επιθέσεις του είναι ότι "άκουγε κακές φωνές".

Υπό κανονικές συνθήκες αυτός ο άνδρας θα έπρεπε να έχει απελαθεί από την χώρα, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ αφού ο αιμοσταγής Kabobo είχε ζητήσει άσυλο! Μάλιστα, ο εκπρόσωπος από την Πρεσβεία της Γκάνας στο Μιλάνο είπε: «Δεν υπάρχουν πολλά να πω, το μόνο που γνωρίζουμε είναι αυτό που έχει αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης. Ο πρέσβης παρευρίσκεται σε μια συνάντηση με τις ιταλικές αρχές στο Μιλάνο και θα συναντηθεί επίσης με τον δράστη (!). Θα πούμε περισσότερα όταν επιστρέψει". Είναι προφανές ότι το πολιτιστικό επίπεδο που αντικατοπτρίζεται από τα λεγόμενα του εκπροσώπου της πρεσβείας αυτού του λαού είναι πολύ υψηλό και μας προκαλεί τεράστιο δέος!

Η Ιταλία έπειτα από αυτό το περιστατικό έχει ταρακουνηθεί ενώ πολλοί έχουν αρχίσει να αναθεωρούν τις απόψεις περί λαθρομετανάστευσης. Η συγκεκριμένη επίθεση αποτελεί μόνο μια μικρή γεύση από τα ένστικτα που έχουν αυτοί οι λαοί ή έστω από τα ένστικτα που μπορούν να τους ξυπνήσουν απλά καθημερινά πλέον φαινόμενα… Φανταστείτε ότι αυτό συνέβη σε μία χώρα που δεν έχει δισταγμούς να βυθίσει καΐκια που μεταφέρουν σωρεία λαθρομεταναστών. Στην Ελλάδα πόσοι Kabobo υπάρχουν;


πηγή

1 σχόλιο:

  1. ...αναμένουμε πρωτοβουλία στήριξης-συμπαράστασης του από όλο τό ...συνταγματικό τόξο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών