Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

Χρήμα με ουρά στα ταμεία του ΚΚΕ από το σύστημα... Μπολσεβίκοι με καπιταλιστικές πλάτες και τσέπες!

Χρήμα με ουρά, στα ταμεία του ΚΚΕ

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το ΚΚΕ το ονομάζουν και αμορτισέρ των αντιδράσεων του Ελληνικού λαού κατά των κομμάτων της κλεπτοκρατίας και της λεηλασίας.

Βέβαια για όλες αυτές τις υπηρεσίες του ΚΚΕ και για την διάλυση της Ελληνικής εργατικής τάξης με το ΠΑΜΕ και τους λαθρομετανάστες, το σύστημα φρόντισε για μια ακόμη φορά να το χρηματοδοτήσει αδρά για τις υπηρεσίες που του προσφέρει.

Διαβάστε τα στοιχεία και μην απορείτε για τον βρωμερό του ρόλο στην Ελληνική κοινωνία.


Στις 15 Νοέμβρη του 2006, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης (ΦΕΚ 1762, 5.12. 2006) η Τυποεκδοτική ΑΕ του ΚΚΕ υπήχθη στις διατάξεις του «αναπτυξιακού» νόμου. Η κατηγορία της επένδυσης ήταν «εφοδιαστική αλυσίδα» και το ύψος της 1.098.560 ευρώ, εκ των οποίων τα 329.568 ευρώ ήταν κρατική επιχορήγηση (30% της επένδυσης). Με την επένδυση αυτή υποτίθεται ότι θα δημιουργούνταν πέντε!!! (αριθμός 5) νέες θέσεις απασχόλησης!!!!

 Ένα μήνα αργότερα, στις 28 Δεκέμβρη του 2006, η επιχείρηση του ΚΚΕ παίρνει νέο πακέτο, τριπλάσιου ύψους (ΦΕΚ 569, 20.4.2007). Υπάγεται πάλι στον «αναπτυξιακό» νόμο, για επένδυση που περιγράφεται ως «Αναβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων ή/και υπηρεσιών», ύψους 3.367.944 ευρώ, εκ των οποίων 1.010.383 ευρώ κρατική επιχορήγηση (30%). Νέες θέσεις εργασίας (κρατηθείτε) εφτά!!! (αριθμός 7)!

Η δεύτερη αυτή επένδυση του ΚΚΕ, το χοντρό πακέτο, ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2009, όπως φαίνεται από τη σχετική υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 1888, 4.9.2009). Το συνολικό ύψος της επένδυσης μειώνεται ελαφρά και η επιχορήγηση ορίζεται στο ποσό των........................


9 σχόλια:

  1. Εγω απλα να θυμισω οτι το κκε δεν ειναι μονο αμορτισερ για το συστημα, συγκεκριμενα θυμαται κανεις τοτε με τους αγανακτισμενους στην πλατεια συνταγματος ειχαν διασπασει την περιμετρο των ΜΑΤ και στο παρα πεντε να εισβαλουν στην βουλη ηρθαν αντιμετωποι με το παμε, ναι το παμε του κκε,και ο κοσμος ηρθε αντιμετωπος με τα σημαιοροπαλα των συνδικαλησταραδων του κκε,του παμε,φυσικα η εισβολη απετραπη.Το κκε δεν ειναι απλα αμορτισερ, ειναι η τελευταια γραμμη αμυνας του συστηματος, ειναι το ιδιο το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια ,χανετε ΜΑΤΣΑΡΑ με την αναρχοαδερφη!! Αυτη γουσταρει λιγο αντρηλικι, εσεις ομως χανετε ΜΑΤΣΑΡΑ !! Πηδηξτε την μετα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Χανιά οι εκδηλώσεις έγιναν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Και κάτι άσχετο: σε λίγο καιρό, για να βγείτε απο την φυλακή, θα πρέπει να φιλήσετε τα χέρια του Κορκονέα. Και να μην ξεχάσω: γαμώ τα κόκκαλα του αρχιπούστη Βελουχιώτη, του αρχικλέφτη Λαμπράκη και του αρχιτεμπέλη Γκεβάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σςςςςςς, ρε φιλε !.... Μου την τσαντιζεις...

      Διαγραφή
  4. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής25 Μαΐου 2013 στις 10:33 μ.μ.

    Εχασα το μισο ματς με την βρωμιαρα...Εδω ειμαι μωρη !!! Λεγε μου ησουν πιστη οσο ελλειπα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν απανταει η μικρη...Περιμενει μαλλον το β ημιχρονο, για να γραφει χωρις να την ενοχλειτε!! Αγενεστατοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη νυχτα ναζιαρα μου....Απαντα μου την νυχτα...Να με σκεφτεσαι...

      Διαγραφή
  6. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ . ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ .....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ -ΣΕΚΕ-ΚΚΕ!!!ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΛΕΝΙΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!!!ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΥΝΑΙΔΟ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΙΛΑΤΕ ΑΠΛΩΣ !!!!!ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧ,,,,ΙΑ ΜΑΣ!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών