Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ; ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ!

epibaibeosi
Για το χθεσινό συναπάντημα των αστυνομικών με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων (και στυγνών δολοφόνων μιας 25χρονης Ελληνίδας κι ενός 36χρονου αστυνομικού), διαβάσατε σίγουρα σε άλλη σχετική μας δημοσίευση. Όπως έγινε γνωστό, οι κακοποιοί έπεσαν στο μπλόκο στο οποίο συμμετείχαν αστυνομικοί με δύο τζιπάκια της ομάδας ΟΠΚΕ ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και ελεύθερος σκοπευτής. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο ........
κλεμμένο αυτοκίνητο και είδαν δύο άτομα στην καμπίνα του οχήματος και τουλάχιστον δύο στην καρότσα. Τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.
Ο αστυνομικός – ελεύθερος σκοπευτής, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό (!!!) και τότε οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και εξαφανίστηκαν.
Φυσικά, δε θα κρίνουμε και δε θα κατακρίνουμε τον αστυνομικό, γιατί πυροβόλησε στον αέρα κι όχι τους κακοποιούς-δολοφόνους, οι οποίοι μάλιστα κρατούσαν αυτόματα στα χέρια. Τέτοιες εντολές είχε ο αστυνομικός, αυτές εκτέλεσε. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι ο αστυνομικός, ο οποίος τους είχε «στο πιάτο» και μπορούσε να τελειώσει μία κι έξω μ’ αυτούς τους δολοφόνους, αλλά αυτοί που του έδωσαν τη διαταγή να μην τους πυροβολήσει αν δεν πυροβολήσουν αυτοί πρώτοι, με πρακτικό αποτέλεσμα να τους δοθεί η δυνατότητα να διαφύγουν και να εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι! Ποιοι είναι αυτοί; Σίγουρα, όχι ο αστυνομικός διευθυντής του νομού, ούτε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, ούτε καν ο αρχηγός της αστυνομίας. Σε τέτοιες σοβαρές υποθέσεις τις διαταγές τις δίνει ο αρμόδιος υπουργός. Δηλαδή, στην περίπτωσή μας ο Δένδιας, της «ευνομίας παντού»…
(ΥΓ): Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου –και δεν εξαιρώ τις ασιατικές ή τις αφρικανικές- η εντολή προς τους αστυνομικούς θα ήταν μία και μοναδική, χωρίς πολλές κουβέντες: «Σκοτώστε τους»! Τίποτα άλλο!

3 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΠΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΥΠΟΧΕΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Ας δούμε την υπόθεση κάτω απο άλλο πρίσμα: αν (λέω, άν) οι υπάνθρωποι αλβανοί ΞΑΝΑσκοτώσουν έναν άλλο συμπατριώτη μας (ή και περισσότερους απο έναν), ο ελεύθερος σκοπευτής θα έχει ή όχι τύψεις; Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να σταματήσεις μια συμμορία δολοφόνων, το κάνεις άμεσα, ακαριαία και λες και ευχαριστώ. Πέρα απο τις εντολές του οποιουδήποτε μπούλη προποτζή, υπάρχει η ΤΙΜΗ και η ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στην Πατρίδα. Έτσι κι αλλιώς, αν ξαναπιάσουν τα αλβανικά σκουπίδια, δεν πρόκειται να πάθουν και τίποτα αφού θα ξαναμπούν στις αλβανοκρατούμενες αλβανικές φυλακές, μέχρι την επόμενη απόδρασή τους (και τους νέους φόνους). Ελπίζω την επόμενη φορά να πιάσουν όμηρο κάποιον γνωστό του Alexis ή κάποιον μασόνο: μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό οι "ζήτω-τα-ανθρώπινα-δικαιώματα".

      Διαγραφή
  2. Εγω ενα ξερω:Μολις πεφτουνε οι πρωτες μπατσες ηρεμουν ολοι οι κοινοι παραβατες που τους εχουμε κανει σουπερ-εγκληματιες και φοβητρο καθε ενος μας που θα βρεθει στον δρομο τους.Την περασμενη δεκαετια ηταν μοδα η λεωφοροπειρατια-μολις επεσαν νεκροι κανα δυο ξεχαστηκε για παντα.Για να πεσουν και τωρα και μετα θα σου πω εγω ποιος απο αυτους θα ξανατολμησει να αποδρασει,να ληστεψει να σκοτωσει και ποιος ξερει που αλλου μπορει να φτασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών