Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

Ο Φανούρης αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση μήπως και περισώσει το κομματίδιο του...

Αποχώρησε τελικώς από την συγκυβέρνηση ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ, επιλέγοντας να έχει το πολιτικό τέλος του Καρατζαφέρη. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια πολιτική κυβίστηση είχε επιχειρήσει και ο «μέτρ», Γιώργος Καρατζαφέρης, για τους ακριβώς ίδιους λόγους που το πραγματοποίησε σήμερα, ο Κουβέλης. Σε παρόμοιες καταστάσεις ο Καρατζαφέρης είχε αποτραβηχτεί από την συγκυβέρνηση μπας και περισώσει το τηλεκόμμα του από την κατρακύλα. Έτσι και σήμερα ο Κουβέλης, βλέποντας τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αποφάσισε να πράξει το ίδιο, σφραγίζοντας ουσιαστικά τον πολιτικό του τάφο.
Όμως το ζητούμενο είναι...
τι μέλλει γενέσθαι με την συγκυβέρνηση. Το ΔΝΤ και η Μέρκελ έχουν δώσει ήδη εντολή για αυτό, που ήδη ακολουθείται από τον Σαμαρά, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν θα ρισκάρει καν να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Το κακό για αυτόν είναι ότι πλέον την πρωτοβουλία στην συγκυβέρνηση την λαμβάνει ο Βενιζέλος, αφού πλέον και περισσότερους υπουργούς θα έχει, αλλά και την επαπειλούμενη απειλή να ρίξει την συγκυβέρνηση.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω ουδόλως απασχολούν τον Ελληνικό Λαό, αφού οποιαδήποτε μορφή και να λάβει η συγκυβέρνηση, η μνημονιακή πολιτική απορρέει από ξένα κέντρα αποφάσεως, τα οποία παραμένουν αμετάβλητα από τις εγχώριες παλινωδίες και τους θεατρινισμούς. Συνεπώς η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην αρχική της απαίτηση για εκλογές, ώστε τον λόγο να λάβει ο αφυπνισμένος πλέον Λαός, ο οποίος έχει την θέληση για να ξεβρωμίσει ο τόπος και την εκφράσει δια μέσω της Χρυσής Αυγής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών