Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

Η «LIBERATION» ανησυχεί γιατί η Χρυσή Αυγή κάνει θραύση στα Ελληνικά σχολεία – Προτείνουμε... μπόλικο ξύδι!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Εθνικισμός ως κοσμοθεωρία της δράσης για την πατρίδα, ελκύει τους νέους. Η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η Νεολαία!

Νέα συκοφαντική επίθεση –υπό μορφήν «ρεπορτάζ»- κατά της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά από την κομμουνιστική εφημερίδα “Liberation” της Γαλλίας, με τα γνωστά «επιχειρήματα» των δήθεν επιθέσεων κ.λπ. Σ’ αυτό το δημοσίευμα, το ρόλο του… θύματος τον παίρνει κάποιος μαθητής γυμνασίου του...
Παλαιού Φαλήρου, ονόματι «Φοίβος» (αγνώστων λοιπών στοιχείων, φυσικά…), ο οποίος υποτίθεται πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από χρυσαυγίτες, τον… Ιανουάριο. Με βάση, λοιπόν, την «επίθεση» αυτή, η κομμουνιστική εφημερίδα εκφράζει την ανησυχία της για την αλματώδη άνοδο της απήχησης του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στα σχολεία, που την αποδίδει στην οικονομική κρίση και την ανεργία. Ιδού και κανά δυο χαρακτηριστικά σημεία του «ρεπορτάζ»:

Σύμφωνα με μια (προφανώς κομμουνίστρια…) διευθύντρια σχολείου των «Νοτίων» προαστίων, ζητά την… «προστασία των παιδιών» (εννοώντας από την Χρυσή Αυγή κι όχι βέβαια από τους νεογενίτσαρους της ΚΝΕ, και αναφέρεται στην εθνικιστική αφύπνιση που επικρατεί στα σχολεία:
«Είμαστε σε εγρήγορση. Σε άλλα γειτονικά προάστια, στην Καλλιθέα, Γλυφάδα, ο κίνδυνος παρεκτροπής είναι πολύ περισσότερα. Υπάρχουν ακόμη και οι μαθητές που εισέρχονται στην τάξη χαιρετώντας ναζιστικά! Σε αυτά τα σχολεία είναι ήδη παρόντες.».

Και τι κάνουν οι… ευαίσθητοι καθηγητάδες-ινστρούχτορες του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού για να σταματήσουν το εθνικιστικό ποτάμι στα σχολεία; Αναφέρει σχετικά κομμουνιστής καθηγητής σχολείου του Περάματος:

“Τρεις μαθητές μου ήταν ναζιστές. Τους έγιναν οι απαραίτητες παρατηρήσεις σχετικά με τον ναζισμό και τους ζήτησα να καθίσουν στον υπολογιστή μου. Τους έδειξα τις σκληρές εικόνες από τους θαλάμους αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τις κοίταξαν με ορθάνοιχτα μάτια, ένιωσα ότι ήταν σοκαρισμένοι. Την επόμενη μέρα, ήρθαν να ζητήσουν συγγνώμη. Εκείνη την ημέρα κέρδισα μια μικρή νίκη, σ’ αυτή την επικίνδυνη περίοδο που θυμίζει Δημοκρατία της Βαϊμάρης».
Δεν ξέρουμε αν ο ινστρούχτορας του Περάματος κέρδισε μια μικρή νίκη (αν την κέρδισε, παρακαλείται το κόμμα –ένα ειν’ το κόμμα- να τον… παρασημοφορήσει με το… βραβείο Λένιν), αλλά ένα είναι σίγουρο: η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει ήδη τη μάχη των σχολείων κι έχει απελευθερώσει οριστικά και αμετάκλητα την ελληνική νεολαία από τα μαρξιστικά δεσμά!

πηγή

5 σχόλια:

  1. Γιατί είμαστε απόγονοι ηρώων, φιλοσόφων, ποιητών και τραγωδών. Γιατί μάθαμε να γεννιόμαστε, να πολεμάμε και να πεθαίνουμε για την λευτεριά μας. Γιατί η φύλλαξη και προστασία των αρχών και των θεσμών του Εθνους μας είναι η αποστολή καθενός από μάς. Γιατι στο αίμα μας κυλλαει το αίμα του Πλάτωνα, του Ικτύνου, του Περικλή και του Μιλτιάδη. Του Μεγαλέξαντρου, του Αριστοτέλη, του Κολοκοτρώνη και του Καραισκάκη. Του Παύλου Μελλα, του Γρίβα, του Παλαμά, του Μακρυγιάννη και του Ηλιάκη. Γιατί εσείς δεν είστε ικανοί να συγκριθείτε ούτε με το μικρό μας δαχτυλάκι. Γιατί μας κλέβετε για να δείξτε ότι κάτι έχετε. Γιατί μας αντιγράφετε λέγοντας ότι εσείς τα ανακαλύψατε. Γιατί ότι χρειάζεστε βρίσκεται εδώ. Σ´αυτά τα άγια χώματα. Γιατί σε όλα είσαστε χιλιετίες πίσω. Γιατί φτιάχνατε παλάτια και δεν ξερατε τι είναι ατομική καθαριότητα και τουαλέτα. Γιατι κατακτήσατε και βρεθήκατε κατακτημένοι μέσα στην ίδια σας τη χώρα. Και σας πονάει όπως ένα μαχαίρι που στρίβεται μέσα στην πληγή του. Γιατί πολεμάτε να καταστρέψετε κάθε πρωτότυπο ώστε να μη προδιδονται οι φτηνές αντιγραφές σας. Γιατί θέλετε ότι πάθατε εσεις να το επιβάλλετε στην χώρα μας. Εε όχι λοιπόν αυτό δεν θα συμβεί. Είμαστε οι φύλλακες της Ελληνικής Ιεράς ιδέας, όπως και όλα τα Ελληνόπουλα στα σχολεία μας. Γιατί όλοι μας έχουμε το ίδιο αίμα. Αίμα που βράζει. Γι αυτό το λόγο δυναμώνουμε και αφυπνιζόμαστε. Γι αυτό αυξανόμαστε και μας τρέμετε εσείς τα κατακάθια των πρώην Μεγάλων Δυνάμεων που επέβαλλαν τόσα δεινά στην Ελλαδα. Γιατί απειλείτε πάλι το Εθνος μας και η αποστολή μας είναι μία. Να σας απωθήσουμε με κάθε τρόπο και θυσία.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια Λιμπερασιον;
    Οι οβριοι ανησυχουν.



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Liberation ανήκει στους Ρότσιλντ του γαλλικού κλάδου.Είχε ιδρυθεί από τον Ζαν Πωλ Σαρτρ και άλλα μαρξιστικά παράσιτα με κρυφή χρηματοδότηση Ιουδαίων.

      Η εφημερίδα Φιγκαρό εξηγοράσθη το 2004 από τον Σερζ Ντασώ ιδιοκτήτη της γνωστής αεροναυπηγηγικής βιομηχανίας. Οι Ντασώ κατάγονται από Ισραηλίτες της Θεσσαλονίκης, το πραγματικό τους επώνυμο είναι Μπλοχ.
      Ο Άλφρεντ Μπλοχ με τη γυναίκα του , το γένος Αλλατίνι, μετανάστευσαν στις αρχές του 20ου αιώνος στη Γαλλία με τους δύο γυιούς τους τον Ντάριο,που έγινε στρατηγός του γαλλικού στρατού (!!!) και τον Μαρσέλ , που δημιούργησε την βιομηχανία που παράγει τα γνωστά Μιραζ. Η χρηματοδότηση έγινε από το γαλλικό δημόσιο.

      Διαγραφή
  3. Η ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ , ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θά ανησυχούσα εάν δέν ανησυχούσαν.Συνεπώς η Χρυσή-Αυγή βρίσκεται στόν σωστό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών