Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

Κρούει τον κώδωνα η... “Δημοκρατία” για την επέλαση της Χρυσής Αυγής!

Η εφημερίδα "Δημοκρατία" περιλαμβάνει σήμερα ένα σχόλιο για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία με αφορμή την μεγάλη εκλογική νίκη που επέτυχαν οι Εθνικιστές οδηγοί ταξί στις εκλογές του ΣΑΤΑ.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο:...
"Πλην Τσίπρα, όπως γράφουμε πιο πάνω η Κεντροδεξιά προβληματίζεται εντόνως και με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία αντί να πέφτει ανεβαίνει και έχει σκαρφαλώσει στο διψήφιο 10% (Σχόλιο Χρυσής Αυγής: Ακόμα στο 10% έχετε μείνει;). Επειδή (πέρα από ελάχιστους «φωτισμένους» στη Ν.Δ.) πολλοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι τις ρίζες που έχει βγάλει στην κοινωνία το κόμμα Μιχαλολιάκου, σας αποκαλύπτω και τα εξής.

Όποιος ταξιτζής-μέλος της Χρυσής Αυγής πληροφορηθεί στη βάρδια του ότι κάποιος ανήμπορος γέρων ζητά μετακίνηση σε νοσοκομείο σπεύδει στο σημείο, τον παραλαμβάνει και τον μεταφέρει δωρεάν στην πλησιέστερη κλινική. Όσο, λοιπόν, Τσίπρας, Κουβέλης και λοιπές δυνάμεις θα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή με νομοσχέδια, εκείνη θα αλλάζει γήπεδο. Αντί για ναζισμό, θα συζητά για το πώς στέκεται δίπλα στους παππούδες. Ξυπνάτε, κοιμισμένοι, ξυπνάτε! "

πηγή

2 σχόλια:

  1. και που δηλαδή είναι το κακό της δωρεάν μεταφοράς του ανήμπορου στο νοσοκομείο, όταν η πολιτεία του έχει στερήσει και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (αν δεν χαροπαλεύει, δεν έρχεται), και τα χρήματα για να πληρώσει το ταξί (και γιατί να το πληρώσει, εφόσον η υγεία είναι αγαθό, δικαίωμα του κάθε πολίτη, και υποχρέωση του κράτους προς τους πολίτες του, το πληρώνει άλλωστε προκαταβολικά με τις κρατήσεις για την υγεία, που αυξάνονται κιόλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό φίλε μου είναι ότι τους τσούζει και τους τσούζει περισσότερο γιατί ξέρουν οτι αυτοί οι δημοκρατοξικοί δεν θα το κάνανε ποτέ γιατί είναι καρμίρηδες και γιούφτοι.
      Εκεί που λες νιώθουν ανήμποροι να αντιδράσουν, γιατί τους πιάνει η ΧΑ με τα βρακιά κάτω, ΠΑΝΤΑ!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών