Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

Απελπίστηκαν οι "σύντροφοι" της "Αυγής"...."Η Χρυσή Αυγή είναι σαν το χταπόδι. Όσο τη χτυπάς, τόσο απλώνει"!

«Όταν μάθαμε ότι κατεβαίνει παράταξη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές των ταξιτζήδων, το ρίξαμε στην πλάκα. Θα μουντζώνουν και θα λένε ότι είναι αρχαιοελληνικός χαιρετισμός, θα βάζουν στο φουλ το καλοριφέρ για να φωνάζουν οι επιβάτες «αμάν, φούρνος γίναμε εδώ μέσα», όταν περνάνε έξω από εκκλησία θα κάνουν αγκυλωτό σταυρό και άλλα χωρατά, που δεν εμπόδισαν τη Χ.Α. να πάρει το αναπάντεχο 14%. Κι εδώ δεν μιλάμε για ψήφο δημοσκοπική, αλλά για σοβαρή διείσδυση σε έναν κλάδο παραδοσιακό, με επαγγελματίες που λειτουργούν και ως διαμορφωτές κοινής γνώμης. Ασπάστηκε ξαφνικά τον ναζισμό ένας στους εφτά ιδιοκτήτες ταξί; Ασπάστηκε τον ναζισμό το 14,5% του ελληνικού λαού, όπως λέει η .....
χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse στο «Ποντίκι»; Η Χ.Α. στεγάζει πλέον μεγάλο μέρος των ναζιστών, των φασιστών, των χουνταίων και των άλλων ζόμπι που ενδημούν στην Ελλάδα, όλοι αυτοί μαζί όμως δεν φτάνουν με τίποτα το 14,5%. Άρα, πόθεν έσχες το διψήφιο ο Μιχαλολιάκος; Οι χρυσαυγίτες κερδίζουν ψήφους από όλο το πολιτικό φάσμα. Κερδίζουν σταθερά και το 5% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο, από το 27%, περίπου το 1,3% πάει σούμπιτο στις αγκάλες του Κασιδιάρη. Πρόκειται πιθανότατα για ανθρώπους που μέσα στην αναμπουμπούλα ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να σπάσει κεφάλια κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς, δεν τα έσπασε, τώρα πάνε στους ειδικούς, που μαζί με τα κεφάλια του κατεστημένου σπάνε και τα κεφάλια των μεταναστών. Η Χρυσή Αυγή έχει γίνει μόδα, φαίνεται άλλωστε και από τους ποπ τραγουδιστές και δημοσιογράφους που σπεύδουν να την υιοθετήσουν. Εκείνο όμως που κυρίως την θρέφει είναι το μίσος που γεννάει η φτώχεια, το μίσος για ένα πολιτικό σύστημα που δεν εγγυάται ούτε τα στοιχειώδη. Η Χ.Α. είναι σαν το χταπόδι, όσο τη χτυπάς, απλώνει. Τώρα που κυριαρχεί η συζήτηση για το αντιρατσιστικό, τώρα εμφανίζει τα υψηλότερα ποσοστά της. Θεριεύει τώρα που το σύστημα μοιάζει να συσπειρώνεται, για να εξοντώσει τα καημένα τα παιδιά… Η Χ.Α. δεν πρόκειται να ξεφουσκώσει με το συνταγματικό τόξο, όσα βέλη κι αν της ρίξει. Όταν ακούει ο άλλος συνταγματικό τόξο, το μυαλό του πάει αμέσως σε αυτούς που τον κυβερνούν και τον κάνουν να υποφέρει. Αν δεν ανατραπεί η κυβέρνηση, αν δεν ανατραπεί η πολιτική της καταστροφής, αν δεν βρεθούν πολιτικές δυνάμεις ικανές να πείσουν ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, οι ναζιστές θα μοιάζουν οσονούπω με το ανθρωπάκι της Μισελέν. Αν μια μέρα μπεις στο ταξί και, αντί για την Μαντουμπάλα, ακούσεις τη Λιλί Μαρλέν, να ξέρεις, φίλε μου, ότι τα πράγματα θα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροπή».

(ΥΓ): 5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πάει στην Χρυσή Αυγή; Πολύ θα το ήθελαν οι συριζαίου να είναι μόνο 5%. 12,8% το μέτρησε η πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση του zougla.gr…

ethnikismos.net

6 σχόλια:

  1. Καλά τρελό κλάμα στην ΕΡΤ, γουστάρω λέμε!
    Έτσι, είπαμε, όλα εδώ πληρώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθελληνικό γουρουνακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΚΕΤΑ! ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

      ΥΓ. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΡΥΣΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ...

      Διαγραφή
    2. ρε συ .. είμαι αρκετά σίγουρος πως οι Ελληνίδες δεν πάνε με ταλμουδοπίθηκους, μήπως μεθάτε και μπουκάρετε στο Αττικό πάρκο τα βράδυα?

      Ε παλιόπαιδα ?

      Θα φρικάρει εάν το καταλάβει ο γάλλος και θα σας κατουρήσει και ας είναι ζωόφιλος :P

      Διαγραφή
  3. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ. ΚΑΛΟ ΨΩΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11 Ιουνίου 2013 - 10:35 μ.μ.

    ==============================

    Σκληρο αγορι, ειμαι σιγουρος οτι εδωσες και το παρων στο φεστιβαλ περηφανειας πουστηδων και τσυριζαιων ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών