Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

Οι εβραίοι της ελλάδος δίνουν την εντολή: "Ποινικοποιήστε τώρα τη Χρυσή Αυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA για το θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιός κάνει κουμάντο στη Χώρα μας...!


Ε, ρε Ιουστινιανός που χρειάζεται για να στρώσουν μερικοί...

4 σχόλια:

  1. Ο Βίκτωρ Ελιέζερ εργάζεται σαν δημοσιογράφος για λογαριασμό της ισραηλινής εφημερίδας Μα΄αρίβ. Ο πατέρας του Ισαάκ μαζί με τους΄τέσσερις αδελφούς ενετάχθησαν στις τάξεις του ΕΛΑΣ στην Δυτική Ελλάδα.
    Η οικογένεια του διαθέτει βιομηχανία ηλεκτρολογικού υλικού στο Μοσχάτο με την επωνυμία BALER.
    Ο θείος του Λάζαρος είχε διατελέσει παλαιότερα πρόεδρος της ισρηλιτική κονότητας Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ποιό δικαίωμα βάζετε το λαμπρό όνομα της Ελλάδος δίπλα στη βρωμερή λέξη εβραίος; Μας κουβαληθήκατε διωγμένοι από Ισπανία και Ιταλία και θρονιαστήκατε εδώ συνεχίζοντας τον ύπουλο αγώνα σας εναντίον του Ελληνισμού. Με ποιό δικαίωμα απαιτείτε εσεις που τίποτα δεν προσφέρετε σ´ αυτη τη χώρα που σας φιλοξενεί; Μήπως πληρώμετε φόρους όπως όλοι οι Έλληνες; Μήπως υπηρετείτε στον Ελληνικο Στρατο; Μηπως στέλνετε τα παιδιά σας στα Ελληνικά σχολεία και Πανεπιστήμια; ΟΧΙ. Τιποτα απ´ όλα αυτά. Μόνο να ζητάτε ξέρετε. Μόνο να επαιτείτε λύπηση και προνόμια για αυτό που συνέβη πριν από 70 χρόνια σε 200 χιλ ομοεθνεις σας στη Γερμανία ενώ αυτός ο τόπος έχει ματώσει ολόκληρος σε κάθε σελίδα της ιστορίας του με εκατομμύρια απώλειες από σφαγές, διωγμούς, παιδομαζώματα, γενοκτονίες, μαζικές εκτελέσεις...Και πίσω απ´ όλα αυτά βρισκόσαστε εσείς. Οι κατσικοκλέφτες, τυχοδιώκτες, τοκογλύφοι, δοσίλογοι, υποτελείς των ισχυρών και πλιατσικολόγοι των μαχών. Οι δολοφόνοι μικρών παιδιών, οι υβριστές του Ιησού και της Παναγίας. Οι ζηλωτες του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος. Τι έχετε να αντιπαραθέσετε μπροστά στον Ελληνισμό, την φιλοσοφία μας, τις τέχνες μας, τον αθλητισμο μας; Τα δολοφονικά κελεύσματα του ταλμούδ; Τα συγγράμματα ραββίνων που δεν έχουν ίχνος συγγραφικής δεοντολογίας ή συνειρμού Που στερούνται κάθε φιλοσοφικού πνεύματος και καλαισθησίας; Τις αηδίες περί εκλεκτού λαού, όταν ο ίδιος ο Κύριος σας απέρριψε; Τολμάτε να απαιτείτε εσείς που τα θρησκευτικά σας βιβλία διδάσκουν τον θάνατο, το μίσος και την γενοκτονία κάθε λαου που δεν έχει εβραικό αίμα! Όχι κύριοι κάνετε λάθος. Αν έχετε πρόβλημα να πάτε εκεί που ανήκετε και να πάψετε να ζήτε εις βάρος του Ελληνικού λαού. Αλλά τι λέω. Οι περισσότεροι από σας ζείτε εις βάρος ακόμα και των ομοεθνών σας στο ισραήλ με το να κάνετε τα παιδια σας ραββίνους ώστε να απαλλάσσονται από τα πάντα και να ζουν τζάμπα από τις κρατικές επιχορηγήσεις. Εδώ όμως είναι Ελλάδα. Και δεν ανεχόμαστε συμβουλές και απαιτήσεις από εσάς τους εβραίους εχθρους της Ελλάδος. Να πάρετε τους Φρυζήδες σας, ραββίνους και ψευτοήρωες, και να πάτε να τους τιμήσετε στην ιουδαία. Εδω ζουν Θεμιστοκλήδες, Μιλτιάδες, Κολοκοτρώνηδες, Κανάρηδες, Μελλάδες, Ηλιάκηδες. Εδώ ζουν ΗΡΩΕΣ και όχι τιποτένια σκουλήλια.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΜΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ Η ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ κάποιοι εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ . ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών