Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2013

"Δημόσια γιορτή" η παρέλαση των gay για τον Καμίνη...Και οι "δημοκράτες" Σόλων - Αισχύνης

Ο δεξιά της φωτογραφίας θα είναι "εισαγόμενος"
Χαιρετισμό όπως αναμενόταν, έστω και χωρίς την παρουσία του, απήθυνε ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης στο φεστιβάλ της ανωμαλίας, εμ εννοούμε "διαφορετικότητας"...

Στο μήνυμα του ο Καμίνης ανάμεσα σε διάφορα δακρύβρεχτα περί "ισονομίας - ισότητας" (η "αδερφότητα" του ξέφυγε, αλλά με τόσες "αδερφές" εκεί μάλλον ήταν 'ειρωνεία' να χρησιμοποιηθεί η λέξη) κάνει λόγο για "Δημόσια γιορτή των κατοίκων της Πρωτεύουσας που στέκονται αλληλέγγυοι στην προσπάθεια να γίνει η Αθήνα μια πόλη ανεκτική και απαλλαγμένη από το ρατσισμό".

Το κάλεσμα του αποτυχημένου Δημάρχου αποτελεί μέγιστη ύβρι για την πόλη του Φωτός, του Σόλωνα και του Δημοσθένη. Και με αφορμή και το γελοίο μήνυμα του gay-parade περί θεάς Αθηνάς και Αθήνας "δημοκρατικής" και "ανεκτικής" παραθέτουμε τους νόμους του Σόλωνα και του Αισχίνη.

Νόμοι Σόλωνα

Αν...
τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.



Νόμοι Αισχίνη

Eάν κάποιος ωθήσει σε ασέλγεια ελεύθερο παίδα, να καταγγέλεται ενώπιον των θεσμοθετών από εκείνον που έχει την κηδεμονίαν του παιδός, αφού προηγουμένως αναγράψει στην μήνυση την ποινή που θεωρεί άξια για τον δράστη. Aν δε ο μηνυθείς καταδικασθεί, να παραδωθεί στους ένδεκα και να θανατωθεί αυθημερόν.


Αυτοί ήταν οι "δημοκράτες" της Αρχαίας Αθήνας "απροσανατολισμένοι".. Καταδίκαζαν σε θάνατο, πέρα όλων των άλλων, τους ομοφυλόφιλους!!


Και κάτι τελευταίο.
Η ισονομία - ισότητα όμως για τον Καμίνη δεν υφίσταται όταν αφορά διανομή τροφίμων σε Έλληνες...

Για αυτό και οι πολίτες της Αθήνας σε λίγο καιρό θα στείλουν το δικό τους μήνυμα:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗ


11 σχόλια:

  1. Δ Ο Ξ Α Τ Ι Μ Η Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ...ΦΟΥΣΤΗΗΗΗΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο «προοδευτικός» ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ πήγε άραγε να τους «καμαρώσει»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι νομοθέτες στην αρχαιότητα ήταν πάνσοφοι...
    Οι κίναιδοι στην Αθήνα πέραν όλων των άλλων απαγορευόταν δια θανάτου να κατέχουν αξίωμα που σχετιζόταν με το δημόσιο ταμείο αλλά και γενικώς με ανώτερα αξιώματα...άμα ανακάλυπταν ότι αυτός που φύλαγε το δημόσιο ταμείο ήταν κίναιδος τον εκτελούσαν με συνοπτικές διαδικασίες...και ο λόγος ήταν απλός...ένας κίναιδος για να κάνει τη ζωή που κάνει έχει ανάγκη από πολύ χρήμα...οπότε το να "βάλει χέρι", κοινώς να καταχραστεί το δημόσιο χρήμα ήταν η πιο λογική για αυτόν ενέργεια...
    Συγκρίνετε το παρελθόν με το παρόν και βγάλτε συμπεράσματα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικό συμπερασμα όλα αυτα τα μας κυβερνούσαν πουστιδες και το ωραίο είναι ότι γουσταραμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΞΕΥΤΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;ΙΔΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι ήθελες να κάνει η Χρυσή Αυγή ρε φίλε; να κατέβει στο κέντρο με ματσούκια και να αρχίσει να σπάει παΐδια; Πάρτο χαμπάρι, η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και το μόνο που μπορεί να κάνει νομικά, είναι καταγγελία και διαμαρτυρία. Άν θές να λυθεί το πρόβλημα της ανωμαλίας, απλώς ψήφισε Χρυσή Αυγή για να το λύσει νόμιμα και τελεσίδικα. Η περίπτωση του τζαμιού είναι άλλη, γιατί διακυβεύεται η ύπαρξη της Ελλάδας. Άλλο οι πούστηδες και άλλο οι ιμάμηδες.

      Στέλιος

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Η Χ.Α ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Χ.Α ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ.ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Δεν κατηγορώ όσους θέλουν πιο δυναμικές δράσεις, αλλά παιδιά ας είμαστε λίγο ξύπνιοι. Τι θα κερδίσει η ΧΑ αν ξυλοφορτώσει τους Φούστηδες. Απόλύτως τίποτε. Αν κάποιος προβοκάτορας όμως σφάξει έναν γκει ή κάποιος εθνικιστής προκληθεί, βγει έξω από τα ρούχα του και άθελά του σάπίσει στο ξύλο μέχρι θανάτου κάποιον; Τι θα χάσει η ΧΑ; Πάρα πολλά είναι η απαντηση. Η ΧΑ δεν είναι οργάνωση παραστατιωτική ή παραπολιτική ή περιθωριακή συμμορία να δέρνει όσους διαφωνεί. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να παίζει ξύλο κάθε μέρα με τους άπλυτους που κάνουν τα καραγκιοζολίκια. Δεν βρισκόμαστε σε εμφύλια διμάχη να πάρουμε τα όπλα και να φτιάξουμε τα φραικορπς !!! Η ΧΑ ανεβαίνει στην συνείδηση του κόσμου καθημερινά με την σοφή τακτική της. Θα πρέπει να ειναι πολύ μακάκες να πάνε να τα χαλάσουνε τώρα όλα. Ας μην είμαστε αφελής λοιπόν. Όταν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας πολιτικά όλοι αυτοί θα έχουν ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ τις συνέπειες που τους αξίζουν. Αν βιαστούμε να εξαργυρώσουμε την δύναμή μας στο 7% και στο 15% τότε το χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό παρακαλάνε οι αντίπαλοι μας να κάνουμε. Ας μην τους κανουμε την χάρη !!!

    ΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ME AYTO TO ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΤΕ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ.Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.

      Διαγραφή
  8. οφειλει η χρυση αυγη προς τους ψηφοφορους της και τα δυο εκατομυρια ελληνων που την υποστηριζουν, να δηλωσει, πως οταν γινει κυβερνηση θα το κλεισει το τζαμι στην Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών