Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2013

Επιστρέφει και απειλεί η ομάδα Μαζιώτη! Tους άφησαν ελεύθερους για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κράτος και αριστερό παρακράτος μαζί εναντίον των Εθνικιστών.

Νέα εμφάνιση πραγματοποίησαν μέσα από παρακρατική ιστοσελίδα οι αγνοούμενοι εδώ και ένα χρόνο τρομοκράτες Νίκος Μαζιώτης και Παναγιώτα Ρούπα. Οι καταδικασθέντες σε 50 χρόνια φυλακή τρομοκράτες αγνοούνται από τις 15 Ιουνίου του 2012, αφού τους είχαν τεθεί απλώς περιοριστικοί όροι, τους οποίους προφανώς καταστρατήγησαν και έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Στο μήνυμα τους θέτουν τους επόμενους «στόχους» της τρομοκρατικής τους δράσης, λέγοντας ότι «στόχος μας είναι...
η προώθηση ενός συνεκτικού πολέμου ενάντια στις θέσεις, τις αντιλήψεις και τις αξίες του συστήματος παράλληλα με την προώθηση της ενότητας του αγώνα για την Επανάσταση και του δίκαιου της ένοπλης προλεταριακής αντεπίθεσης για την επίτευξή της». Το παραπάνω γεγονός αποτελεί, φυσικά, μία πολυεπίπεδη επιτυχία του Δένδια και του Ρουπακιώτη και των προκατόχων τους, αφού οι εν λόγω εγκληματίες όχι μόνο εξαφανίστηκαν υπό κρατική ευθύνη και λόγω κρατικής «αμέλειας», αλλά και διαφεύγουν εδώ και ένα χρόνο. Οι εν λόγω εγκληματίες παραμένουν ατιμώρητοι για την δράση τους, η οποία συμπεριελάμβανε βομβιστική ενέργεια εναντίον των τότε γραφείων της Χρυσής Αυγής επί της οδού Σωκράτους 48 στην Πλατεία Ομονοίας, η οποία έθεσε σε κίνδυνο Έλληνες πολίτες μεταξύ άλλων.
 
Ίσως, βέβαια, αυτή ακριβώς η τρομοκρατική ενέργεια να είναι και ο λόγος για την «αμέλεια» των εν λόγω υπουργείων, που διακατέχονται από ιδεολογική αγκύλωση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μία ιδεολογική αγκύλωση που δεν θα μας αφορούσε αν δεν έθετε σε κίνδυνο τις ζωές Ελλήνων πολιτών, αφού πολλάκις έχει αποδειχθεί ότι τα εν λόγω υπουργεία υπεραπασχολούνται με το πώς θα αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή, αφήνοντας τα άλλα τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα το σοβαρό έλλειμμα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, αλλά και το διάτρητο των Ελληνικών φυλακών.
Άλλο ένα γεγονός προστίθεται στην μακρά λίστα παραδειγμάτων για την ανικανότητα των εν λόγω υπουργών. Αναλόγως αυξάνεται και η αναλγησία τους, αφού δεν συγκινούνται από όλα αυτά, ούτε από το αίμα που χύνεται από την ανικανότητα τους. Αν οι δύο αυτοί υπουργοί είχαν ίχνος τσίπας θα είχαν προ πολλού παραιτηθεί!

Στόχος κράτους και παρακράτους η Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ομάδα Μαζιώτη έχει προτεραιότητα να χτυπήσει στόχο σχετιζόμενο με την Χρυσή Αυγή (υψηλόβαθμο στέλεχος ή ένα από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος). Υπάρχουν ακόμα και συνομιλίες των τρομοκρατών που έχουν υποκλαπεί και αναφέρονται στο ζήτημα, αλλά και καταθέσεις πολιτών που αναγνώρισαν τρομοκράτες κινούμενους πέριξ των γραφείων μας.

Παρ' όλα αυτά οι επικεφαλής του "Επαναστατικού Αγώνα" παραμένουν ασύλληπτοι και κινούνται ελεύθερα εντός Αθηνών. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αδύνατο να ανακοπεί με πολιτικά μέσα, παρά την αισχρή συστημική προπαγάνδα. Είναι πολύ πιθανό η απόλυτη ανοχή του κράτους προς τους τρομοκράτες να σχετίζεται με το γεγονός αυτό: τους άφησαν ελεύθερους και δεν τους καταδιώκουν με συμβόλαιο να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Οι επίορκοι του ΠΡΟ-ΠΟ και της κυβέρνησης είναι απόλυτα υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί. Αν το παρακράτος αγγίξει οποιονδήποτε σχετίζεται με το Εθνικιστικό Κίνημα τότε πραγματικά ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και οι συνέπειες για όλους θα είναι ανυπολόγιστες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών