Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2013

Οι αναρχοκομμουνιστές του Indymedia παραδέχονται: "Παριστάνουμε τους Χρυσαυγίτες για προβοκατόρικους λόγους"

Είναι γεγονός ότι οι "γνωστοί - άγνωστοι", παρακρατικοί του indymedia δεν φημίζονται και ιδιαίτερα για τις διανοητικές τους ικανότητες.
Έτσι λοιπόν γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη ομολογίας τους σε "δημόσια θέα".

Παραδέχθηκαν λοιπόν οι επιδοτούμενοι του Soros ότι μπαίνουν με ψεύτικα προφίλ προπαγανδίζοντας, εσκεμμένα "φιλοναζιστικές/φασιστικές/εθνικιστικές" θέσεις σε ....
διάφορα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και σχόλια σε ρεπορτάζ διαδικτυακών κειμένων με σκοπό να...προκαλέσουν αναγνώστες και μη!

Στη ροή της συζήτησης ωστόσο αποδέχονται την παντοκρατορία του Εθνικιστικού λόγου στο ελεύθερο, ακόμη, διαδίκτυο και μοιρολογούν για το κατάντημά τους!

Περαστικά σας "σύντροφοι"..

Και που να δείτε τι γίνεται στους δρόμους και τις πλατείες της υπόλοιπης Ελλάδος, εκτός από αυτές της Ζωγράφου και της Βικτόριας που συχνάζετε..

8 σχόλια:

  1. Είναι γνωστή η τακτική αυτή αλλά δεν τους βγαίνει και το ρίχνουν μετά στην κλάψα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφιστικες τακτικες απο πληρωμενες αδερφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνουν μπάμ απο μακρυά ποιοί είναι και πως το γράφουν... για παράδειγμα στα σχόλια του defencenet έχουν πολλές φορές φάει άκυρο απο τον κόσμο...
    Γενικά είναι παιδάκια που πραγματικά δεν έχουν τι να κάνουν και ανάμεσα στα τσοντοsites που επισκέπτονται μαλακίζονται και στο internet χρησιμοποιόντας καμιά δεκαριά ονόματα ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζω τα σχόλια τους και... γελάω.
    Αδυνατούν οι καρμίρηδες να καταλάβουν οτι ο κόσμος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΑ και την στηρίζει φανατικά και στο Internet.

    Καλό είναι αυτό, ο αντίπαλος είναι καλύτερα να είναι αποπροσανατολισμένος.

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. webwar,fasismos.com, to-fresko, mavros-krinos, EXITAREA, ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΙΔΙΟΣ ΠΗΡΥΝΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το webwar ήταν κάποτε ένα αστείο, τώρα δεν είναι τίποτε πια, ο Μαύρος Κρίνος δεν μπορώ να πώ οτι είναι κόκκινοι αν δεν ξέρεις άστο, μάλλον δεν βλέπεις καλά.
      τους υπόλοιπους ούτε καν τους ξέρω.

      Διαγραφή
  6. Μην υποτιμάτε τη δύναμη της κοινωνικής μηχανικής. Είναι όλοι πληρωμένοι από παρακλάδια του συστήματος τύπου Σώρος, καλά οργανωμένοι με στόχους και με σχέδιο. Μπορεί αυτοί οι λίγοι να "κάνουν μπαμ" από μακριά, αλλά υπάρχουν και άλλοι που περνούν την ανθελληνική προπαγάνδα τους και μάλιστα φανερά. Μιλώ πρώτον για τις ΜΚΟ, για τις "δεξαμενές σκέψεις" τις επίσημες και με τα βαριά ονόματα καθηγητών πανεπιστημίου, λ.χ. το ΕΛΙΑΜΕΠ και όλους τους συνοδοιπόρους της Τριμερούς Επιτροπής και άλλων "ευαγών ιδρυμάτων", που κάνουν έναν βρώμικο πόλεμο εναντίον της Ελλάδος.
    Δεύτερον, υπάρχουν και οι κρυφοί, οι κατάσκοποι, αυτοί που διεισδύουν στα κόμματα, στους οργανισμούς, στα σωματεία. Είναι στρατός ολόκληρος από κατασκόπους που περιμένουν την ώρα που θα πάρουν εντολή να εκδηλωθούν ή να ενεργήσουν. Ευτυχώς, έντονα γεγονότα αναγκάζουν μερικούς από αυτούς να φανερωθούν και η παρουσία της Χρυσής Αυγής είναι ένα τέτοιο γεγονός χωρίς αμφιβολία. Γι' αυτό ίσως τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί τα δημόσια "ξεβρακώματα" (πολιτικών, παραγόντων, ιθυνόντων, καθηγητάδων, ειδικών, κλπ, κλπ) και πρόκειται να δούμε κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αδερφες τιποτα αλλο μισοι πληρωμενοι αλητες του σορος οι αλλοι βλακες ακολουθητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών