Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

Σε πανικό τα παπαγαλάκια του Μαξίμου - Παραπολιτικά: Στο 20% η Χρυσή Αυγή


Σε πανικό τα παπαγαλάκια του Μαξίμου - Παραπολιτικά: Στο 20% η Χρυσή Αυγή
Σε μία μεγάλη αποκάλυψη - και σε έναν οχετό λάσπης και συκοφαντιών - προχώρησε σήμερα η εφημερίδα "Παραπολιτικά". Σε τετρασέλιδο άρθρο με τίτλο "Έσκασε το αυγό του φιδιού", παρουσιάζονται στοιχεία για μυστική δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο Σαμαράς και τα αποτελέσματά της τον άφησαν άφωνο. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 18% και εκτίμηση των δημοσκόπων είναι πως - λόγω κρυφής ψήφου - το πραγματικό μας ποσοστό είναι αρκετά μεγαλύτερο από 20%.

Αυτή την είδηση είχε αποκαλύψει από χθες το....
δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα.
Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, που ήταν ήδη γνωστές στο επιτελείο της Χρυσής Αυγής, το Μαξίμου ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης. Ακόμα και στα κείμενα που συνοδεύουν το σημερινό κύριο άρθρο των Παραπολιτικών, παρουσιάζονται τερατολογίες και μυθιστορήματα για δήθεν... "εσωτερικές έριδες στην Χρυσή Αυγή, χρηματοδότηση από εφοπλιστές και σκοτεινά κέντρα, κ.ο.κ.". Για να κατανοήσει ο αναγνώστης μας την αθλιότητα του κυκλώματος Σαμαρά (που μοιράζει ευρώ και διαφημίσεις σε ιστολόγια και εφημερίδες για να δυσφημούν την Χρυσή Αυγή), παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά αποσπάσματα:
"Ενδεικτικό των αντιδράσεων ήταν το non paper που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στα έδρανα των χρυσαυγιτών βουλευτών. Σε αυτό μεταξύ άλλων εκφραζόταν η ανάγκη διεξαγωγής συνεδρίου, ενώ κατατέθηκε αίτημα ελέγχου στα οικονομικά του κόμματος με την παρουσία ορκωτών λογιστών... στο ίδιο έγγραφο υπήρχαν καταγγελίες περί θολού τοπίου όσον αφορά τη λήψη των αποφάσεων. Μία μερίδα στελεχών της Χρυσής Αυγής επιδιώκουν τη διεύρυνση του εσωκομματικού πλουραλισμού".
Με δύο λόγια στη Χρυσή Αυγή διακινούμε "non paper" και αναζητούμε... εσωκομματικό πλουραλισμό! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια και γελάνε ακόμα και οι πέτρες με τις ανοησίες τους. Δεν προχωράμε σε περαιτέρω αναπαραγωγή των εν λόγω αθλιοτήτων, γιατί οι αναγνώστες της ιστοσελίδας έχουν πολύ σοβαρότερα ενδιαφέροντα από το να διαβάζουν τις βλακείες που διαρρέουν τα παπαγαλάκια της Νουδούλας. Θα σταθούμε όμως σε ένα σημαντικό σημείο.
Στο μεγαλύτερο κομμάτι του άρθρου, τα Παραπολιτικά ασχολούνται με τα οικονομικά του κόμματος. Επισημαίνουν συγκεκριμένα πως είναι αδύνατο να κάνουμε τόσες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και να ανοίγουμε τόσα νέα γραφεία, χωρίς να "τα πιάνουμε" από σκοτεινά κέντρα, εφοπλιστές του Λονδίνου (μόνο στην ομάδα Έψιλον και σε σιωνιστικές τράπεζες δεν αναφέρονται). Τα ίδια λένε και οι συριζαίοι και όλα τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου. Τους συνιστούμε να μην κουράζονται, η λύση είναι απλή. Μπορεί και τα δικά τους κόμματα να επιτύχουν τόσο συνετή διαχείριση των οικονομικών τους και να πραγματοποιήσουν ανάλογες κοινωνικές δράσεις. Μοναδικό προαπαιτούμενο να βγάλουν τα καβούρια από τις τσέπες τους. Να πάψουν να σκορπάνε τα εκατομμύρια του δημοσίου για πισινάρες, βιλάρες και αυτοκινητάρες. Να επιστρέψουν έστω και μισό ευρώ στον ελληνικό λαό. Μόνο τότε θα έχουν το ηθικό δικαίωμα να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή.

6 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουλίου 2013 στις 7:06 μ.μ.

    Πάμε γερά Συναγωνιστές !!

    Ανεβαίνουμε συνεχώς, γι'αυτό έχουν κατουρηθεί και τα διάφορα αναρχοτσογλανάκια που μπαίνουν και τρολλάρουν εδώ μέσα.

    Δείγματα πανικού είναι όλα αυτά.

    Ούτε με βόμβες, ούτε με δολοφονικές επιθέσεις απλύτων, ούτε με απαγορεύσεις δεν μπορεί πλέον να ανακοπεί το Εθνικιστικό Κύμα που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γεγονός ότι από τότε που παγιώθηκε στη συνείδηση του Έλληνα η άνοδος της Χρυσής Αυγής έχουμε μία μανία του καθεστώτος να επιτίθεται λυσσαλέα εναντίον της Χρυσής Αυγής...
      Θα έλεγα ότι ιδιαίτερα μετά τον Μάρτιο 2013, όπου φάνηκαν ξεκάθαρα τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής αλλά κυρίως το γεγονός ότι αυτά τα ποσοστά έχουν εμπεδωθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού, υπάρχει και μία κατά μέτωπο επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής...
      Ενώ πριν είχαμε τα κλασσικά όπως δηλώσεις αποδοκιμασίας της Χρυσής Αυγής άντε και καμμία αντισυγκέντρωση αναρχικών, μετά τον Μάρτιο 2013 παρατηρείται ολομέτωπη επίθεση σε όλους τους τομείς...ξαφνικές δηλώσεις περί "εφαρμογής νόμων κατά των Ελλήνων ρατσιστών", ξαφνική επίθεση κατά των διανομών τροφίμων με απαγορεύσεις, ένταση των επιθέσεων των αναρχικών με σκοπό τη δολοφονία ανθρώπων και την ελπίδα κάποιας δυναμικής ανταπάντησης που θα τους ηρωοποιούσε στα μάτια του κόσμου και θα έδινε το άλλοθι και στην κυβέρνηση να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και τους ίδιους τους αναρχικούς να επιτεθούν "κατά δικαίων και αδίκων" και όποιον πάρει ο Χάρος...
      Ακόμα και σε αυτό το blog τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μία άνευ προηγουμένου επίθεση πληρωμένων υβριστών έτοιμων να επέμβουν σε κάθε ανάρτηση...
      Και γιατί λέγω "πληρωμένων"; Γιατί ασφαλώς κανείς δεν θα έμπαινε σε ένα blog εχθρικό προς αυτόν για να περάσει τα υβριστικά σχόλια του όταν γνωρίζει ότι οι απόψεις αυτές θα διαγραφούν...είναι βασικός νόμος στα blog όταν δεν βλέπεις τα σχόλια σου ή όταν αυτά τα βλέπεις να διαγράφονται να φεύγεις από αυτό το blog και να αναζητάς άλλα blog για να "εκτονωθείς"...εδώ όμως δεν συμβαίνει επ' ουδενί κάτι τέτοιο...όσο διαγράφονται οι ύβρεις με τόσο μεγαλύτερο μένος επαναπαρουσιάζονται οι ίδιοι υβριστές για να γράψουν τα ίδια και τα ίδια (που θα έχουν φυσικά την ίδια κατάληξη) αλλά αυτό δε τους νοιάζει...το χρήμα να πέφτει.."ιδεολόγοι" επί πληρωμή...
      Το blog αυτό έχει ενδυναμωθεί και αυτό ικανοποιεί αυτούς που θέλουν να μαθαίνουν τι πραγματικά γίνεται στην πολιτική ζωή του τόπου αλλά και ενοχλεί αυτούς που δεν θέλουν ο κόσμος να μαθαίνει τι γίνεται...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  2. Όσο οι δημοσιοκάφροι κάνουν ανελέητη προπαγάνδα, όσο τα επιδοτούμενα χουλιγκάνια του Σόρος στήνουν σκηνικά συμμοριών για streetwar, όσο αποκαλούν "ρατσιστές" τους ανθρώπους που αντιδρούν στο χάλι της λαθρομετανάστευσης τόσο ο κόσμος από αντίδραση ψηφίζει χρυσή αυγή.
    Έχω αλλάξει γνώμη μια δυο φορές, αλλά κάθε φορά που ένας μεγαλοδημοσιοκάφρος προπαγάνδιζε και έκανε νουθεσίες για ...τον κίνδυνο της δημοκρατίας, τόσο παγιωνόταν η ψήφος μου.
    Το κερασάκι στην τούρτα οι φαιδρότητες του Καμίνη και οι τραμπουκισμοί των γκρουπούσκουλων.

    Δεν συζητάω για τον αποκλεισμό ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ βουλευτών της χρυσής αυγής από όπου προβλεπόταν θεσμική εκπροσώπηση (προεδρείο της Βουλής, επίβλεψη διακομματική έργων και προκηρύξεων και πάει λέγοντας...).

    Αυτό είναι ο πραγματικός φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αποκλεισμός των βουλευτών της ΧΑ έδειξε ότι μόνο δημοκρατία δεν έχουμε. Μπορώ να δεχθώ την κριτική προς ένα κόμμα ως μέρος της κομματικής διαμάχης, όχι όμως και την κατάλυση των θεσμών, τους οποίους θεσμούς υποτίθεται ότι προασπίζει η Βουλή. Επομένως επί της ουσίας δεν έχουμε Βουλή, αλλά μια συμμορία απατεώνων που δεν θέλουν να τους ελέγχει κανείς.

      Διαγραφή
  3. Με την βοήθεια του θεού οι Ελληνες επιτέλους να ελευθερωθούν από τα δεσμα του υποτακτικού και να δουν τημ αλήθεια . Μόνο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι σωτηρία του Έθνους . Όχι τα ξενόφερτα πολιτεύματα και βασιλιάδες .
    Ο ΘΕΟΣ ΈΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΊΣΩ. Χωνευτετο προδότες . Είμαστε χιλιάδες Ελληνες του Εξωτερικού που ανά πάσα στιγμή ερχόμαστε για ψηφίσουμε την
    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ χιλιάδες σε μια μόνο πόλη που ζούμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΩΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ..............
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ???????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών