Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

«ΒΗΜΑ»: ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ… ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! (Και ένα βίντεο αφιερωμένο από εμάς)

Μεγάλο στραπάτσο έπαθε το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα -και μάλιστα ανήμερα της… γιορτής του- από την κοινωνική εκδήλωση διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς τους ανθρώπους που το σύστημα αυτό εξαθλίωσε με τα Μνημόνια της προδοσίας. Κατανοητή, λοιπόν, η λύσσα τους πριν από την εκδήλωση –με τις απαγορεύσεις, την κρατική τρομοκρατία και την απειλή της παρακρατικής τρομοκρατίας- αλλά και μετά απ’ αυτήν. Και δικαιολογημένες οι εκκλήσεις που κάνουν τα παπαγαλάκια του συστήματος από τα ΜΜΕ – το τελευταίο απόρθητο κάστρο- για… επαγρύπνηση προς τους «δημοκράτες», γιατί πράγματι το καντήλι το συστήματος τρεμοπαίζει κι όπου να’ ναι σβήνει. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, σήμερα ολόκληρο το παραληρηματικό κύριο άρθρο του καθεστωτικού «Βήματος», υπό τον τίτλο «Η φασιστική πρόκληση Μιχαλολιάκου», για να εξαγάγετε τα συμπεράσματά σας. Ιδού:

«Η πρόκληση της Χρυσής Αυγής ανήμερα της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας ήταν εμφανώς προμελετημένη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος οργάνωσε την εκδήλωση διανομής τροφίμων επί τούτου. Για να προκαλέσει το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών και να αναδείξει τα δικό του χουντικό παρελθόν και προπαγανδίσει το σημερινό νεοναζιστικό παρόν.

Τη φθορά της Δημοκρατίας συστηματικά επιδιώκει, την ανάδειξη των φασιστικών προτύπων επιθυμεί, το ρεβανσισμό καλλιεργεί και με αυτόν πορεύεται.

Αυτό ήταν πάντα, αυτά είναι τα πιστεύω και τα ιδανικά του, με αυτά μεγάλωσε, ποτέ δεν συμβιβάσθηκε με την ιδέα της χουντικής κατάρρευσης, συνωμότης υπήρξε από το νιάτα του και τώρα συνωμοτεί χρησιμοποιώντας την ανοχή και την ανεκτικότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Το αυτό κάνουν και οι βουλευτές του. Κανένας σεβασμός στο Κοινοβούλιο, η Βουλή γι’ αυτούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλείο για την υπονόμευση της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Τεθωρακισμένα ονειρεύονται στο Σύνταγμα, τη Δικτατορία του Μεταξά έχουν πρότυπο, διώξεις και εξολοθρεύσεις είναι στα σχέδιά τους.

Εκμεταλλεύονται την κρίση και τις συνέπειές της, αξιοποιούν την απόγνωση και την οργή των νέων που δεν έχουν ιστορικές μνήμες και πουλάνε δήθεν αλληλεγγύη και προστασία.

Ας μη γελιόμαστε όμως. Αυτό είναι το πρόσωπο του φασισμού. Ίδιο κι απαράλλαχτο με το απεχθές του Χίτλερ, του Μουσολίνι, του Φράνκο, του Παπαδόπουλου, του Σαλαζάρ και των τόσων άλλων δικτατόρων ανά τον κόσμο.

Θα είναι ιστορικό ατύχημα να πέσει η Ελλάδα στα χέρια τους.

Γι’ αυτό δεν χωρεί ούτε συμβιβασμός ούτε ανοχή. Οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν, αν μη τι άλλο, επαγρύπνηση!».


(ΥΓ) 1: Δεν πιστεύουμε να έγραψε το παραπάνω σούπερ-δημοκρατικό άρθρο ο γνωστός δημοσιογράφος (τότε) και νυν διευθυντής του «Βήματος» Σταύρος Ψυχάρης, που είχε συνοδεύσει τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως της 21ης Απριλίου, Ν. Μακαρέζο στην Κίνα, και φωτογραφιζόταν πανευτυχής μαζί του;

(ΥΓ) 2: Εμείς οι «φασίστες» δημοσιεύουμε ολόκληρα τα πύρινα άρθρα των αντιπάλων μας. Αυτοί οι… σούπερ-δημοκράτες δεν τολμάνε να δημοσιεύσουν ούτε λέξη από ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. Να χαίρονται τη… δημοκρατία τους!

ethnikismos.net

7 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ...ΒΗΜΑΤΟΣ ...
    ΔΟΥΛΙΑ ΧΕΣΜΕΝΗ . ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ...ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ .
    ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοκρατες επίγονοι του Τσωρτσιλ του Ρουσβελτ του Μοργκενθαου και του Μπαρουχ, εμπρός λοιπον με τους Δημοκρατες του Μαο του Σταλιν του Τσαουσεσκου και του Ποτ για να σταματήσετε για αλλη μια φορα τον μοναδικό σας εχθρο...
    Αυτο το εργο με τους εβραιους και τα δισυπόστατα φτυσίματα τους να διαμορφώνουν κοινο μέτωπο εναντίον του κοινού εχθρου κάπου το εχουμε ξαναδεί.

    Φυσικα αρχίζουν ολοι να καταλαβαίνουν οτι με τους εβραιομπολσεβικους οι εβραιοκαπιταλιστες οχι απλά δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν αλλα να ενώσουν...
    Πρεπει να τονιζουμε παντου και συνεχεια σε ολους τους τονους οτι οι μπολσεβικοι και οι καπιταλιστες συναποτελουν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Joachimpeiper μην αγχώνεσαι.Το αίμα μιλάει πιο δυνατά από την λογιστική "λογική" των μπακάληδων της ζωής.Μακάρι να δώσει ο Θεός να ξανάρθουμε και μακάρι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη με τότε.
    Προμηθέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι δημοκράτες του Βήματος προβάλλουν τα δικά τους όνειρα ως όνειρα της Χρυσής Αυγής; Τα τεθωρακισμένα στο Σύνταγμα δεν τα έχει ανάγκη αυτός που αυξάνει συνεχώς την δυναμική του στο εκλογικό σώμα, αλλά αυτός που βλέπει μέρα με τη μέρα τις τάξεις των ψηφοφόρων του να αραιώνουν. Τι κρίμα για το Βήμα που το εκλογικό σώμα ενημερώνεται πλέον από δημοκρατικά κανάλια, ιντερνετικά, και δεν παραπληροφορείται από τις δημαγωγικές γραφίδες των μίσθαρνων κονδυλοφόρων, ούτε ποδηγετείται από τους πηχυαίους τίτλους στα αποξηραμένα φύλλα χαρτοπολτού που στέλνονται στα περίπτερα για κρέμασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί υπηρέτης τέτοιων "ονείρων" υπήρξε μία ζωή το "Ελεύθερο Βήμα"...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  5. ¨Το αυτό κάνουν και οι βουλευτές του. Κανένας σεβασμός στο Κοινοβούλιο, η Βουλή γι’ αυτούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλείο για την υπονόμευση της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
    ¨

    Τι λένε ρε οι κουράδες; Είπαμε κάθε φορά που θα διαβάζω τέτοιες μαλακίες θα τους θυμίζω την φωτογραφία με τους βουλευτές της ΧΑ όλους στα έδρανα τους και το κΥνοβούλιο ΑΔΕΙΟ!
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΔΤΥΛΙΣΕΙ ΡΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών