Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

Γελειοποιήθηκε ο Ευαγγελάτος για τα ψέματά του περί της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής


Απάντηση στις αθλιότητες Ευαγγελάτου για το κοινωνικό μας έργο
Διαβάσαμε σε ανάρτηση του newsit.gr ένα άρθρο με τίτλο "Πείνα καταραμένη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής". Εκεί ο πανέξυπνος δημοσιογραφίσκος με την πονηρή σκέψη (προφανώς επηρεασμένος από την φιλοσοφία του αφεντικού Ευαγγελάτου) παραθέτει την...... κάτωθι φωτογραφία και αναφέρει:


 "Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματικά είχαν ανάγκη και βρέθηκαν στο σταθμό Λαρίσης για να πάρουν κάποια τρόφιμα από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και άνθρωποι που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. 

Ο φακός του NewsIt απαθανάτισε ένα ζευγάρι ανθρώπων που πήγαν στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής με το μαύρο τζιπ τους και πήραν και εκείνοι τρόφιμα."

Η Αλήθεια όμως είναι πολύ μεγάλη για να μπορεί να την δει ολόκληρη η μικρή και καχύποπτη ψυχή του "ρεπόρτερ". Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου οχήματος, καθώς και αρκετοί άλλοι, δεν ήρθαν να παραλάβουν τρόφιμα για τους ίδιους, αλλά για άπορες οικογένειες της περιοχής τους. Μας επέδειξαν τα έγγραφα της απορίας, στήθηκαν για ώρες στην ουρά, έλαβαν ποσότητες τροφίμων και τις παρέδωσαν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Επέδειξαν έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε ανθρώπους που αδυνατούσαν να έρθουν οι ίδιοι, είτε λόγω των καιρικών συνθηκών, είτε λόγω υγείας, είτε λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου.  Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνουν οι παρτάκηδες κονδυλοφόροι που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους και παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.

Η Αλληλεγγύη κύριε υπάλληλε του Ευαγγελάτου, δεν είναι λόγια αλλά πράξη και αυτό το βιώνουμε έμπρακτα εμείς και όλοι όσοι μας ακολουθούν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Εθνικισμός πάνω απ' όλα είναι προσφορά και αυτοθυσία και γι' αυτό σας φοβίζει και τον πολεμάτε με νύχια και με δόντια. Όπως και να το κάνουμε, για όλους εσάς είναι πιο εύκολο να παίρνεις παρά να δίνεις.
Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των Ελλήνων με πράξεις και όχι με λόγια.

5 σχόλια:

  1. κανε τη δουλεια σου παμπλουτε ευαγγελατε και αστη χρυση αυγη μην την πιανεις στο αχορταγο στομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λιβελογραφήματα, όπως αυτό του newsit, πλέον είναι της μόδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουλίου 2013 στις 7:02 μ.μ.

    Ο καραγκιόζης Ευαγγελάτος με την αυτοκινητάρα, την βιλάρα, την γυναίκα πουτανάρα και τους 2 αστυνομικούς να τον φυλάνε, τι ακριβώς έχει κάνει για τους φτωχούς Έλληνες συμπατριώτες του ;;

    Ας δώσουν όλοι αυτοί οι αληταράδες έστω και ένα ποτήρι νερό σε έναν συμπατριώτη τους, και μετά ας πιάνουν στο στόμα τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουλίου 2013 στις 9:37 μ.μ.

      ...Γαμάω όμως το μορφωμένο κωλαράκι της πουτάνας εαμοβουλγάρας μάνας σου, η οποία γουστάρει τρελά ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ και ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ Φασισταράδες.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ...ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ-ΕΥΓΓΕΛΑΤΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ-ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ.......
    ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ......... ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .........
    ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ . ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών