Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2013

Παρακρατικοί αριστεροί επιτέθηκαν στην Τ.Ο. Κορίνθου - Τραυμάτισαν σοβαρά 70χρονο πολίτη και έφυγαν τρέχοντας


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλη μια αποτυχημένη επίθεση του αριστερού παρακράτους, με τις ευλογίες των αρχών. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται καθημερινά. Μέχρι την τελική Νίκη!

Ομάδα 100 περίπου αναρχικών με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκαν πριν λίγο στα γραφεία της Τ.Ο. Κορίνθου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η λειτουργία των γραφείων θρασύδειλοι, μεταφερόμενοι από την Αθήνα και άλλες πόλεις στην Κόρινθο, κατέστρεψαν αυτοκίνητα πολιτών και τραυμάτισαν σοβαρά 70χρονο πολίτη. Έφυγαν τρέχοντας, προτού...
φθάσουν στο χώρο οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κορίνθου.

Ενώ η εγκληματική ομάδα συγκεντρώνονταν πλησίον των γραφείων και κάτοικοι της περιοχής είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ παρέμβαση των Αρχών πριν ή μετά το επεισόδιο. Ήταν τέτοιο το θράσος αυτών των υποκειμένων, που έφθασαν στο σημείο να προπηλακίζουν κατοίκους της περιοχής και θαμώνες παρακείμενων καφενείων. Μόλις αντελήφθησαν ότι φθάνουν στο σημείο οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κορίνθου, έφυγαν τρέχοντας σαν λαγοί. Όπως και το προηγούμενο Σάββατο στην Πάτρα τα "οργισμένα νιάτα" εκτονώθηκαν σε κάδους και περιουσίες πολιτών.





Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία σε ολόκληρη τη χώρα, τόσο το κράτος του Μνημονίου χρησιμοποιεί αυτά τα ανδρείκελα για να τρομοκρατούν τους απλούς Έλληνες πολίτες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δήθεν αντιεξουσιαστές δεν επιτέθηκαν ΠΟΤΕ σε συγκέντρωση της διεφθαρμένης εξουσίας του Μνημονίου. Κόντρα στις μάταιες προσπάθειές τους, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

πηγή

2 σχόλια:

  1. ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΕ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΝΙΓΗΡΙΑΝΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΝΕΣΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Η ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΗ ''ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΡΙΑ'' ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΙΑ ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΣΑΙ. ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛIΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΚΟΥΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Ε ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. ΕΣΥ ΜΙΑ ''ΝΕΡΑΙΔΑ''. ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΡΑΒΙΝΟ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ!!!
    Το αλβανοσπερμα που κυκλοφορει εδω μεσα ακομα δεν βρηκε ωαριο να χωθει; μας εχει πρηξει τα αρχιδια με τις μαλακιες του: " τα χρυσαυγουλια μπλα μπλα μπλα τα χρυσα σκατα μπλα μπλα μπλα" .. σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει.... κ εσεις ριχνετε πολυ γαβγισμα κατα τα αλλα οι χρυσες χεσμενες κοτουλες που αναφερεις ολη την ωρα ειστε εσεις. πλησιαζετε στα 20m. κ πετατε πετραδακια μολοτοφ δεν εχετε τα αρχιδια να ερθετε να μας αντιμετωπισετε αντρα προς αντρα εναν προς εναν κ οχι 20-50 προς 1-2 . αν μπορειτε μαχη σωμα με σωμα ενας προς ενα αλλιως να πατε να κανετε μπαλετο κυριουλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών