Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ… ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί είναι όλοι τους αγαπημένα παιδιά των Σιωνιστών και των στοών τους.

Το παρακάτω παραπολιτικό σχόλιο προέρχεται από τη στήλη «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος» και είναι ενδεικτικό των… επαναστατικών διαθέσεων του ΠΑΜΕ και κατ’ επέκτασιν του ΚΚΕ:...


Του άρεσε το ΠΑΜΕ

«Εντυπωσιασμένος δήλωνε από το… ΠΑΜΕ ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυρ. Μητσοτάκης: «Αυτοί του ΠΑΜΕ είναι κύριοι» γύρισε και είπε στην υφυπουργό κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία του απάντησε: «Μα και εσύ ήσουν κύριος απέναντί τους». Οι του ΠΑΜΕ, που επισκέπτονται ένα-ένα τα υπουργεία, ανέβηκαν (χωρίς πανό και ντουντούκες) στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη για να του ζητήσουν να μη γίνουν απολύσεις, ώστε να μη μείνει στην Ιστορία ως ο υπουργός των απολύσεων: «Πόσους θα απολύσετε;» τον ρώτησαν ορθά κοφτά, αφού δεν πήγαν στον υπουργό για δημόσιες σχέσεις. Το πρώτο πράγμα που τους είπε ο υπουργός, προσφέροντας στον καθένα από ένα μπουκάλι νερό, ήταν: «Κινητικότητα δεν σημαίνει και απολύσεις. Ούτε εγώ ούτε η κυρία Χριστοφιλοπούλου θέλουμε απολύσεις, δεν έχουμε όρεξη, ρε παιδιά, να απολύσουμε κόσμο. Αλλά οι μνημονιακές μας υποχρεώσεις πρέπει να τηρηθούν και θα φύγουν όσοι πρέπει από το Δημόσιο προς όφελος των πολιτών».

Τελικά, κάτι… παθαίνουν οι κουκουέδες όταν έχουν απέναντί τους, τους Μητσοτάκηδες! Να, όπως το 1989, που ενώ ο κομμουνισμός κατέρρεε σε όλες τις χώρες της (Ανατολικής) Ευρώπης που είχε επικρατήσει, στην Ελλάδα το ΚΚΕ έμπαινε σε συγκυβέρνηση με τον… εντιμότατο Μητσοτάκη. Ποιο είναι το… μυστικό όπλο των Μητσοτάκηδων και οι κουκουέδες κάθονται… σούζα μπροστά τους. Ρε σεις, λέτε να τους κρατάνε με τίποτα παλιές… αμαρτίες;

(ΥΓ): Ασ’ τις τσιγγουνιές Κυριάκο Μητσοτάκη με τα μπουκαλάκια το νερό. Την επομένη να τους κεράσεις… λουκουμάκια τους κουκουέδες, όπως το ’89 τους τάιζε ο πατέρας σου με τα… ντολμαδάκια της συγχωρεμένης της κυρά-Μαρίκας και τους… τρέλανε!

(ΥΓ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ): Αν είχαν πάει Χρυσαυγίτες, σίγουρα ο γιος του Δράκουλα θα δήλωνε αηδιασμένος και ντροπιασμένος, ενώ με τους ΚΚουέδες ήταν εντυπωσιασμένος και του φάνηκαν "κύριοι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών