Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2013

Καθηγητάδες τρεις κι εχάθη η Πατρίς!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η περίφημη φράση του Βίσμαρκ πάντα επίκαιρη. Μέχρι να ανατείλει μια Εθνικιστική Ελλάδα, στην οποία η εκπαίδευση θα είναι Εθνική και κάθε τι μαρξιστικό και διεθνιστικό θα έχει εξαλειφθεί.

Το Καθεστώς των φαύλων και διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων της αντεθνικής Αριστεράς και της πατριδοκάπηλης και εξίσου προδοτικής Δεξιάς επιχείρησε αμέσως μετά τον Εθνικιστικό θρίαμβο της 17ης Ιουνίου του 2012, να στοχοποιήσει τους ένστολους συμπατριώτες μας σε Στρατό και αστυνομία, διαδίδοντας με μίσος και οργή πως η πλειοψηφία τους, ψήφισε το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Η μαρξιστική, κόκκινη και ροζ Αριστερά και μαζί τα «σοσιαλίζοντα φαντάσματα» της πιο μαύρης καπιταλιστικής πανούκλας, έσπευσαν να κάνουν λόγο για σκοτεινές...
διασυνδέσεις των ένστολων με τη Χρυσή Αυγή. Όλη τούτη η αγωνιώδης πλην γραφική προσπάθεια εντασσόταν στα πλαίσια της αριστερίστικης προπαγάνδας, προκειμένου να πειστούν οι αδαείς και ανόητοι, πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος, το λεγόμενο «παρακράτος».

Από την άλλη πλευρά, η ψοφοδεής Δεξιά, είδε να απειλείται δραματικά μια παραδοσιακή πηγή ψηφοφόρων της, εκείνη των πατριωτών οι οποίοι επί δεκαετίες παρέμειναν εγκλωβισμένοι των φιλελεύθερων υποσχέσεων και των προεκλογικών «πατριωτικών» πυροτεχνημάτων, τα οποία αίφνης μετά τις εκλογές μετατρέπονταν σε ακραία διεθνιστική ρητορική και πολιτική πρακτική, προς εξυπηρέτηση των σχεδίων του διεθνούς σιωνισμού και της νέας τάξης πραγμάτων.

Σα να μην είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, η ελευθερία των πολιτικών πεποιθήσεων και η έκφρασή τους, οι «έγκυροι» και «αξιόπιστοι» δημοσιογραφικοί λακέδες, αφιέρωσαν σωρεία εμετικών δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ για να παρουσιάσουν μια υποτιθέμενη εν δυνάμει απειλή για την δημοκρατία. Ποιός έχει λησμονήσει την τρομακτική διαπίστωση των «σοφών» της αργυρώνητης δημοσιογραφίας πως «ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε Χρυσή Αυγή»;

Βεβαίως, οι ορδές των ανέντιμων και ανήθικων ορφανών του Μαρξ, παρέλειψαν να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τις πολιτικές και κομματικές προτιμήσεις άλλων κλάδων του δημοσίου τομέα, εκεί όπου το ρουσφέτι, η μίζα και η κονόμα είχαν στήσει χορό πάνω από τον εξαπατηθέντα Ελληνικό Λαό. Επί παραδείγματι, κανένα δημοσιογραφικό λαγωνικό δε μας είπε, τι ψήφισε η πλειοψηφία των εφοριακών, των τελωνειακών, των υπαλλήλων των υπουργείων και των δημόσιων οργανισμών και φυσικά τι ψήφισαν οι «ελληνοποιηθέντες» εισβολείς της Αφρικής και της Ασίας, οι οποίοι συνέρεαν κατά δεκάδες στα εκλογικά κέντρα με τη συνοδεία κοστουμαρισμένων κομισάριων της αντεθνικής Αριστεράς.

Ας δούμε όμως τώρα, ποιες είναι οι ιδεολογικές και κομματικές προτιμήσεις των καθηγητών της δημόσιας εκπαίδευσης, των ανθρώπων οι οποίοι αναλαμβάνουν το έργο της διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης της Ελληνικής Νεολαίας. Εκπαίδευση η οποία σύμφωνα με το Σύνταγμα θα έχει ως αντικείμενο, την καλλιέργεια της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των ελληνοπαίδων. Εν αντιθέσει προς το Σύνταγμα, η κάστα των καθηγητάδων, επιδίδεται από μακρού χρόνου στην καλλιέργεια της διεθνιστικής και μαρξιστικής προπαγάνδας και φυσικά στην επιβολή δια της τρομοκρατίας, του πολυφυλετικού μοντέλου της κοινωνίας. Άλλωστε, οι καθηγητάδες ήταν εκείνοι οι οποίοι δια των συνδικαλιστικών τους φορέων συνυπέγραψαν τις πάγιες θέσεις των κομμάτων της Αριστεράς για μεταβολή της εθνικής κατεύθυνσης της παιδείας προς το νέο, διεθνιστικό μοντέλο της παγκοσμιοποίησης, για κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, για κατάργηση της προσευχής και των θρησκευτικών και φυσικά για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας, ώστε με ιστορικά ψεύδη και αντιεπιστημονικές μεθόδους να παραχαραχτεί η Ελληνική Ιστορία, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα ανθελληνικά συμπλέγματα του μαρξιστικού οχετού.

Οι εκλογές των ενώσεων των καθηγητάδων, για το νέο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, έδωσαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Ψήφισαν 437 αντιπρόσωποι και οι «Συνεργαζόμενες εκπαιδευτικές κινήσεις», σχήμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις αριστερίστικες παραφυάδες, έλαβαν 126 ψήφους, αναδεικνυόμενες σε πρώτη δύναμη. Η ΔΑΚΕ έλαβε 103 ψήφους, οι επίσης κόκκινες «Παρεμβάσεις» έλαβαν 75 ψήφους , το ΠΑΜΕ 71 ψήφους και η ΠΑΣΚ 44 ψήφους.

Αποδεικνύεται λοιπόν, πως οι ενώσεις των καθηγητών ελέγχονται στη πλειοψηφία τους από τις μαρξιστικές, τροτσκιστικές και λοιπές αντεθνικές ομάδες, οι οποίες έχουν βρει στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης πρόσφορο έδαφος για να εκχέουν στα ελληνόπουλα το ανθελληνικό τους δηλητήριο. Οι κρατικοδίαιτοι «επαναστάτες» της Αριστεράς ήταν φυσικό να αντιδράσουν στην είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών και ακόμη περισσότερο στην ραγδαία αυξανόμενη επιρροή των θέσεων της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες μαθητές, οι οποίοι διακρίνουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την τελευταία τους ελπίδα, για να ξεβρωμίσουν τα σχολεία τους από τον ανθελληνικό εσμό που τα έχει πλημμυρίσει. Καθ' ότι ιδεολογικώς και πολιτικώς, οι καθηγητάδες αδυνατούν να σταματήσουν το ρεύμα της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία, θα επιδοθούν και επιδίδονται ήδη, στο σύνηθες για την Αριστερά μέτρο της τρομοκρατίας. Όμως τούτη τη φορά, η Ελληνική Νεολαία δεν είναι μόνη: η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι εδώ, για να διατρανώσει την επιστροφή της Νεολαίας μας στο δρόμο του Εθνικού Αγώνα για Πατρίδα κι Ελευθερία.

Κάτω τα χέρια από την Ελληνική Νεολαία- Έξω οι μαρξιστές από τα ελληνικά σχολεία!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών