Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

Είσαι κίναιδος και λαθρομετανάστης...;!Δικαιούσαι "άσυλο" σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε.!

Κόναν-ο-βάρβαρος-272x440
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσο εκφυλισμό θα αντέξει άραγε η Γηραιά Ήπειρος, μητέρα του Πολιτισμού και της Αρετής από τον Σιωνιστή Δυνάστη..; 
Οι φήμες που θέλουν αριστεροαναρχικούς να κατακλύζουν ζητούν να μεταφερθεί η ημερομηνία του Αγίου Βαλεντίνου στη σημερινή καθώς.... θα νομιμοποιήσουν τις σχέσεις τους, ελέγχονται ως ανακριβείς και κακοπροαίρετες!

Μια νέα φάμπρικα νομιμοποίησης «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» στην Ευρώπη (και βέβαια πρώτα και κύρια στην πύλη εισόδου της, στην Ελλάδα μας), ανακάλυψε η γενική εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, Ε. Σάρπστον. Και πιο συγκεκριμένα, έκρινε ότι οι «αιτούντες καθεστώς πρόσφυγα σε χώρα-μέλος της ΕΕ που διατείνονται ότι διώκονται λόγω του ομοφυλοφιλικού προσανατολισμού τους μπορούν να αποτελέσουν ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, κατά το προσφυγικό δίκαιο της ΕΕ»!

Η υπόθεση έφθασε στο.....
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή τρεις κίναιδοι από αφρικανικές χώρες ζήτησαν καθεστώς πρόσφυγα στην Ολλανδία, διατεινόμενοι ότι έχουν βάσιμο φόβο δίωξης στις χώρες καταγωγής τους στηριζόμενο στον γενετήσιο προσανατολισμό τους.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκή οδηγία, η οποία παραπέμπει στις διατάξεις της Σύμβασης της Γενεύης 2, ο υπήκοος τρίτης χώρας ο οποίος, λόγω δικαιολογημένου φόβου δίωξης λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, πολιτικών πεποιθήσεων ή συμμετοχής σε ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, βρίσκεται εκτός της χώρας της ιθαγένειας, μπορεί να ζητήσει καθεστώς πρόσφυγα.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι στις περισσότερες χώρες της Ασίας και της Αφρικής –ειδικά στις μουσουλμανικές- ο κιναιδισμός διώκεται, όλοι οι λαθρομετανάστες θα ζητάνε πλέον άσυλο ως… κίναιδοι. Προβλέπουμε να πέσει μεγάλη φαγωμάρα, γιατί θα… ζηλεύουν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!

8 σχόλια:

  1. Κουνιστά κουνάβια, ότι πρέπει για τους αλληλέγγυους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω,πω τι σιχαμερο πραγμα σαν τους κουμμουνιστες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΘΝΩΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΚΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε, ο πατερας του αναρχοκουραδου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλους τους κατατρεγμένους πισωγλεντζέδες του αραβικού κόσμου προτείνω να τους περιθάλψει το Ισραήλ. Κάθε Ισραηλινό σπίτι μεγαλύτερο από 60 τμ να φιλοξενεί από μία κραγμένη λούγκρα με τουρμπάνι. Αν είναι πάνω από 115 τμ δύο λούγκρες, και για κάθε πρόσθετα 45 τμ μια λούγκρα επιπλέον. Τα σπίτια με πισίνα να φιλοξενούν μια ακόμα λούγκρα για να την καθαρίζει από τα φύλλα. Ας δώσουν έμπρακτα το καλό παράδειγμα οι φιλάνθρωποι Ιουδαίοι, και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασίσουμε αργότερα αν θα το ακολουθήσουμε κι εμείς (διατηρώντας το δικαίωμα να μην το ακολουθήσουμε κατά την κρίση μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mr.αλεξις την επομενη φορα που θα πας στο προεδρικο για εκδηλωση σου προτεινω να συνοδεψεις αυτον η αυτην....τι δεν ταιριαζει αυτο?τι ειπες ρε ,ρατσιστη,φασιστα,εναντια στους ξενους μας,τι σου φταιει ειναι ανθρωπος και αυτος,αυτη και αυτη θελει γαμηθει ντροπη σου ,φτου σου αλητη που ξεχωριζεις τους ανθρωπους.....Φτου σου ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ Ο MR.ALEXIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών