Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

Τρόμος έχει πιάσει τον Κού(κου)λογλου με την απήχηση της Χρυσής Αυγής στα συνδικαλιστικά κινήματα

Γράφει ο κρατικοδίαιτος κομμουνιστομπολσεβίκος:

Σημειώνεται πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε κινητοποίηση δημοτικών αστυνομικών. Μάλιστα η υποδοχή τους από μερίδα (αρκετά μεγάλη) των υπό απόλυση εργαζομένων ήταν ενθουσιώδης.

Που να δει τι γίνεται στις λαϊκές γειτονιές της "κοκκινιάς" όπως η Νίκαια, ο Κορυδαλλός, η Νέα Ιωνία, το Νέο Ηράκλειο και τα Λιόσια ο....
Κου(κού)λογλου από την υποδοχή του κόσμου στις ενημερωτικές δράσεις των Συναγωνιστών...

Οι λαϊκές γειτονιές ανήκουν στους Εθνικιστές και ας το χωνέψουν όλα τα κομμουνιστικά περιττώματα του καπιταλισμού.

10 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ & ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ?! ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΣΑΣ (Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ) ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 'Γαμώ την Χρυσή Αυγή και τις μάνες σας' ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΛΦΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?!

    ΠΟΥ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΣ - ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΔΕΙΛΟΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ - ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ?!

    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ & ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ... ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ (ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ 'ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΩΝ' ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16 Ιουλίου 2013 - 2:58 π.μ. Αναρχοκουραδο τσαμπουκαλεψου απο το πληκτρολογιο και νυχτιατικα... Το πρωι μεινε κρυμμενος μην σε συναπαντησουμε, σε κλασουμε και πεθανεις !! Και κουνα λιγο τον κωλο σου , να δεις μηπως πεσει κανας χουρμας αποτον Φοινικα !! Τσου, μουνακι !!

      Διαγραφή
    2. Τὸ νὰ κρατεῖτε ὀνοματεπώνυμα ἢ στοιχεῖα αὐτοκινήτων πολιτικῶν σας ἀντιπάλων δὲν σᾶς καθιστᾶ χαφιέδες; Πιστεύω πὼς ἰδεολογικὰ εἶναι ἀνέντοιμο καὶ πολιτικὰ ἀναχρονιστικό.

      Διαγραφή
    3. Καταρχας κακημερα και μολις η μαμα σου γαμηθηκε με 5 πακιστανους δεν θελω να σου πω για τον πισωγλεντη μπαμπα σου.Ρε παλιοκουμουνο ψαξε λιγο και την αδελφη σου αυτοι την γαμανε κατι αλβανοι.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16 Ιουλίου 2013 - 2:58 π.μ. Ρε μαλακα τρωτε πηδημα καθε μερα οπου σας πετυχουμε και το ξερεις πουστρονι...Αλλωστε ποσοι εισαστε ρε, αρχιδακι? Τρεις και ο κουκος ...Και ναχατε αρχιδια, που δεν εχετε, πού να τσαμπουκαλευτειτε στο 15% ;;; Γι αυτο κλανετε πατατες και εξαφανιζοσαστε οπου ακουσετε οτι τριγυρνανε Εθνικιστες .

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16 Ιουλίου 2013 - 2:58 π.μ. Αρχιδακι, κρατα τα ονοματα για να διαλεξεις ποιος θα σε γαμησει οταν χρειαστη!

      Διαγραφή
  2. Εκτός απο πούστρα και ψεύτρα είσαι και ρουφιάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοψτε ρε παιδια φατσα ΜΑΛΑΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυταξτε ρε παιδια φατσα,αυτος εδω ο ογλου νομιζω εχει χεστει επανω του!Και που εισαι ακομη ογλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε γαμημενε ΟΓΛΟΥ παλιομαλακα,η γυναικα σου γαμιεται ρε κερατα με τον αλβανο τον γειτονα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών