Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

Ο «ILIATORAS OF LONDON», Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

mkhyttop
Ένα σκάνδαλο…
Αυτή την εβδομάδα, ξέσπασε ένα μεγάλο σκάνδαλο, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Π. Καμμένο. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Τα Νέα» προέβη σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπεράκτια διαδρομή του 18μετρου πολυτελούς σκάφους αναψυχής «Iliatoras of London» που έχει στην κατοχή του ο Π. Καμμένος και απέκρυβε επί χρόνια από τις φορολογικές δηλώσεις του και τις δηλώσεις «πόθεν έσχες». Μάλιστα, τα σχετικά δημοσιεύματα προκάλεσαν την επέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων. Αν στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της φοροδιαφυγής, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ απειλείται με ποινή φυλάκισης και βαριά πρόστιμα. Η δε απάντηση του Π. Καμμένου στην καταγγελία, ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» και  για την «ταμπακιέρα» ούτε κουβέντα.
Η αποσιώπησή του από τα κανάλια…

Κι όμως, ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν προκάλεσε το ενδιαφέρον κανενός τηλεοπτικού καναλιού. Ασχολήθηκε μια εφημερίδα, το αναπαρήγαγαν και κάποιες ιστοσελίδες και μέχρις εκεί. Τι εννοούμε; Πως την εφημερίδα την διαβάζουν μερικές χιλιάδες Έλληνες, τις ιστοσελίδες στο ίντερνετ που ασχολήθηκαν με το θέμα τις παρακολουθούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, αλλά την τηλεόραση την βλέπουν και τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων. Κι όταν μια είδηση δεν προβληθεί από τα κανάλια, θεωρείται ότι περίπου… δεν είναι είδηση.
Και η χρησιμότης του κόμματος Καμμένου στο σύστημα.
Γιατί, λοιπόν, δεν πέρασε η είδηση στα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων, δια μέσω του σκληρού πυρήνα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, των καναλιών; Προφανώς, το λεγόμενο «σύστημα» θέλει να προστατεύσει τον αρχηγό των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» από την αρνητική δημοσιότητα. Γιατί θέλει να τον προστατεύσει; Προφανώς γιατί του είναι απαραίτητος. Και γιατί του είναι απαραίτητος; Ιδού ένα άρθρο της έγκριτης ιστοσελίδας defencenet (του Δεκεμβρίου 2012, όταν σημαντικά στελέχη του κόμματος Καμμένου αποχώρησαν) που δίνει την απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε παραπάνω:
Πανίσχυρη Χρυσή Αυγή αν διαλυθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.
«Ο μεγάλος ευνοημένος από την συστημική κρίση στο κόμμα της Ανεξάρτητων Ελλήνων, φαίνεται ότι θα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, καθώς το 50% των ψηφοφόρων τους (7% απέσπασε στις 17 Ιουνίου το κόμμα των ΑΝΕΛ) δίνουν σε όλες τις δημοσκοπήσεις ως δεύτερη επιλογή την ΧΑ! Ένα άλλο σημαντικό ποσοστό (περί το 30%) δίνει τον ΣΥΡΙΖΑ ως επιλογή μετά τους ΑΝΕΛ και η ΝΔ έρχεται τρίτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΑΝΕΛ, μη υπάρχοντος τέταρτου! Που σημαίνει ότι η “προίκα” των Ανεξάρτητων  πάει τουλάχιστον κατά 50% στην Χρυσή Αυγή! Αν ενισχυθεί περαιτέρω η Χρυσή Αυγή, τότε είναι πολύ πιθανό με δεδομένη της προϊούσα καθίζηση της ΝΔ να φτάσει και την δεύτερη θέση στις εκλογές. Μιλάμε για ποσοστά που δυνητικά μπορεί να αγγίξουν και το 20% και σίγουρα όχι κάτω από 16-17%!».

2 σχόλια:

  1. Όταν 'ΤΑ ΝΕΑ' γράφουν εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι 'κωλοφυλλάδα που διαδίδει ψέματα', όταν γράφει εναντίον των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι μια εφημερίδα που κάνει 'συνταρακτικές αποκαλύψεις'. Ο κάθε Έλληνας πολίτης/ψηφοφόρος ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΝΕΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..........

    ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ..........
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..........
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ............
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών