Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Σε χρόνο ρεκόρ αφαίρεσαν το "Ελληνική" από την νέα ΕΡΤ!!! Μη μας πούνε και "φασίστες" σε μια...πολυπολιτισμική κοινωνία..Έτσι "πατριώτες" της ΝΔ;

Η ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση) της κυβέρνησης των τοκογλύφων φρόντισε να θυμίσει σε όλους μας ότι η Κρατική τηλεόραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Πώς;
Σε χρόνο ρεκόρ αφαίρεσε από το λογότυπο το γράμμα "Ε" που δήλωνε την "ελληνικότητα" της νέας δημόσιας τηλεόρασης!

Για του λόγου το αληθές δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ
enikos.gr

7 σχόλια:

  1. Δημοσια τηλεοραση τινος ρε πουστηδες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από κάτι τέτοια "μικρά και ασήμαντα" φαίνεται πόσο σιχαίνονται τον Ελληνισμό οι "υπερπατριώτες" της φλωροδεξιάς νουδούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, απο αυτά ξεβρακώνονται για το ποιοί πραγματικά είναι.

      Διαγραφή
  3. Βέβαια και η παλαιά ΕΤ "Ελληνική Τηλεόραση" λεγόταν αλλά μόνο ελληνική δεν ήταν με όλους αυτούς που την διαχειρίζονταν...απλά αυτή η κυβέρνηση κατήργησε και το "Ελληνική" και τυπικά...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λόγια, ευχές ή κατάρες η κατάσταση δεν αλλάζει. Θα συνεχίσουν να αποδομούν καθετί Ελληνικό. Αυτός είναι ο στόχος τους. Χρειάζεται αντίδραση και δράση. Δυναμική, όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο για ανατροπή της ολέθριας αυτής πορείας που οδηγεί στον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Αύριο θα είναι αργά !! Αλήθεια υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την ………..; Οι εκλογές μπορεί θα δυναμώσουν τη Χρυσή Αυγή, η οποία θα μπορεί εις το εξής να επικαλείται μεγαλύτερο αριθμό ή ποσοστά Ελλήνων που την στηρίζουν και υποστηρίζουν ε, και τι έγινε! Η Ελλάδα θα καταργηθεί. Οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία μέσα σε μία κοινωνία λαθρομεταναστών, καλύτερα οργανωμένων και έτοιμων πλέον να υπερασπίζονται τα «δικαιώματα» που θα έχουν εν τω μεταξύ αποκτήσουν λόγω «χρησικτησίας» της πατρίδας μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους που πραγματικά αγαπούν την Ελλάδα και το έθνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατριῶτες, τὸ γαμήσι καὶ τὸ ξύλο θὰ τὸ φᾶνε στὸ τέλος ὅλοι οἱ ἀνθέλληνες ψευτοαριστεροὶ καὶ ψευτοδεξιοί! Καὶ θυμηθεῖτε πὼς τὸ χέρι τοῦ πατριώτου βαράει πιὸ ἄγαρμπα ἀπὸ αὐτὰ τῶν μπράβων καὶ τῶν ψευτοεπαναστατῶν! Βρωμόσκυλα νεοταξίτες, ἠ ὥρα τοῦ ἑλικοπτέρου δὲν θὰ ἀργήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοτικά Τέλη
    Δημόσιο Ταμείο
    Διεθνής Τράπεζα
    Δείκτης Τιμών
    Διεύθυνση Τεχνικών
    Δημόσια τηλεόραση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών