Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Ρίγος από την ομιλία του Χρήστου Παππά σε βορειοηπειρώτες μέσα στη Βουλή.."Ζω με το όνειρο να δω το χακί του Ελληνικού Στρατού στη Βόρεια Ήπειρο"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βόρεια Ήπειρος Γη Ελληνική - Εθνικισμός Χρυσή Αυγή
 
Ένθερμη υποδοχή επιφύλαξε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς στους εκπροσώπους των Βορειοηπειρωτών που βρέθηκαν στην Επιτροπή Αποδήμου Ελληνισμού για να παραθέσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

4 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ Μ,Α,Β.Η. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ;ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΙΓΟΥΝ ΕΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ*ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ*40*ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ *ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΑΣ *ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΥΝΑΙΔΟ ΤΟΝ ΚΛΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜ,,,ΠΙΝΕ!!!ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ!!!ΤΟΝ*EMMA-NOYHL!!!!!ΟΥΣΤ!!!!ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ,,,,ΤΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών