Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Ο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ» ΙΚΕΤΕΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ… ΠΟΡΤΑ.

ÁÑÃÏËÉÄÁ ÅÐÉÄÁÕÑÏÓ ÏÑÍÉÈÅÓ ÔÏÕ ÁÑÉÓÔÏÖÁÍÇ ÓÅ ÓÊÇÍÏÈÅÓÉÁ ÓÙÔÇÑÇ ×ÁÔÆÁÊÇ
Από Ethnikismos
Όπως είναι γνωστό σε όλους, από το 1974 μέχρι σήμερα, το πιο μεγάλο… κατόρθωμα ενός ψοφοδεξιού πολιτικάντη θεωρείται να βγάλει φωτογραφία με έναν γνωστό κομμουνιστή ή να γράψει καλά λόγια γι’ αυτόν (πως είναι «προοδευτικός», «ανοιχτόμυαλος» κ.τ.λ.) ο «Ριζοσπάστης», η «Αυγή», ή έστω η «Ελευθεροτυπία».
Κάπως έτσι σκέφτηκε και.....
ο Πάνος Παναγιωτόπουλος (ο οποίος φέρει τον… βαρύ τίτλο του «κόκκινου Πάνου» από τα χρόνια της θητείας του στο υπουργείο Εργασίας) που πήγε μέχρι το θέατρο της Επιδαύρου, για να φωτογραφηθεί με τον γνωστό κομμουνιστή ηθοποιό Γ. Κιμούλη και να πάρει ολίγη… αύρα προοδευτικότητας. Όμως, ο συριζαίος ηθοποιός (που λίαν προσφάτως είχε περάσει μια μεγάλη «περιπέτεια», όταν πιάστηκε στα πράσα να φοροδιαφεύγει…) αρνήθηκε να του δώσει το… τεκμήριο της προοδευτικότητας, απαντώντας του με κυνισμό: «Δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς, εκτός αν τους παντρεύομαι» (ήταν ένας εκ των πρώην συζύγων της «Πασιονάριας» Μαρίας Δαμανάκη). Έτσι, ο πάλαι ποτέ «κόκκινος Πάνος» περιορίστηκε σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον υπεύθυνο για τα… κουστούμια της παράστασης, Ι. Μετζικώφ.  Πάλι καλά που δεν φωτογραφήθηκε και με καμία… ταξιθέτρια. Θα το έκανε δηλαδή, αν ήξερε πως είναι καμιά της ΚΟΒ (Κομματικής Οργάνωσης Βάσης) του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, αλλά –φευ- δεν ήταν καλά ενημερωμένος. Την επόμενη φορά, ας είναι πιο προσεκτικός και πιο… διαβασμένος.
(ΥΓ) 1: Μετά την… πόρτα που έριξε στον «κόκκινο Πάνο», ο κομμουνιστής Κιμούλης είδε τον Τσίπρα κι έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί μαζί του…
(ΥΓ) 2: Αχ Πάνο, πάνε οι καλές εποχές, μόνο με… δημοκράτες- δικτάτορες και αρχιπραξικοπηματίες θα φωτογραφίζεσαι πλέον…
PanosAlSisi3
(ΥΓ) 3: Πάντως, ο Κιμούλης έχει φωτογραφηθεί προσφάτως (πριν γίνει η συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας…) με πολιτικούς –και μάλιστα της ψοφοδεξιάς- χωρίς να τους… παντρευτεί.
ÅÐÉÄÁÕÑÏÓ-ÁÍÔÉÃÏÍÇ ÓÏÖÏÊËÇ ÓÅ ÓÊÇÍÏÈÅÓÉÁ ÃÉÙÑÃÏÕ ÊÉÌÏÕËÇ ÊÁÉ ÌÏÕÓÉÊÇ ÄÉÏÍÕÓÇ ÓÁÂÂÏÐÏÕËÏÕ
About these ads

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών