Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

Σήμερα στην Ελλάδα ο "περιούσιος" Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ...Ο Σιωνιστής ΔυΝάσΤης έρχεται να εποπτεύσει το βιλαέτι του..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μη περιμένετε να δείτε κάποια ειδική αναφορά ή διαδήλωση για τον εβραίο διοικητή μας...Μόνο επικύψεις με το κιπά στο κεφάλι από τα "γκόίμ" του.
 
Επισκέπτεται σήμερα Κυριακή τη Χώρας ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Jack Lew προκειμένου να συζητήσει με την ελληνική πολιτική ηγεσία το πρόγραμμα διάσωσης της χώρας και τις πολιτικές της Ευρώπης για την στήριξη της ανάπτυξης.
Ειδικότερα, ο κ. Lew αναμένεται να συναντηθεί στην Ελλάδα με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

Νωρίτερα ο κ. Lew θα παρευρεθεί στην συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών των G20 στη Μόσχα
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 8 Αυγούστου.
Ξέρετε άραγε τι εθνικότητας είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ...;!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ..."Τυχαίο" θα είναι μάλλον...Ούτε σχέδιο να είχαν οι Σιωνιστές επικυρίαρχοι.....
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


τα printscreen από την ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

3 σχόλια:

  1. Γιακόμπ Λιού ψηφίστηκε σαν τον δεύτερο πιο σπουδαίο Εβραίο στον κόσμο για εφέτος.
    Πριν κατείχε τη θέση του προσωπάρχου του Λευκού Οίκου, που αντιστοιχεί στα καθ΄ημάς με υπουργό Επικτρατείας και παλαιότερα Προεδρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν καταλαβαίνω γιατί ταράζεσθε που ο Λιού είναι εβραίος.Εδώ είχαμε ολόκληρο πρωθυπουργό και με όνομα Σιμήτης.Καί πήτε μου ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΌΛΑ αυτά τά΄τελευταία 150 χρόνια που κυβερνούν υήν χώρα που να μήν είναι εβραίοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λιού εκπροσωπεί τα συμφέροντα της χώρας του τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. Καλώς ή κακώς εάν η Χρυσή αυγή αναλάβει στο μέλλον την διακυβέρνηση της χώρας θα έχει να διαπραγματευτεί με αυτούς τους ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Εβραίοι (εκτός εάν νομίζετε ότι μία χώρα μπορεί να σταθεί χωρίς να έχει διπλωματικές σχέσεις με τις άλλες όπως η Κούβα και η Βόρειος Κορέα). Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ταράζεστε με την εθνικότητα του Λιού. Η πολιτική δεν γράφεται με αφορισμούς. Τουλάχιστον οι Αμερικανοί υποστηρίζουν την δραστική διαγραφή μέρους του χρέους (άσχετα εάν το κάνουν για συμφέρον τους) ενώ η πολιτική του Σόιμπλε το αντίθετο με ότι δεινά έχει επιφέρει αυτό για την Ελλάδα. Εν ολίγοις, εάν θέλετε να κυβερνήσετε να σταματήσετε τις παιδιάστικες αντιπάθειες και να δείτε πως να σώσετε την Ελλάδα προχωρώντας παρακάτω. Ξεκολλήστε από εμμονές γιατί ο καιρός που θα αναλάβετε είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών