Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μπλόκο στους σκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή στα τελωνεία Νίκης και Ευζώνων


Συμβαίνει τώρα: Δυναμικές συγκεντρώσεις στα σύνορα με ταυτόχρονες διαμαρτυρίες από Χρυσαυγίτες στο Τελωνείο Νίκης και στο Τελωνείο Ευζώνων. 


Καθημερινά εκατοντάδες οχήματα σκοπιανών εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια από τις συνοριακές διαβάσεις των Ευζώνων και Νίκης. Τα περισσότερα από τα οχήματα αυτά......
φέρουν σε ευκρινές μέρος το αυτοκόλλητο με την ένδειξη «ΜΚ», κατά παράβαση τόσο της ελληνικής νομοθεσίας, όσο και διεθνών και διμερών συμφωνιών με το κρατίδιο των Σκοπίων.

Οι ανύπαρκτες κρατικές αρχές δεν εφαρμόζουν το νόμο και τα εν λόγω οχήματα κυκλοφορούν προκαλώντας τους Έλληνες πολίτες. 

Πλέον τα οχήματα από τα Σκόπια με το παράνομο ΜΚ (Makedonia) στις πινακίδες τους θα τρώνε «πόρτα»!!



ΔΕΝ ΘΑ  ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες αυτές της Χρυσής Αυγής...απ' ότι φαίνεται η μόνη που συνεχίζει να κρατάει ζωντανές τις ελληνικές θέσεις για το ζήτημα της Μακεδονίας είναι η Χρυσή Αυγή...
    Όλοι οι άλλοι (κυβέρνηση, φορείς, κόμματα, οργανώσεις κλπ) φαίνεται να έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους και την ήττα τους στο συγκεκριμένο ζήτημα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι άλλοι είναι χαμένα κορμιά. Τέρμα τα ψέμματα, δεν πιστεύω κανέναν τους. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να κάνουν κάτι, έστω και αυτό που κάνουν τα παιδιά αυτά.

      Διαγραφή
  2. Καλα ,ρε παλληκαρια, δεν φοβηθηκατε να τα κανετε αυτα ? Δεν φοβηθηκατε οτι μπορει να βγαιναν τιποτε απλυτοι με τουρλωμενους τους κωλους και να σας "επιτεθουν", με τον κωλο, ετσι οπως μονο αυτοι κανουν ??? Και μετα ?? Ποιον θα πρωτογαμουσατε ?? Δεν το φοβηθηκατε αυτο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους, μια ενέργεια που δείχνει την ανυποχώρητη στάση της Χρυσής Αυγής στο θέμα των Σκοπίων. Επιτέλους, κάποιος έκανε κάτι για να σταματήσει ο εξευτελισμός του Έλληνα. Από σήμερα αισθανόμαστε υψηλότεροι από υπερηφάνεια. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν σήμερα 22 Ιουλίου 356 π.Χ.
    Γεννιέται ο Μέγιστος των Ελλήνων, Αλέξανδρος Γ΄ ο Μέγας, στην Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για αυτό είναι γαμάτο αυτό το κίνημα!
    Μας δίνεται ελπίδα για το αύριο!
    ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσχετο με το θέμα του άρθρου, αλλά αυτές τις μέρες που θυμόμαστε την μαρτυρική Κύπρο και τον ρόλο που παίξαν μερικοί ας θυμηθούμε και αυτό:

    Το 1955, όταν ξεκίνησε ο επικός αγώνας Ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα, από τον ΕΟΚΑ με αρχηγό τον Γεώργιο Γρίβα-Διγενή, ο παράνομος ραδιοσταθμός του ΚΚΕ στο Βουκουρέστι απεκάλυψε, από πηγές των Σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών, ότι το «ψευδώνυμο» Διγενής αντιστοιχούσε στον Συνταγματάρχη Γρίβα. Ετσι, οι 'Αγγλοι ήξεραν ποιον κυνηγούσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Άλλο ένα μεγάλο μπράβο στην Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών