Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

"Κλαίνε" και "Οδύρονται" τα αναρχικά μιάσματα του Indymedia για το θάνατο του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Μάριαν Κόλα από τα ΕΚΑΜ...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπου να ναι θα περιμένουμε και τις ανακοινώσεις των "πατρόνων" των κουκουλοφόρων, ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θα κάνουν λόγο για την κρατική καταστολή και βια που οδηγεί σε.....δολοφφονίες πολιτών!

Διαβάστε και το αφιέρωμα που είχαν κάνει στο δολοφόνο - "αδερφό" τους τα παρακρατικά σκουλήκια του Indymedia.

Τα κοσμητικά επίθετα, όπως «η δολοφονική μηχανή» στην εφημερίδα ESPRESSO, «οι φονιάδες δραπέτες» στην TV Alpha κ.α. Οι εφημερίδες έχουν αφιερώσει ολόκληρες σελίδες κάθε μέρα του Μάριον Κόλα, τα παπαγαλάκια των καναλιών μιλάνε χωρίς να κάνουν καθόλου «οικονομία» στον τηλεοπτικό τους χρόνο, «εμπορεύοντας το χάος», ένα χάος το οποίο είναι δημιούργημα του κράτους. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί κανείς, μα κανείς απ’ αυτούς που.....
μιλάνε δεν ξέρουν απολύτως τίποτα για το πρόσωπο του Μάριον Κόλα, ούτε για το παρελθόν του και ούτε μπήκαν στον κόπο να ψάξουν κάτι, έστω από την πιο πρόσφατη «ιστορία» του. Δεν φτάνει που έχουν αρχίσει να λένε για να λένε κάτι –ή να γράφουν κάτι- αλλά λένε και γράφουν και ανακρίβειες. Ή δεν είναι ανακρίβειες, αλλά στοχεύουν άμεσα να δικαιολογήσουν εκ των προτέρων, την εκτέλεση και όχι σύλληψη του Μάριον Κόλα με την παρέα του. Εδώ, έχω την ανάγκη να διευκρινίσω κάτι, είμαι συγκρατούμενος του Μάριον Κόλα και των  άλλων, όχι όμως φίλος τους, μάλλον εχθρός με μερικούς απ’ αυτούς. Αλλά αποφάσισα να «παίξω» το δικηγόρο του διαβόλου, διότι η αδικία είναι αδικία απ’ όπου κι αν προέρχεται και όπου κι αν πηγαίνει. Ναι, τον γνώρισα τον Μάριαν Κόλα πριν μερικά χρόνια σε διάφορα «σωφρονιστικά κολαστήρια» του κράτους, τελευταία φορά τον είδα στην 4η πτέρυγα του Κορυδαλλού μετά από τη σύλληψή του στην συμπλοκή όπου ήταν παρών και ο φίλος του Π.Μπεμα (Σάντρι).
Από αυτό το σημείο θέλω να αρχίσω για δύο λόγους, πρώτον: την παλαιότερη ιστορία δεν την ξέρω τόσο καλά και δεν θέλω να υποπέσω σε λάθη, που ήδη κατηγορώ απερίφραστα, και δεύτερο: από εδώ ξεκινάει η ουσία, και όχι να μακρηγορώ αερολογώντας και ασκόπως. Ο Μάριον Κόλα ήταν ένας από τους κατηγορούμενους – ή όμηρους- του κράτους που νόμιζες ότι κατηγορείται για δίπλωμα, ήσυχος και κύριος, η συμπεριφορά του απέναντι στους κρατούμενους ήταν γεμάτη σεβασμό. Είχε όμως μια «αδυναμία», όπως όλοι όσοι έχουν βρεθεί στα τσιμεντένια δόντια του Κράτους, ήθελε πάση φύση την ελευθερία του. Θα ρίσκαρε και τη ζωή του αργότερα, όχι όμως και τη ζωή των άλλων. Και αυτό το απέδειξε ο Κόλα! Μετά από την απόδρασή του από το Α.Τ. Θήβας, όταν ο πολύχρονος φίλος και συμπατριώτης του είχε πάρει άδεια (Σάντρι Πέμα) και ξεκίνησαν ένα μπαράζ ληστειών στην Αθήνα, ήταν ολοφάνερο ότι το έκαναν μ’ ένα άκρως εκδικητικό τρόπο, που σημαίνει πως δεν τους αφορούσαν τόσο τα χρήματα όσο η εκδίκησή τους στο κράτος και ό,τι το αντιπροσωπεύει. Χωρίς όμως να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα!
Τότε, στον Κηφισό, -αν θυμούνται τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και οι μισθοφόροι του κράτους- είχαν συναντηθεί με τον Κόλα και Πέμα. Παρόλο που μπορούσαν να τους κάνουν «ότι θέλουν» -διότι συνελήφθησαν αυτοί που πήγαν να συλλάβουν- δεν έπεσε όχι σφαίρα, ούτε σφαλιάρα στους μισθοφόρους του κράτους. Αυτό το θυμάστε κ. Δένδια;
Στη συνέχεια έρχεται μια δεύτερη συμπλοκή στο Παγκράτι όπου ο Πέμα εγκλωβίζεται σε έναν φούρνο, ενώ ο Μάριαν Κόλα είναι στο αμάξι. Εδώ είναι και η γκάφα των παπαγάλων της δημοσιογραφίας – τηλεοπτική και έντυπη- εκείνη τη στιγμή περνάει ο άτυχος ομογενής από Αλβανία (Νικόλα Τόντι) και εκτελείται εν’ ψυχρώ από τα πυρά μισθοφόρων, πεθαίνει στη θέση του Μάριον Κόλα. Ενώ ο Κόλα τραυματίζεται στο λαιμό και πέφτει αιμόφυρτος- στο λαιμό, όχι στα πόδια-, αυτό έχει σημασία για τη συνέχεια. Η σύλληψη αποδίδεται με πανηγυρισμούς στους μισθοφόρους της Δημόσιας Τάξης. Ενώ για το φονικό του ομογενή ούτε «συγνώμη, λάθος»: Κανείς δεν δικάστηκε, αν και αποδείχθηκε ότι πέθανε από κρατικά πυρά και όπλα. Σήμερα, στην εφημερίδα «Τα Νέα», στην εφημερίδα Espresso, στην TV Alpha κ.ά., ΜΜΕ αποκαλούν δολοφόνο του άτυχου ομογενή τον Μάριον Κόλα. Μετά από αυτή την αναληθή πληροφόρηση των «δημοσιογράφων» έχουμε και αμφιβολίες για το από ποίου όπλο εξωστρακίστηκε η σφαίρα στην Κόρινθο όπου σκοτώθηκε η 25χρονη κοπέλα, ίσως να είναι και του Κόλα, αλλά ίσως να είναι άλλη μια ψευδής πληροφορία για την πρόφαση: «Γι’ αυτό σκοτώθηκε ο Κόλα, ήταν επικίνδυνος» κλπ.
Τι; Πώς; Κινδύνευσαν ζωές και στην απόδραση από το Κ.Κ.Τρικάλων; Αν ήθελαν να σκοτώσουν, δεν θα είχε μείνει ζωντανή καμία κότα λυράτη που κάνουν το μάγκα όταν φοράμε χειροπέδες!
Και στην τελευταία συμπλοκή όπου έχασε τη ζωή του ένας μισθοφόρος του ΟΠΚΕ, ο Κόλα, ή όποιος Κόλα από την παρέα- δεν άνοιξε πυρ με πρόφαση να σκοτώσει. Είχαν πυροβολήσει στα πόδια χαμηλά, αυτό και μόνο μας δείχνει ότι δεν είχαν πρόθεση ούτε σκοπό να σκοτώσουν. Δεν σκοτώνεις κάποιον στο όχημα πυροβολώντας χαμηλά! Ήταν μια μοιραία στιγμή και χτυπήθηκε η αρτηρία, και στο κάτω-κάτω ήξερε που πήγαινε και τι θα έκανε. Όπως και ο Κόλα ήξερε ότι δεν ερχόταν να τον συλλάβουν, αλλά να τους σκοτώσουν!
Και να η ευκαιρία για να στηθεί ένας χορός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ! Μαζεύτηκαν μισθωμένα σκυλιά από όλη την Ελλάδα για τη «σύλληψη» του Κόλα και της παρέας του, εκτός έδρες, βενζίνες, υπερωρίες, φαγητά κλπ., και αυτό που κάνουν είναι έναν περίπατο στην ορεινή Ελλάδα και τα πίνουν στις ταβέρνες και τα καφενεία του χωριού. Οι δημιουργοί του χάους λοιπόν, είναι οι ίδιοι μισθοφόροι του κ. Δένδια, εξάλλου το απέδειξαν μετά την απόδραση από τα Τρίκαλα με την είσοδό τους στις φυλακές και έδερναν τα ΕΚΑΜ τους άμοιρους του κράτους χωρίς λόγο. Ή μάλλον, είχαν λόγο, τους έδερναν γιατί «δεν απόδρασαν» κι αυτοί. Πόσοι καινούργιοι «Κόλα» γεννήθηκαν σε αυτές τις εφόδους;  Και οι έφοδοι αυτοί ήταν παράνομοι, ένα κάρο άρθρα του συντάγματος παραβιάστηκαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των κρατουμένων. Ευχαριστούμε και το Νομικό Παρατηρητήριο για την βοήθειά τους, μια ομάδα νέων δικηγόρων. Άρα, καταλήγουμε ότι οι δημιουργοί του χάους είναι οι ίδιοι οι προστάτες του Πολίτη, για να έχουν τι να «θερίσουν» και να «εμπορευτεί» από τα ΜΜΕ του κράτους, για ύστερα αυτά τα γουρούνια να θρέφονται από το χάος που δημιούργησαν και εμπόρευσαν. Σαν τα γουρούνια που θρέφονται με τα κόπρανά τους!

Ν. ΒΟΚΑΝΟΒΣΚΙ – ΜΑΡΟΥΣΚΟ
Ψ.Κ.Κ.
Τ.Κ. 1811

25 σχόλια:

  1. Ποιο ειναι αυτο το ηθικο ψοφιμι που μας κανει ρεκβιεμ για το καθηκι που σκοτωσε τοσους ανθρωπους πριν του καθαρισουν τα νεφρα οι αστυνομικοι ? Και ποτε θα υπαρξει κρατος να κλεισει τους αντεθνικους και αντιανθρωπινους βοθρους που η μεταπολιτευση ανοιξε ( indymedia κλπ)?
    Μεχρι τοτε περαστικα στο γουρουνι που πενθει και να ξερει πως θα πενθηση κι αλλο σε λιγο καιρο !...Να στειλουμε τα γουρουνια αυτα, στα "γουναραδικα" δεν παιζει γιατι δεν εχουν γουνα !! Ειναι φτηνοτομαρα !!
    Αλλα και τον Βελουχιωτη, δεν τον εστειλαν στα γουναραδικα, αλλα ολο και καπου τον εβαλαν !!
    ΟΥΣΤ ΨΟΦΙΜΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μουνί της μάνας σου TOURS, πάνε μόνο λαθρομετανάστες. Άπλυτε ασκήσεις κάνουν τα ΕΚΑΜ. Σε λίγο ποι θα τελειώσουν με τους αλβανούς κατσαπλιάδες, έρχεται η σειρά σας. Μια τρύπα στο κεφαλάκι και θα πάτε να συναντήσετε τον πισωγλέντη, Κλάρα.

      Διαγραφή
    2. Ρε πισωγλέντη άπλυτε, τράβα στην κηδεία του ταξικού αδελφού σου τώρα και μετά πήγαινε να σε γαμήσει κανένας πακι να ξελαμπικάρεις.

      Διαγραφή
    3. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!!! ΣΤΟΝ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΘΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΑΦΟ ΣΑΣ!!! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ?

      Διαγραφή
    4. 3:48 μμ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΑΝΑΡΧΟΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ 'ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑΣ' ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΗΣ... ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΡΩΣΙΚΗΣ 'K.C.B.(ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ)', ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΟ_.

      Διαγραφή
  2. Kλάψτε μουνόπανα του indy-gidia. Την ίδια κατάληξη με τον Κόλα θα έχετε, αλλά ούτε οι μανάδες σας, δεν θα έρθουν στις κηδείες σας. Θ' ασχολούνται με αφροασιατικές ψωλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον ΑΝΤ1 πρώτη είδηση, σε όλα τα σάιτ πρώτη είδηση . Ποιό κανάλι είχε τον Κόλα 4η είδηση, μάλλον επειδή στενοχωρήθηκε; Το Αλβανο-ΜΕGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιό κανάλι είχε πρώτη είδηση τον χαμό στο μνημόσυνο του αστυνομικού που σκότωσε ο υπάνθρωπος; ΚΑΝΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι ανθέλληνες του indymedia...αναφανδόν υπέρ του δολοφόνου Αλβανού τάσσονται...αυτού του Αλβανού που δεν δολοφόνησε μόνο έναν "κακό μπάτσο" αλλά και μία αθώα κοπέλα στην Κόρινθο για να μην ξεχνιόμαστε...
    Αλλά θα πει κανείς...θα ίδια αφεντικά έχουν οι Αλβανοί κακοποιοί και τα ινδυ-γίδια εδώ στην Ελλάδα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ολο το απλυταριο : Την τυχη του πουσταρου Βελουχιωτη θα εχετε : Εαμ Ελας Μελιγαλας αλλα το κεφαλι σας πατσάς !! Σημερα τον κωλο του Κολα αυριο τον δικο σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα γίνω Σημίτης ν2 λέγοντας τα εξής:

    Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των κωλοαλβανών για την πολύτιμη αρωγή τους στέλνοντας ΟΡΚ ώστε να εξασκηθούν επί πραγματικού χάρτου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος στις περιοχές του ήρωα Ναπολέοντα Ζέρβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eίναι βαφτισμένοι από τον Μητσοτάκουλα, οι αντιεξουσιαστές. Την πρώτη φορά βγάζει επιστολή του τοξοβόλου το INDY-GIDIA, για συμπαράσταση στους δραπέτες σκοτώθηκαν οι δυο. Προχθές είχε βγει άλλη επιστολή, κάποιου λέει που ήταν συγκρατούμενος του Κόλα. Μετά από δύο μέρες πάει κι ο Κόλα. Ευχηθείτε άπλυτοι και στους υπόλοιπους να ξεμπερδεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΒΑΝΟς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑς ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΝΑ ΤΟΥς ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑς..ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ..ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΗΤΑΝ . ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκατα στον ταφο του κωλοαλβανου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ει κολα αι στον διαολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και αν δεν ειχε επιδιωξει το αστικο κρατος αυτο το ξεχαρβαλωμα(ΙΝΔΥΜΕΔΙΑ κτλ)πως θα ειχατε εσεις λογο υπαρξης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εβραιε,εββραιεεεε...Mr.alexis,mr.alexisssss,TSE PAPARA,TSE PAPARAAA.....πλουσιοπαιδο,πλουσιοπαιδο πες στον κοσμο πως εκανε το χρημα ο μπαμπας σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.eglimatikotita.gr/2013/07/blog-post_4048.html

    Αν ισχύει, η ΧΑ με αυτό μπορεί να κάνει θαύματα!
    Το απόλυτο ξεβράκωμα!
    Αυτοί είναι οι "αντιρατσιστές".
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ!
    Ο ορισμός της πέμτης φάλαγγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα καλυτερα σαπουνια γινονται απο κουμουνια ειδικα αν ειναι εβραιικα.Απλον και κατανοητον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ22 Ιουλίου 2013 στις 9:14 μ.μ.

    Επιτέλους, να ένας καλός αλβανός !

    Άντε αναρχοτσογλανάκια, κλάψτε να γελάσουμε !

    Καλός αλβανοκατσαπλιάς = ο ΝΕΚΡΟΣ αλβανοκατσαπλιάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κακημερα mr.alexis...ναι,ναι σε σενα απευθυνομαι ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ απλως σε θυμηθηκα πρωι πρωι και ειπα να σου γραψω ενα γραμμα να σου ευχηθω κακημερα,αι γαμησου και να σε ρωτησω..ειπες καποτε να επανδρωσουμε τα ελληνικα νησια με πακιστανους,οι ισλαμιστες εχουν πει οτι τα νησια ανηκουν στο γαμημενο ισλαμ...Συμπτωσις?Πρακτωρα 000 παιζεις επικινδυνα παιχνιδια....για τον εαυτο σου δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ(ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΑΡΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΗΣ Ε.Κ.Α.Μ.(ΘΕΙΟΣ-ΑΝΕΨΟΣ). ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝΤΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΑΡΟΤΙ... "ΑΘΩΟΣ"_.

    'ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ'_.

    'ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΙΣΑΓΙΟ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥ 'ΑΡΧΙΔΟ'ΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΟΥ ΣΑΣ, ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΑΡΧΙΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ...!

    'ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ'...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών