Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Η Φυλή είναι πάνω από την Εθνική Συνείδηση

Πολλές φορές ακούτε τους Εθνικιστές να αναφέρονται στη Φυλή ως το σημαντικότερο συστατικό του Έθνους. Γίνεται λόγος για την όμαιμη κοινότητα και το κοινό πεπρωμένο της Φυλής. Όμως γιατί δίνεται τόσο μεγάλη βάση στη Φυλή;

Η σημασία της Φυλής για τους Εθνικιστές προκύπτει από το γεγονός ότι οι διάφορες ανθρώπινες φυλές εμφανίζουν διαφορετικά ψυχικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή η σημασία έγκειται στα ψυχικά γνωρίσματα των φυλών και όχι στα προφανή διαφορετικά σωματικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα ξεχωριστά γνωρίσματα μεταφράζονται σε διαφορετική κοινωνική και πολιτιστική συμπεριφορά για κάθε φυλή. Η διαφορετική φυλετική προδιάθεση ως προς τις τέχνες, τις .....
επιστήμες, τις παραδόσεις, την θρησκεία, την πολιτική, τον τρόπο ζωής, δημιουργεί αντιθέσεις και διαχωρισμούς εντός μιας πολυφυλετικής κοινωνίας. Οι αντιθέσεις αυτές οδηγούν σε διασπαστικές τάσεις και αντιπαραθέσεις. Αντιθέτως, σε μια φυλετικά ομογενή κοινωνία, η κοινή συνείδηση της φυλής οδηγεί σε μια σύσφιξη και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μελών της. Η κοινωνία καθίσταται συμπαγής και έτοιμη να χαράξει κοινή πορεία. Ο Γουσταύος Λε Μπον είχε διαπιστώσει, μελετώντας την συμπεριφορά των μαζών, ότι η φυλή είναι η σημαντικότερη παράμετρος συνοχής τους.

Οι σιωνιστικά επιδοτούμενοι διεθνιστές διακηρύσσουν ότι κάθε αλλόφυλος αν................................

συνέχεια στο blog ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

18 σχόλια:

  1. Οι Ιουδαίοι που έχουν κοινή εθνική συνείδηση αλλά δεν έχουν κοινή φυλετική καταγωγή, πώς καταφέρνουν και προκόβουν; Το καταφέρνουν γιατί ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι έχουν κοινή καταγωγή! Αυτό που αντιλαμβάνονται ως ψυχική συγγένεια, είναι σε μεγάλο βαθμό το κοινό πακέτο αξιών και ιδανικών που τους έχει ενσταλάξει η κοινή θρησκεία τους, ο Ιουδαϊσμός.

    Σε αυτό το άρθρο των Φυλετικών βρίσκω μερικές σωστές απόψεις, όπως ότι η αφομοίωση ενός αλλόφυλου στοιχείου δεν μπορεί να γίνει σε μεγάλες ποσότητες. Υπάρχουν όμως και άκυρες παρωχημένες απόψεις, όπως ότι "Η Φυλή δεν αλλάζει". Αυτά τα έγραφαν οι διανοούμενοι του 19ου αιώνα, ο Heinrich Graetz, ο Simon Dubnow και λοιποί Ιουδαίοι εθνομάγειροι του καιρού εκείνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατήρηση πρώτη ο Σαγκαν ήταν ΕΒΡΑΙΟΣ..

    Παρατήρηση δεύτερη, οι Εβραιοι εχουν κοινη φυλετική καταγωγή προφανως, άλλωστε να μην ξεχνάμε οτι και εντος του εβραικου έθνους υπαρχει ιεραρχική δομη και η ανώτερη και ομοιογενεστερη φυλη των εβραιων υπήρξε παντοτε αυτη τον Λεβι.

    Και τελικη παρατήρηση, η φυλη προφανώς και δεν αλλάζει οταν δεν επιμιχθει με αλλόφυλους και το τελικο συμπέρασμα του αρθρου βασει της αναλύσεως του ειναι οτι η κοινη συνείδηση μπορει να ευοδώσει και να ειναι οργανική μονον οταν υπάρχει κοινη φυλετικοτητα και οχι το αντίθετο, εαν δεν μπορεί καποιος να συμφωνήσει σε αυτο το ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ και προφανεστατο, οτι δηλαδη ενα εθνος χτίζεται με βασικο και ακρογωνιαίο γνώμονα την ΦΥΛΗ, τοτε προφανώς αυτος ο καποιος δεν ειναι εθνικιστής και θα πρέπει να αναθεωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πειτε το ρε μαγκες και μη κοροιδευετε το ποπολο!!!ειμαστε εθνικοσοσιαλιστες και οχι εθνικιστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και ειστε εσεις που θα πολεμουσατε τους Γερμανους???αφου και μονο που τους ακουτε ηδονιζεστε!!!!!ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Joachimpeiper και λοιπούς. Όλες οι φυλές των ανθρώπων έχουν τα ίδια προβλήματα και ανησυχίες όσο ζουν, πάσχουν από τις ίδιες ασθένειες και έχουν όλοι το ίδιο τέλος (τους κουβαλάνε τέσσερις στο νεκροταφείο). Σε περίπτωση που για εσάς ισχύει κάτι διαφορετικό λόγω 'ανωτέρων' γονιδίων σας ή σας επιφυλλάσεται άλλη μοίρα από τους υπόλοιπους ανθρώπους να μας το πείτε. Αλλιώς σωπάστε και μην λέτε ιστορίες 'ζωολογίας' για αμόρφωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα αυτα που αναφερεις περι "ανθρωπων" αρρωστιων κλπ εν ειδη "σοφιστειας" ως γνησιος αυτιστικος διεθνιστης που θεωρει οτι εχει να κανει με διεθνο δεξιους σε κανενα εβραικο μιντιακο πανελ, να γνωριζεις οτι εκτος απο τους "ανθρωπους" το παθαινουν και τα αλλα ζωα πχ χιμπατζηδες, ουρακοταγκοι, κομμουνιστες κλπ.

      Διαγραφή
  6. Χα, χα, χα, έτσι μπράβο, με τέτοιες απόψεις φαίνεται ακριβώς τι αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή. Καλύτερη δυσφήμησή της δεν θα μπορούσαν να κάνουν παρά μόνο αμόρφωτοι 'άνθρωποι' τύπου Στέλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις να μου απαντήσεις κάτι επι της ουσίας; κάτι ουσιαστικό; και στην τελική, ναι, είμαι αγράμματος. Τι κακό έχουν δηλαδή οι αμόρφωτοι; Άλλος έχει μπαμπά φραγκάτο κ μορφώνεται, άλλος δεν μπορεί γιατί βιοπαλαίει. Είναι ένας άνθρωπος που ήθελε αλλά δεν μπόρεσε να μορφωθεί, ένα έκτρωμα; γιατί εσείς οι αριστεροί πιστεύετε τόσο πολύ στις κλειστές κάστες ή στις ελίτ; Απόδειξέ μου το πόσο απέχουν οι αντιλήψεις μας -εσένα του μορφωμένου άνθρωπου και εμένα του αμόρφωτου χρυσαυγίτη- κλείνοντάς μου το στόμα με τις αναφορές σου περί βιβλιοθηκών των Ζουλού, της δραματικής τέχνης της Ουγκάντα, των γυμνασίων της Γουΐνέα-Μπισάο κλπ. Με λίγα λόγια, απάντησέ μου με επιχειρήματα και όχι πράσσειν άλογα.

      Στέλιος

      Διαγραφή
  7. Επί της ουσίας δεν απάντησες εσύ από την αρχή. Εάν θεωρείς τον οποιονδήποτε 'υπάνθρωπο' σύμφωνα με κάποια δικά σου κριτήρια, πες μου σε τι θεωρείς ΕΣΥ ότι είσαι ανώτερος από άλλους ανθρώπους. Τι έκανες ΕΣΥ τόσο σημαντικό στη ζωή σου που σε καθιστά ανώτερο από άλλους ανθρώπους ανά τη γη που εργάζονται και προσφέρουν στον εαυτό τους, την οικογένειά τους και την κοινωνία; Ποιές πράξεις έκανες ΕΣΥ ως άνθρωπος που σε ξεχωρίζουν από άλλους και σε καθιστούν 'ανώτερο'; Τι πολιτισμό παρήγαγες ΕΣΥ σε σύγκριση με άλλους για να μιλάς ότι δικαιούσαι περισσότερο τα αγαθά του πολιτισμού; Eν τέλει τι τόσο μεγάλο έκανες ΕΣΥ στην ζωή σου που σε καθιστά αυτομάτως 'κριτή' για το ποιος είναι 'ανώτερος' ή 'κατώτερος';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι δεν μου απαντάς... Αντί για απαντήσεις, αξιώνεις νέες ερωτήσεις και πάει λέγοντας. Μάθε πως η φυλή μου δημιούργησε το 100% του ανώτερου πολιτισμού σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν θεωρώ έναν άνθρωπο κατώτερο, με την έννοια που θέτεις. Ένας δάσκαλος θεωρεί κατώτερο έναν μαθητή; Ένας σοφός θεωρεί κατώτερο έναν αστοιχείωτο; όχι. Είναι όμως γεγονός πως ΚΑΝΕΙΣ αράπης δεν προσέφερε κάτι στην ανθρωπότητα. Κανείς Έλληνας τύρρανος ή στρατηγός δεν ντύνονταν σαν παγόνι και λατρευόταν σαν θεός. Δεν υπήρξε η μούμια του Σόλωνα ή το μαυσωλείο του Αρχίδαμου. Υπήρξαν ΔΗΜΟΣΙΑ Πανεπιστήμια, θέατρα, γυμνάσια, αγωνίσματα και άλλα τα οποία θεωρείς θέσφατα. Στην Αφρική ακόμα και τώρα κόβουν τις κλειτορίδες απο τις γυναίκες. Στην Ελλάδα μπορούσες να υποστηρίξεις ΔΗΜΟΣΙΑ την άποψή σου για την μη ύπαρξη του Δία: για προσπάθησε να κάνεις το ίδιο ΣΗΜΕΡΑ στην Αλγερία ή στο Αφγανιστάν. Για προσπάθησε να πείς δημόσια στην Κίνα πως ο Μαο ήταν ένας γέρος σάτυρος ξεφτίλας. Ο πολιτισμός μας έχει τι ιδιότητές του στο ΑΙΜΑ μας. Άν θεωρείς όλους τους ανθρώπους (και τους πολιτισμούς) ίσους, γιατί δεν πας να μορφωθείς στο Μπουρούντι, να κάνεις εγχείρηση στην Μπούρμα ή να τρώς τους Κινέζικους σκορπιούς; Η φυλή μου (και διαμέσω αυτής, εγώ σαν άτομο) είναι υπεύθυνη για ό,τι μπορείς να απολαμβάνεις σήμερα. Όλα τα πολιτισμένα κράτη είναι ουσιαστικά ρέπλικες της αρχαίας Πόλεως: μόνο εκεί υπήρχαν Σχολεία, Γυμναστήρια, Θέατρα, Δημόσιο Βήμα, Τέχνη, Μουσική και όλα αυτά απαλλαγμένα απο την Θρησκεία. Δεν δικαιούμαι περισσότερο τα αγαθά του πολιτισμού, απλώς λόγω αίματος μπορώ να κατανοήσω κ να απολαύσω περισσότερο τα αγαθά ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ, ενώ οι υπόλοιποι τα αντιμετωπίζουν επιφανειακά. Ένας χιμπαντζής μπορεί να δεί τηλεόραση αλλά μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει το τι κρύβεται πίσω απο αυτή.

      Περιμένω να μου αριθμήσεις τα πολιτιστικά επιτεύγματα των αράπηδων. Αποστόμωσέ με λέγοντάς μου έναν αράπη μαθηματικό, φυσικό ή κάποιον που πήρε μια πνευματική πρώτη ύλη και την μετασχημάτισε σε κάτι ανώτερο. Για κάθε ΕΝΑΝ αράπη επιστήμονα θα σου λέω ΔΕΚΑ Έλληνες. Απάντησέ μου, μορφωμένε διεθνιστή. Αποστόμωσε έναν αγράμματο Χρυσαυγίτη. Άν (μετά απο αυτό) συνεχίσεις να μην απαντάς, δεν θα ασχοληθώ μαζί σου ξανά. Είναι εξαιρετικά μεγάλη αγένεια το να αποφεύγεις μια πρόσκληση ξανά και ξανά.

      Στέλιος

      Διαγραφή
  8. Σου απαντώ με μία σειρά μηνυμάτων γιατί το κάθε μήνυμα χωράει μόνο 4096 χαρακτήρες το μέγιστο:
    Είσαι πράγματι ‘ξύλο απελέκητο’ και έχεις παρωπίδες μεγαλύτερες από το κεφάλι σου επειδή είσαι ρατσιστής. Είναι φανερό ότι το 'ανωτέρα αρετή όλων η διάκριση' που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες δεν ισχύει στην περίπτωσή σου. Παρόλα τα 'ανώτερα' γονίδια που πιστεύεις ότι έχεις δεν μου απάντησες όμως καμία από τις ερωτήσεις μου για τι τόσο μεγάλο έκανες ΕΣΥ στην ζωή σου που σε καθιστά αυτομάτως 'κριτή' για το ποιος είναι 'ανώτερος' ή 'κατώτερος. Ο μέγιστος φιλόσοφος Σωκράτης είπε προς στο τέλος της ζωής του 'εν οιδα οτι ουδεν οιδα' δηλώνοντας με θαυμαστό τρόπο την ειλικρινή παραδοχή της άγνοιάς του που μετατρέπεται σε αφετηρία της αληθινής γνώσης για να έρθεις εσύ ως .... απόγονος να απαιτήσεις να σε σέβονται επειδή απλά έτυχε να γεννηθείς Έλληνας χωρίς να έχεις κάνει τίποτε στη ζωή σου για να σε θυμάται ακόμη και ο εαυτός σου. Απορώ επομένως που βρίσκεις το θράσος και λες ‘μπορώ να κατανοήσω κ να απολαύσω περισσότερο τα αγαθά ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ’ από τη στιγμή που δεν έφτιαξες σε προσωπικό επίπεδο ΤΙΠΟΤΑ.
    Το να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ούτε στοιχειωδώς καταστάσεις είναι πράγματι θλιβερό. Εάν είχες πράγματι λίγη διάκριση θα ήξερες να ξεχωρίζεις το κομμουνιστικό ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας που βασανίζει τους πολίτες του από τον εξίσου αρχαίο ή και αρχαιότερο από τον ελληνικό πολιτισμό της Κίνας που ανέπτυξε πλούσια φιλοσοφία εντελώς διαφορετική από την δική μας χωρίς καν να έρθει σε επαφή μαζί μας. Με το δικό σου σκεπτικό θα πρέπει δηλαδή όλοι οι ξένοι να μας αντιμετωπίζουν όχι με βάση την ιστορία μας αλλά να μας βλέπουν ως …. δοσίλογους αφού μας κυβερνά ο ….Σαμαράς. Οι αρχαίοι Κινέζοι με την δική τους φιλοσοφία κατά την γνώμη σου δεν παρήγαγαν τίποτε και δεν πρόσφεραν στον κόσμο επειδή απλά εσύ δεν την καταλαβαίνεις;
    Όσο για το μωρό επιχείρημά σου να φάω κίτρινους σκορπιούς πραγματικά με έκανες και γέλασα. Όχι δεν θα τους έτρωγα γιατί το βρίσκω αηδιαστικό το ίδιο όμως αναγνωρίζω ότι μπορεί να πει και κάποιος ξένος για το δικό μας ….κοκορέτσι άσχετα εάν είναι πεντανόστιμο για εμάς. Έχεις δει πως γίνεται το κοκορέτσι λεβέντη μου από κοντά; Πρόκειται για τα εντόσθια και το παχύ έντερο του ζώου που αρχικά όταν το βγάζουν ωμό από την κοιλιά το πιέζουν για να βγουν από μέσα όλα τα ….περιττώματα. Κάποια υπολείμματα από αυτά μάλιστα μένουν μέσα στο έντερο όσο καλά και να τα πλύνεις τα οποία επειδή το αρνί ψήνεται σκοτώνοντας όλα τα μικρόβια δίνουν και …την γλυκύτητα του κρέατος που τόσο αρέσει. Ο κάθε ξένος δηλαδή εάν είχε το δικό σου μυαλό θα μπορούσε να πει ότι εμείς οι Έλληνες ‘τα σκατά τα βρίσκουμε γλυκά’ έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν είχες πράγματι λίγη διάκριση θα κοίταζες και την άλλη πλευρά ότι όλες τις μεγάλες καταστροφές και πολέμους τους έκαναν ιστορικά εκπρόσωποι της λευκής φυλής με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τους ναζιστές Γερμανούς που κατέστρεψαν μεταξύ άλλων χωρών και την Ελλάδα έτσι δεν είναι; Αλλά αυτό μάλλον σου ‘διαφεύγει’ για προφανείς λόγους.
    Εάν είχες πράγματι λίγη διάκριση και ελάχιστη μόρφωση θα ήξερες ότι μαύροι διακεκριμένοι επιστήμονες και Νομπελίστες υπάρχουν πολλοί, μόνο για Νόμπελ Λογοτεχνίας π.χ. μπορώ γρήγορα να αναφέρω τους Derek Walcott και Ακινουάντε Ουόλε Σογίνκα αλλά και την Τόνι Μόρρισον (Νόμπελ και Πούλιτζερ). Εάν καθήσω να αναφέρω όσους υπάρχουν δεν θα με φτάσει το κείμενο. Αυτοί στερούνται πνευματικών ικανοτήτων επειδή είναι ‘αράπηδες’ όπως λες, ικανότητες τις οποίες διαθέτεις περισσότερο εσύ. Σίγουρα σε μία συζήτηση μαζί τους θα τους ….κατατρόπωνες με τα ‘ανώτερα’ γονίδιά σου.
    Όσο για το εάν θα πήγαινε κανείς σε πανεπιστήμιο της Μπούρμα όπως λες, υπάρχουν πανεπιστήμια της Αφρικής που σε διεθνή κατάσταση αξιολόγησης (ranking) είναι σε υψηλότερη θέση από ελληνικά πανεπιστήμια, αυτό σημαίνει τίποτα; Το ότι υπάρχει έλλειψη εκπαίδευσης και φτώχεια στην Αφρική δεν σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να οφείλεται στην ‘ανωτερότητα’ των λευκών που έχουν εξολοθρεύσει φυλές ολόκληρες και απομυζούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές όλων των φτωχών χωρών και ηπείρων; Στον Αμαζόνιο π.χ. που ξεκληρίζονται κάθε μέρα ολόκληρα δάση για να κερδίσουν οι εταιρίες των ‘λευκών’ δισεκατομμύρια από την ξυλεία ποιος είναι ο ‘βάρβαρος’, η φυλή που ξεριζώνεται στο όνομα του κέρδους ή οι ανώτεροι ‘λευκοί’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν έχεις πράγματι κάποιο στοιχειώδες επίπεδο να μου αναφέρεις τώρα ποια επίσημη επιστημονική έρευνα δημοσιευμένη σε διεθνές περιοδικό με σύστημα κριτών (και όχι η δική σου ή δική μου υποκειμενική γνώμη) έχει αποδείξει ότι ‘ο πολιτισμός μας έχει τι ιδιότητές του στο ΑΙΜΑ’, όπως λες. Αντιθέτως εγώ μπορώ να σου αντιπαραβάλλω πολλές βιολογικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το 95% των γονιδίων του ανθρώπου ανεξάρτητα φυλής είναι ίδιες με του …γουρουνιού γι’ αυτό και η ιατρική αναπτύσσει τρόπους να δέχεται αντίστοιχα μοσχεύματα ο άνθρωπος για να σωθούν ζωές. Εάν σου μεταμοσχεύσουν δηλαδή μία φλέβα γουρουνιού και σου σώσουν τη ζωή αυτό τι θα σημαίνει για σένα; Σε περίπτωση π.χ. ατυχήματος εάν χρειαστείς αίμα για να σωθείς νομίζεις ότι θα γνωρίζεις εάν το αίμα που θα σε μεταγγίσουν θα είναι Έλληνα ή π.χ. Αλβανού ή μαύρου δότη; Σε περίπτωση που είναι π.χ. μαύρου με την δική σου ‘λογική’ θα είσαι πλέον μολυσμένος;
    Εάν είχες πράγματι λίγη διάκριση δεν θα μπέρδευες την λέξη 'ανισότητα' με την λέξη 'διαφορετικότητα'. ¨Εχεις π.χ. σκεφτεί γιατί στον τελικό των 100 μέτρων σε διεθνείς αγώνες είναι όλοι μαύροι; Γιατί με βάση επιστημονικά δεδομένα και όχι υποκειμενικές γνώμες όπως την δική μου ή την δική σου, αθλήματα (π.χ. μπάσκετ, δρομικά αθλήματα στίβου, πυγμαχία) με κύριο χαρακτηρισμό τον συνδυασμό ταχύτητας και δύναμης ευνοούν την μαύρη φυλή. Από την άλλη στην μέγιστη δύναμη ευνοείται η λευκή φυλή π.χ. έχεις σκεφτεί γιατί δεν υπάρχουν αρσιβαρίστες ή παλαιστές μαύροι; Αυτή η διαφορετικότητα δηλαδή τι σημαίνει, ότι ο ένας αυτόματα γίνεται ανώτερος του άλλου ανάλογα με την σύγκριση που τον συμφέρει;
    Ως προς τον τρόπο σκέψης σου, να τελειώσω και εγώ με κάτι που είπε ο Νίτσε που αγαπάς 'Αν κοιτάξεις για πολλή ώρα την άβυσσο, στο τέλος και η άβυσσος θα κοιτάξει εσένα'.
    Περιμένω και εγώ για λόγους ευγενείας να μου απαντήσεις ότι ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ αποφεύγεις. Να σου τα θυμίσω λοιπόν: ΅ Εάν θεωρείς τον οποιονδήποτε 'υπάνθρωπο' σύμφωνα με κάποια δικά σου κριτήρια, πες μου σε τι θεωρείς ΕΣΥ ότι είσαι ανώτερος από άλλους ανθρώπους. Τι έκανες ΕΣΥ τόσο σημαντικό στη ζωή σου που σε καθιστά ανώτερο από άλλους ανθρώπους ανά τη γη που εργάζονται και προσφέρουν στον εαυτό τους, την οικογένειά τους και την κοινωνία; Ποιές πράξεις έκανες ΕΣΥ ως άνθρωπος που σε ξεχωρίζουν από άλλους και σε καθιστούν 'ανώτερο'; Τι πολιτισμό παρήγαγες ΕΣΥ σε σύγκριση με άλλους για να μιλάς ότι δικαιούσαι περισσότερο τα αγαθά του πολιτισμού; Eν τέλει τι τόσο μεγάλο έκανες ΕΣΥ στην ζωή σου που σε καθιστά αυτομάτως 'κριτή' για το ποιος είναι 'ανώτερος' ή 'κατώτερος';
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ‘ΑΝΩΤΕΡΕ’ ΑΝΘΡΩΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕπιτέλους, ένα κρεσέντο. Κατ' αρχάς, δεν μίλησα για ανώτερα γονίδια, μίλησα για ανώτερη φυλή η οποία δικαιολογείται απο την συντριπτική υπεροχή του πολιτισμού. Δεν αμφιβάλλω πως οι Κινέζοι ή οι Άραβες ή οι Ινδοί ή οι Μογγόλοι είχαν τον δικό τους, διαφορετικό πολιτισμό. Όμως, ο Λευκός Οίκος δεν είναι παγόδα. Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης δεν είναι Ζιγκουράτ, όπως και το αρχαιολογικό μουσείο του Τόκιο δεν είναι πυραμίδα. Όταν θέλει κάποιος να προσδώσει μεγαλείο σε ένα κτήριο, το κατασκευάζει σύμφωνα με την Ελληνική τεχνοτροπία. Έχει Ιωνικούς ή Δωρικούς κίονες και όχι Ασιατική θωριά. Όλοι οι πολιτισμοί είναι αξιοθαύμαστοι, όμως δεν είναι ισάξιοι αφού δεν είναι ισοβαρείς.

      Για το κοκορέτσι και τους σκορπιούς δεν έχει νόημα να μιλήσω. Απλώς κοίτα ένα οποιοσδήποτε επιστημονικό βιβλίο για να διαπιστώσεις πως η καλύτερη διατροφή θεωρείται η Μεσογειακή.

      Αναφέρεις τους ναζί ως καταστροφείς. Ναι, ήταν κ θα τους πολεμούσα. Είναι όμως αδιανόητο να εξισώνεις τους (τερατόμορφους) ναζί με τις θηριωδίες π.χ. των Ιαπώνων στην Κίνα ή των Κινέζων στο Θιβέτ.

      Αναφέρεις πανεπιστήμια στην Αφρική... απο αυτό και μόνο φαίνεται η έκδηλη αμάθειά σου. Στο προηγούμενο σχόλιό μου ανέφερα πως ο αφρικανικός πολιτισμός στερείται Βιβλιοθηκών ή επιστήμης. Το οτι έχουν πανεπιστήμια ΤΩΡΑ, το οφείλουν στους Έλληνες.

      Το ρεσιτάλ αμάθειας συνεχίζεται όταν αναφέρεις ...νομπελίστες αράπηδες. Και ο υπάνθρωπος Μαντέλα έχει βραβεία, δεν μου λέει κάτι. Εγώ μίλησα για ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

      ...συνεχίζεται

      Διαγραφή
  11. ... Η επικράτηση της αριστεράς έχει διαλύσει τελείως την Ελληνική εκπαίδευση. Για το γεγονός πως πανεπιστήμια απίθανων χωρών όπως π.χ. το παν/μιο της Μανίλα να είναι υψηλότερα σε κατάταξη, οφείλεται στην αριστερά. Έλλειψη πειθαρχίας, απαξίωση των καθηγητών, συνδικαλισμός κλπ έκαναν τους μαθητές τα πάντα εκτός απο μαθητές.

    Μιλάς για διαφορετικότητα. Έχεις μπερδεψει την διαφορετικότητα με την ισοδυναμία. Το ότι κάτι είναι διαφορετικό, δεν το κάνει και ισάξιο με κάτι άλλο. Οι αθλητές που τερματίζουν είναι όλοι άξιοι, προπονημένοι, προωθούν την ευγενή άμιλλα κλπ αλλά δυστυχώς μόνο ο πρώτος κερδίζει. Το να είναι κάποιος διαφορετικός δεν τον κάνει πρώτο, προοδευτικούλη. Είναι καταπληκτικό το να πετύχει ένας μαθητής με σύνδρομο down την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο: μέχρι εκεί όμως. Η επιτροπή θα δώσει την υποτροφία ή το βραβείο στον έξυπνο φοιτητή, όχι στον ανάπηρο. Η αριστερά θέλει να κάνει όλους τους ανθρώπους ίσους, όμως ένας προικισμένος νοητικά άνθρωπος δεν θα αξίζει αυτήν την εξίσωση.

    Τέλος, δεν έκρινα κάποιον ως κατώτερο. Ο καθένας με τις δυνατότητές του, αλλά είστε εσείς οι προοδευτικοί που πιστεύετε στο δόγμα "κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα". Εξ' άλλου, ο μόνος που πιστεύει σε στεγανά είσαι εσύ: είμαι χρυσαυγίτης άρα αμόρφωτος, κατώτερης κατηγορίας άνθρωπος, κατάπτυστος, μωρός, σατανιστής, ωμοφάγος, κακό σπυρί να βγάλω κλπ. Επίσης, δεν είπα πως δικαιούμαι τα αγαθά του πολιτισμού περισσότερο: είπα πως αφού η φυλή ΜΟΥ είναι υπεύθυνη γι αυτά, μπορώ να τα αισθάνομαι πιο οικεία άρα και να τα απολαύσω στην εντέλειά τους. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κλείσω τον πολιτισμό σε μια ελίτ, όπως έκανε η αριστερά. Θα ήθελα να συνεχίσω αλλά λόγω διαφοράς ώρας (ζω πολύ πολύ μακριά απο την Πατρίδα) θα συνεχίσω σε επόμενο σχόλιο.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ είσαι αυτός που πρώτος χρησιμοποίησε τις φράσεις «Ο πολιτισμός μας έχει τι ιδιότητές του στο ΑΙΜΑ μας’ τονίζοντας την λέξη αίμα με κεφαλαία συνειδητά φέρνοντας την γονιδιακή διάσταση στο προσκήνιο. Εσύ είσαι επίσης αυτός που είπες «Εάν θεωρείς όλους τους ανθρώπους (και τους πολιτισμούς) ίσους….» τοποθετώντας πρώτη την λέξη άνθρωπος και βάζοντας σε παρένθεση τη λέξη πολιτισμός για να τονίσεις την ρατσιστική σου άποψη ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι. Όταν όμως σε προκάλεσα να μου αναφέρεις ποια επίσημη επιστημονική έρευνα δημοσιευμένη σε διεθνές περιοδικό με σύστημα κριτών έχει αποδείξει ότι ‘ο πολιτισμός μας έχει τι ιδιότητές του στο ΑΙΜΑ’ ως δια μαγείας αναφέρεσαι πλέον μόνο «για ανώτερη φυλή η οποία δικαιολογείται από την συντριπτική υπεροχή του πολιτισμού». Δεν αντιστάθηκες όμως και πάλι να αναφέρεις τη λέξη αράπηδες και υπάνθρωποι αναφέροντας και τον ….Μαντέλα. Τώρα το τι έκανες εσύ περισσότερο στη ζωή σου από τον Μαντέλα για να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο και να τον χαρακτηρίζεις υπάνθρωπο, δεν το απάντησες και ούτε πρόκειται να το απαντήσεις. Μπορείς όμως ακόμη και τώρα να το κάνεις. Δεν έχεις παρά να αναρτήσεις τα επιτεύγματά σου στο διαδίκτυο για να γίνει μία άμεση σύγκριση και να βγεις …νικητής. Επίσης μπορείς στην ξένη χώρα που ζεις να βρεις π.χ. στον χώρο εργασίας σου έναν μαύρο συνάδελφό σου ή ακόμη καλύτερα προϊστάμενό σου και να τον πεις ότι πιστεύεις ότι είναι «αράπης» (niger) και υπάνθρωπος (subhuman), γιατί δεν το κάνεις; Αυτό θα έκανε ένας υπερήφανος εθνικιστής, τι κάθεσαι λοιπόν, κάντο να δούμε τι απάντηση θα πάρεις από τον περίγυρό σου.
    2. Εάν ρωτήσω π.χ. έναν Κινέζο θα μου πει σίγουρα ότι ο δικός του πολιτισμός είναι ο μεγαλύτερος του κόσμου που επηρέασε όλη την οικουμένη κλπ, κλπ., ότι ακριβώς λέμε εμείς οι Έλληνες για τον ελληνικό πολιτισμό και πάει λέγοντας. Είναι επίσης εξίσου σίγουρο ότι θα φέρει ‘αδιαμφισβήτητες’ αποδείξεις που θα στηρίζουν τα λεγόμενά του περί ‘υπεροχής’ του δικού του πολιτισμού έναντι των άλλων τα οποία και θα υπερασπιστεί με σθένος. Οδηγεί αυτός ο τρόπος σκέψης όμοιος με τον δικό σου πουθενά εκτός από την διαφωνία; Τι νομίζεις ότι είναι ο πολιτισμός, αγώνας δρόμου για το ποιος είναι καλύτερος ; Νομίζεις ότι ένας πραγματικά πολιτισμένος άνθρωπος νοιάζεται για συγκρίσεις; Έχεις σκεφτεί ποτέ μήπως οι πράξεις και ο τρόπος ζωής του κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα από το χρώμα του και την καταγωγή του καθορίζουν το πόσο πολιτισμένος είναι; Επομένως εσύ είσαι αυτός που κλείνει τον πολιτισμό σε μία ελίτ και όχι εγώ.
    3. Τα "κατώτερης κατηγορίας άνθρωπος, κατάπτυστος, μωρός, σατανιστής, ωμοφάγος, κακό σπυρί να βγάλω κλπ" δεν τα είπα για το άτομό σου αλλά εσύ. Επιπλέον, εάν είχες διάκριση θα καταλάβαινες ότι δεν είμαι αριστερός προοδευτικούλης, διεθνιστής κλπ. ούτε και βλέπω τους χρυσαυγίτες με προκατάληψη. Δεν σας βλέπω ούτε θετικά, ούτε με προκατάλειψη, απεναντίας μου αρέσει να σχηματίζω την δική μου άποψη για κάθε κατάσταση. Εάν είχα προκατάληψη δεν θα επισκεπτόμουνα το site ούτε και θα άνοιγα συζήτηση μαζί σου παρόλο που δεν συμφωνούμε σε τίποτα. Την προκατάληψη και τα στεγανά την έχεις εσύ που επειδή δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σου θα πρέπει να είναι αναγκαστικά όλα τα παραπάνω ή να 'ανήκει' κάπου.
    4. Όσο για την διαφορετικότητα δεν κατάλαβες τίποτα, άσε που μπερδεύεις διαφορετικές έννοιες (ισοδύναμος, ισάξιος κλπ). Εν ολίγοις ισχύει το ‘όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι’. Επίσης ένας αληθινά ‘προικισμένος νοητικά άνθρωπος’ όπως λες, θα αντιλαμβανόταν ότι εάν όλοι μας είχαμε την καλοσύνη και την αγνή ψυχή ενός παιδιού με σύνδρομο Down ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος. Μάλλον δεν είσαι εσύ αυτός και δυστυχώς συνεχίζεις να κρίνεις τον άλλο από τα ‘επιτεύγματα’ και όχι από την αξία της ανθρώπινης ψυχής. Αφού λοιπόν σκέφτεσαι έτσι, απάντησέ μου επιτέλους στα ερωτήματα που έθεσα εξ’ αρχής για το ποια επιτεύγματα έκανες ΕΣΥ που νομίζεις ότι σε καθιστούν ανώτερο από κάποιους άλλους. Ακόμη περιμένω.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Άν διάβασες το άρθρο, αυτό αναφέρεται σε μια κοινή φυλετική συνείδηση. Πιστεύω λοιπόν πως ΕΓΩ (ως μέλος της Φυλής μου) είμαι κοινωνός του πολιτισμού και επιτευγμάτων των άλλων μονάδων που αποτελούν το Έθνος μου. Το ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο αλλά εσείς οι προοδευτικοί είστε λίγο παπατρέχες οπότε θα σου ξέφυγε.
    2. Δεν υπάρχουν "νόμιμα" κριτήρια για έναν πολιτισμό, όπως και δεν υπάρχουν "επιστημονικά" κριτήρια για τα Έθνη: μόνο οι εβραίοι έχουν το παγκόσμιο δικαίωμα να ονομάζονται περιούσιοι και πολεμούν λυσσασμένα για να το κρατήσουν. Απο εκεί και πέρα, όποιος έχει μάτια βλέπει. Δεν χρειάζεται να ξαναγράψω το οτι αν θέλει μια χώρα να λέγεται πολιτισμένη αντιγράφει την Ελληνική πόλι. Όσο για τους Κινέζους... τόσο αυτοί όσο και οι Ιάπωνες πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού πολιτισμού. Μόνο οι Έλληνες δεν το πιστεύουν. Τέλος, οι πράξεις καθορίζονται τόσο απο τον ψυχισμό σου όσο (τελικά) απο την Φυλή σου. Γι' αυτό ένας Ιάπωνας θα είναι πάντα υπομονετικός, ένας Έλληνας εφευρετικός και ένας Εβραίος φιλοχρήματος.
    3. Δεν χρειάζεται να αντιγράψω τα προηγούμενα σχόλιά σου: αμόρφωτος "άνθρωπος" τύπου Στέλιου, ιστορίες ζωωλογίας για αμόρφωτους κλπ. Κατ' εσέ, είμαι αμόρφωτος επειδή είμαι Χρυσαυγίτης, παραδέξου το.
    4. Τα Έθνη είναι διαφορετικά και ισότιμα αλλά όχι ισάξια. Ένας αράπης έχει τα ίδια δικαιώματα με έναν Ιάπωνα αλλά δεν είναι ισάξιος μαζί του αφού στερείται πολιτισμού. Συμφωνώ απόλυτα πως τα παιδιά με σύνδρομο down είναι αγνά και καλόψυχα (τα περισσότερα παιδιά ήταν έτσι - πρίν αναλάβει η αριστερά) αλλά για να συντηρηθεί η άνοδος του πολιτισμού χρειάζεται μυαλό. Άν ο γιός σου πρέπει να κάνει εγχείρηση, δεν θα τον πας σε έναν γιατρό που έχει σύνδρομο Down.

    Η διάσταση των απόψεών μας είναι ολοφάνερη. Δεν τολμώ να σε κάνω να συμφωνήσεις μαζί μου, ούτε και εσύ πιστεύεις πως πρόκειται να συμφωνήσω μαζί σου. Το μόνο που θα μείνει είναι ένας γόνιμος διάλογος.

    Στέλιος

    Υ.Γ. εδώ που είμαι δεν υπάρχουν αράπηδες κ μουσουλμάνοι γιατί τους θεωρούν ανένταχτους πολιτισμικά. Άρα δεν μπορώ να είμαι "υπερήφανος Εθνικιστής" όπως λες. Φροντίζω όμως καθημερινά να προωθώ την Πατρίδα κ το Έθνος μου, πράγμα που η αριστερά όχι μόνο δεν θα το έκανε αλλά θα το πολεμούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. Φυσικά και η έκφρασή σου 'ότι ο πολιτισμός είναι στο ΑΊΜΑ μας' είναι ιστορία ζωολογίας για αμόρφωτους από τη στιγμή που σου ζήτησα να μου φέρεις επιστημονικές αποδείξεις που να αποδεικνύουν πως ο πολιτισμός από έννοια που είναι περνά στο αίμα ως βιολογική ουσία και εσύ ακόμη δεν απάντησες.
    2. Έχεις παρωπίδες. Όπως οι κομμουνιστές μοιάζουν σαν να έχουν καταπιεί κασέτα και να λένε κολλημένα περί πάλης των τάξεων και άλλες χαζομάρες, έτσι και εσύ κολλημένα αναφέρεσαι σε 'αράπηδες', Εβραίους, αριστερούς κ.ο.κ. για να δικαιολογήσεις τα κακά της ελληνικής μοίρας. Η Ελλάδα δεν πάει μπροστά γιατί πολλοί ¨Ελληνες ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων συμπεριφέρονται όπως εσύ που νομίζουν ότι επειδή οι αρχαίοι Έλληνες έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού χιλιάδες χρόνια πριν στον κόσμο, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι εμείς οι νεοέλληνες αξίζουμε ευγνωμοσύνης ή σεβασμού από τους άλλους. Στην ουσία όμως στον σύγχρονο κόσμο δεν μας χρωστάει κανείς τίποτα. Εάν θέλουμε να πάει η πατρίδα μπροστά θα πρέπει τα μεγαλεία του παρελθόντος να τα αφήσουμε κατά μέρος και να σκεφτούμε ότι οι νεοέλληνες δεν παράγουν πλέον τίποτα (ποια εφευρετικότητα;) που να θαυμάζει ο σύγχρονος κόσμος. Τις ιστορίες περί γονιδίων και ιστορίας δεν τις λαμβάνω καν υπόψη από τη στιγμή που παγκοσμίως είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά γιατί οι ικανότητες κάθε έθνους κρίνονται από το αποτέλεσμα. Εάν κρίνω μάλιστα ότι από την αρχαία Ελλάδα ακόμη και την εποχή της περίφημης δημοκρατίας πάντοτε οι Έλληνες είχαν διχόνοια με τις πόλεις-κράτη να πολεμούν λυσσαλέα μεταξύ τους, να ενώνονται μόνο προσωρινά για να πολεμήσουν τον Πέρση και μετά να ξανακάνουν τα ίδια, εάν σκεφτώ ότι είμαστε ο μόνος λαός που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη ως 'ευχαριστω' για την προσφορά του, τότε τέτοια 'γονίδια' δεν με εντυπωσιάζουν κιόλας.
    Το θλιβερό είναι ότι η διχόνοια είναι πάλι προ των πυλών. Είναι σίγουρο ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και σύντομα θα κυβερνήσει και από την στιγμή που ο λαός την ψηφίσει δεν βλέπω τίποτα αρνητικό σε αυτό γιατί πράγματι η δήθεν αριστερή 'προοδευτικότητα' τα έχει διαλύσει όλα. Απεναντίας πιστεύω ότι επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, η περίοδος της μεταπολίτευσης θα πρέπει να πληρώσει για την αμαρτία του ξεπουλήματος της πατρίδας. Βλέπω όμως μία πολεμική μεταξύ των αριστερών και της Χρυσής Αυγής που παίρνει διαστάσεις εμφυλίου που είναι επικίνδυνος για την πατρίδα και δεν βλέπω ούτε εσάς ούτε τους άλλους να κάνουν πίσω με όλα αυτά που λέτε και κάνετε. Η Ελλάδα δεν ξεπερνά πλέον τα 8 εκατομμύρια Ελλήνων (όσο μία μεγάλη ξένη πόλη) και εάν στην επερχόμενη μεγάλη κρίση δεν σταματήσει ο Έλληνας να μιμείται τις 'αρχαίες συνήθειες' τότε η Ελλάδα θα χαθεί από την στάση των δύο άκρων. Αυτό μόνο αγάπη για την πατρίδα δεν σημαίνει και μην νομίζεις ότι επειδή είσαι εθνικιστής αυτό σημαίνει ότι αυτόματα είσαι και πατριώτης, γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε θα αλληλοσφαχτείτε μεταξύ σας πάνω στο πτώμα της Ελλάδας. Πατριωτισμός είναι όταν η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται πρώτη ενώ Εθνικισμός είναι όταν το μίσος για τους άλλους έρχεται πρώτο. Αυτή ακριβώς είναι και η στάση που τηρείς χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.
    Εάν νομίζεις επιπλέον ότι αυτή σου η ρατσιστική στάση απέναντι σε ανθρώπους με άλλο χρώμα ή πολιτισμό προσφέρει τίποτα θα χαρώ πολύ να ξανασυζητήσουμε όταν ο αρχηγός σας αναλάβει την εξουσία και αρχίσει να σφίγγει με πολλά χαμόγελα το χέρι του Ομπάμα (αράπη κατά την γνώμη σου) και του κάθε άλλου αρχηγού ισχυρού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών