Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Μόνιμο το χαράτσι θέλει η τρόικα: Χτυπάνε τον Λαό, ξεπουλάνε την Πατρίδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Μόνιμο το χαράτσι θέλει η τρόικα: Χτυπάνε τον Λαό, ξεπουλάνε την Πατρίδα


Νομίζουν οι πολίτικάντηδες ότι ο Λαός διαθέτει κοντή μνήμη και δεν θυμάται τον τρόπο με τον οποίο τον κορόιδεψαν, προκειμένου να αρπάξουν την ψήφο του. Θυμόμαστε όλοι, όμως, ότι μία από τις κύριες προεκλογικές υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά ήταν η κατάργηση του φόρου για τα ακίνητα που έχει παρεισφρήσει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και έχει σπρώξει στο… σκοτάδι χιλιάδες Ελλήνων που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
Όμως επαληθεύτηκε για άλλη μία φορά η.....
νόρμα της μεταπολίτευσης που λέει ότι οι πολιτικοί του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» λένε ψέμματα στους Έλληνες, προκειμένου να πάρουν την ψήφο και όταν έρθει η ώρα να κυβερνήσουν κάνουν ότι τους πούνε τα ξένα αφεντικά τους. Ιδιαιτέρως ο Σαμαράς έχει φροντίσει έτσι ώστε να καταστεί περίγελος σε όσους θυμούνται τι έλεγε προεκλογικά, αφού δεν έχει πράξει τίποτα από το υποτιθέμενο πρόγραμμα που τότε παρουσίαζε παρουσία έμμισθων κλακαδόρων και χειροκροτητών.
Έλεγε, λοιπόν, ο Σαμαράς προεκλογικά ότι θα καταργήσει το χαράτσι. Και τώρα βλέπουμε από τα πεπραγμένα, από τις ουσιαστικές, πραγματικές κυβερνητικές εξαγγελίες, δηλαδή την έκθεση αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που λέει ότι θα πρέπει να υπάρξει χρονική επέκταση μέχρι το 2016 για την εισφορά αλληλεγγύης, ενώ για το χαράτσι σημειώνει ότι θα πρέπει να διατηρηθεί, δηλαδή να γίνει μόνιμο.
Μόνιμο, λοιπόν, το χαράτσι που έχει οδηγήσει στην απελπισία δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων. Μόνιμο, λοιπόν το χαράτσι που έχει προκαλέσει «ηλεκτροσόκ» στους Έλληνες με χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης. Μόνιμο το χαράτσι που έλεγε ο Σαμαράς πως θα καταργηθεί, αλλά όπως λέει ο θυμόσοφος Λαός μας, «μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης».

Τα στοιχεία, όμως, δείχνουν πως τα χρηματοδοτικά κενά αυξάνονται συνεχώς, όπως και τα ελλείμματα και τα χρέη του δημοσίου. Όλες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού πάνε στον «βρόντο», οπότε ποιος ο λόγος που τις επιβάλλουν; Ο πραγματικός σκοπός των διεθνών τοκογλύφων είναι η αγορά έναντι πινακίου φακής των δημοσίων υποδομών της χώρας και των κοιτασμάτων της. Έτσι διαβάζουμε στην ίδια έκθεση ότι οι Ευρωπαίοι είναι ανήσυχοι για την καθυστέρηση των αποκρατικοποιήσεων καλώντας για άμεσες ενέργειες προκειμένου να ξεπουληθούν η ΕΛΒΟ, τα ΕΑΣ, η ΛΑΡΚΟ, το ποσοστό του Δημοσίου στον Αερολιμένα Αθηνών, η ΕΥΑΘ, τα ΕΛΤΑ, η ΕΥΔΑΠ και να παραχωρηθεί η Εγνατία Οδός.
Αναγκάζουν σε αιματηρές θυσίες τον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να επιτύχουν το «τερπνόν» μετά του «ωφελίμου». Δηλαδή να φτωχοποιήσουν τους Έλληνες και να τους αναγκάσουν να δεχτούν το ξεπούλημα της Χώρας στους μελλοντικούς αφέντες τους.
Μόνο η Χρυσή Αυγή διαθέτει και την ισχύ και την βούληση για να χτυπήσει το αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας και τους αλλοδαπούς αφέντες του, που επιτίθενται στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Όπως άλλωστε έλεγε και η Αρβελέρ: "Είμαι αισιόδοξη. Νομίζω ότι οι δυο τους τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα τα καταφέρουν, αλλά δεν θα είμαι αισιόδοξη αν η "Χρυσή Αυγή" πάρει μεγάλα ποσοστά. Εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, γιατί τότε οι Ευρωπαίοι θα πούνε "τώρα κάντε ό,τι θέλετε". Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη "Χρυσή Αυγή" δεν γελάνε καθόλου". 

2 σχόλια:

  1. Γουστάρω να πληρώνω χαράτσια μέχρι να πεθάνω! Γι' αυτό, Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς!!

    Τάσος Καλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πληρωνεις και τα δικα μου να ησυχασω λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών