Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Αυτά είναι τα ΝΟΥΜΕΡΑ της Αριστεράς....Αποχώρησαν από το extra3 τη στιγμή που έκανε παρέμβαση ο Ηλίας Κασιδιάρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι είναι οι......"δημοκράτες"!

Τηλεφωνική παρέμβαση επιχείρησε να πραγματοποιήσει ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, στον τηλεοπτικό σταθμό extra3, αλλά η αριστερή φαρέτρα του "δημοκρατικού τόξου" ως θιασώτες της "ελευθερίας της γνώμης" προτίμησε να...αποχωρήσει από το studio!

Συγκεκριμένα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη ( εδώ, εδώ και εδώ ) και ένας ακόμη βουλευτής της Αριστεράς προτίμησαν να βάλουν την 'ουρά στα σκέλια', προφασιζόμενοι για ακόμη μια φορά τα....'δημοκρατικά τους πιστεύω' και να πάνε στην αναπαυτική πολυθρόνα τους, ή κάποιο μπαρ στο Κολωνάκι για να συζητήσουν πως θα λυθεί το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Υ.Γ.
Αποχωρούν τώρα με το που ακούν έναν Εθνικιστή.. Φανταστείτε τι θα γίνεται αν έχουμε εξουσία...

Υ.Γ.2
Εμείς το έχουμε ξαναπεί...Βγάλτε ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ καλύτερα..Θας σας φανούν πιο χρήσιμα

21 σχόλια:

  1. "Οι κότες το' σκασαν..."

    http://www.youtube.com/watch?v=1jzgBgFqr_s

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ"ΤΙΤΙΚΕΣ"ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γιαννακάκη πρέπει να είχε καθηγήτρια την Ρεπούση στην Ιωνίδειον Σχολή απ΄ όπου επεράτωσε τις εγκύκλιες σπουδές. Σπούδαζε μέχρι τα τριανταπέντε της σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Ερώτημα: Ο αστυναμικός πατέρα της χρηματοδοτούσε τις πολυετείς σπουδές στην Ελλάδα και Γαλλία με αντικείμενα ιστορία της τέχνης καιι ...ανθρώπινα δικαιώματα.
    Το 2000 διορίσθηκε δημόσιος υπάλληλος στο τμήμα Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας, υπ΄αυτήν την ιδιότητα υπηρέτησε στην μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία στο Στρασβούργο, στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και το συμβούλιο της Ευρώπης. Συμμετείσχε σε πολλά συνέδρια με θέμα τα « ανθρώπινα δικαιώματα» και την « ελευθερία του λόγου» !!!
    Καταλάβατε σε ποια ελευθερία του λογου αναφέρεται. Στον μονόλογο των κομμουνιστών και λοιπών εβραιοφρόνων δυνάμεων.
    Στη νεοταξική ΔΗΜΑΡ κατέχει την θέση της υπευθύνου για την μετανάστευση, δλδ τη « νομιμοποίηση» των εισβολέων υπανθρώπων.

    Αλκμάν Μάκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο παρατηρήσεις:
    -Ο Κασιδιάρης όντως μιλάει πάντα πολύ γρήγορα και πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να μην ακούμε όλα όσα θα θέλαμε να ακούσουμε και να αγωνιζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ας το δει λίγο γιατί σ΄ εμάς απευθύνεται.
    -Αν έχετε προσέξει πάντα οι συνομιλητές στα πάνελ όπου γίνεται παρέμβαση από τη Χρυσή Αυγή φαίνεται να έχουν οδηγίες να εκνευρίζουν τους βουλευτές της Χ.Α. με ειρωνία και χαμόγελο και επιμονή σ΄ αυτά που λένε. Δέστε την κυρία πώς ηδονίζεται και με τι στυλάκι αγωνίζεται να τον εκνευρίσει. Μην πέφτετε στην παγίδα και μην εκνευρίζεστε. Σκόπιμα το κάνουν για να βγαίνετε εκτός ελέγχου και να περνούν το μήνυμα πως δεν είστε ικανοί να κάνετε μια πολιτισμένη συζήτηση. Είναι ολοφάνερο πως το κάνουν γιατί δεν έχουν επιχειρήματα κι είναι ο μόνος τρόπος που έχουν να προσπαθήσουν να σας μειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο προσπάθησαν και νόμιζαν ότι πέτυχαν με το περίφημο στημένο σκηνικό με τη Δούρου και την Κανέλλη...αλλά όπως είδες τους γύρισε μπούμερανγκ...
      Όταν είναι πολλοί καλεσμένοι με αντικρουόμενα συμφέροντα σε ένα πάνελ, ο καθείς κοιτάει να επιβληθεί του άλλου με όποιο τρόπο νομίζει πιο εύκαιρο και εύκολο..."πολιτισμένες" συζητήσεις σχεδόν σπάνια γίνονται όταν υπάρχει η οχλαγωγία των πολλών παρευρισκομένων συνεπικορούμενη και από τη διάθεση του συντονιστή φυσικά να ανεβάσει τους δείκτες τηλεθεάσεως του υποδαυλίζοντας και αυτός τεχνηέντως τη συζήτηση...από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του κάθε τηλεθεατή να εξάγει τα συμπεράσματα που αυτός νομίζει ότι μπορούν να εξαχθούν από μία τέτοια συζήτηση...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  5. ουτε τα παπουτσια του δεν ειναι ικανοι να του δεσουν οι ανθελληνες ψευτες ξενοφερτοι του κασιδιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TΟΥ ΗΛΙΑ 'ΠΟΥΣΤΑΡΕΛΟΥ' ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗ.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι σαν τα μούτρα σου ρε τραβέλι!Τράβα μία για πάρτη του ή φώναξε τον πάκι σου να σε στρώσει!

      Διαγραφή
  6. η διαστρεβλωση της ιστοριας των ελληνων ποιος την ψηφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τρεμετε ε και την κανατε κοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί μου Φίλοι. Όποιος πάει σε μιά συζήτηση απροετοίμαστος, όπως όλοι αυτοί οι ευνουχισμένοι βΟλευτές, αυτά παθαίνει. Και χέστηκε η γελάδα στ΄αλώνι που η νυφίτσα και ο ασβός, χώσανε την ουρά κάτω από τα σκέλια τους και την κάνανε σαν φίδια για τα λαγούμια τους. Είναι τόσο μικροί που αδυνατούν να αντιπαρατεθούν στον Ηλία. Και ο λόγος είναι μόνο ένας. Ο Ηλίας μιλάει πάντα με στοιχεία και δεν διστάζει να βγάζει τα άπλυτά τους στη φόρα. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ λέει ο σοφός λαός μας. Είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια να σουλατσάρουν ανενόχλητοι από παράθυρο σε παράθυρο και να πετάνε τις παπαρ*ές τους αριστερά και δεξιά χωρίς κάποιο αντίλογο. Μέχρι τώρα το παιχνίδι ήταν στημένο. Εσύ θα πείς αυτό, εγώ εκείνο. Για σένα αυτή η ερώτηση για μένα εκείνη. Τώρα ο μεγάλος παίχτης είναι η ΧΑ. Τους έχουμε σιχαθεί να κάνουν συνεχώς πασσαρέλα και να αυτοπροβάλονται στα κανάλια. Επιτέλους αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να το ξέρουν πλέον ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και έτοιμοι για όλα αν απέναντί τους είναι η ΧΑ. Γιατί ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ. Οι εύκολες εμφανίσεις και τα μοιρασμένα κουκιά, τελείωσαν. Show time λοιπόν. Όσο για την νυφίτσα ? Ποιός την γ*μεί μωρέ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ψευτοδημοκρατες κοτες, η εποχη σας τελειωσε..δεν σας πιστευει κανεις πια..ρε μπουμπουνια, νομιζετε οτι υποτιματε τους χρυσαυγιτες βουλευτες..το λαο υποτιματε ρε μπουμπουνια και προσεξτε την οργη του γιατι δεν θα ξερετε που να κρυγτειτε..μιλατε ολη την ωρα για το λαο και μολις μιλησει ο ιδιος ο λαος, τον φτυνετε στα μουτρα... ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα ορθογραφία, ρε αποτυχημένο αμόρφωτο ζώο της Χρυσής Πορδής, και μετά απέκτησε και πολιτική άποψη.

      Διαγραφή
    2. 12,03 π.μ. θές πίτσα ....

      Διαγραφή
    3. 12.03 τράβα στη πιάτσα σου ρε στραβοχυμένο τραβέλι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31 Ιουλίου 2013 - 12:03 π.μ. Ρε ξεκωλιασμενο αναρχοκουραδο, ρε μπινε του κωλου, ρε αγραμματη γκλιτσα ,μιλας για ορθογραφια και γραφεις την προστακτικη με αυξηση αοριστου? Ρε κλασμενο περιθωριο, ουτε τα στοιχειωδη δεν ξερεις και κανεις τον ξυπνιο, ρε αναπηρο ντουβαρι?

      Διαγραφή
  10. Όσο η Χ.Α. λέει την αλήθεια και δεν διέπεται από χρηματοφιλία και πολιτικούς δόλους εις βάρος μας, θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μας. Ακόμη κι αν κάνει λάθη, αν δεν υπάρχει δόλος στη στάση της θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε. Και μέχρι τώρα η στάση της δικαιώνει πλήρως την ψήφο μας σε αυτήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΦΡΥΖΩΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ .......), ΟΛΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΤΟΞΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Για το καλό του τόπου" βεβαίως, βεβαίως.

      Διαγραφή
  12. ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ*ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ*ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ*ΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΙΝΤΕ!!!!!Η *Α Λ Η Θ Ε Ι Α *Π Ο Ν Α Ε Ι ??????ΟΥΣΤ!!!ΚΗΦΗΝΕΣ!!!!ΑΙΜΜΑΤΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΤΟΥ *Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Υ *Λ Α Ο Υ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών