Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2013

21 Περιοχές στην Ελλάδα με μεγάλη επικινδυνότητα μετάδοσης του Ιού του Δυτικού Νείλου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να...μεταφέρθηκε ο ιός από το Δυτικό Νείλο στην Ευρώπη και στην Ελλάδα υπάρχει κάποιος λόγος...και είναι φυλετικός, γιατί εδώ βρίσκουν πια τη...βασική "τροφή" τους. Έτσι είναι κύριοι "ανθρωπιστές" και "διεθνιστές". Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και αν σας πονάει. Και αν προσέξετε οι περιοχές που "κινδυνεύουν" έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό...Είναι γεμάτες λαθροεποίκους.

Το «χάρτη» με τις επικίνδυνες περιοχές για τη μετάδοση του ιού του Δυτικού Νείλου έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ, υπενθυμίζοντας στους πολίτες ότι πρέπει να λαμβάνουν μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.


Πρόκειται για 21 περιοχές σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα.

Στην Αττική οι περιοχές είναι: Σπάτα, Παιανία, Μαρκόπουλο, Παλλήνη, Ραφήνα, Πικέρμι, Ηράκλειο, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Πεντέλη.

Στη Θεσσαλονίκη είναι: Μενεμένη-Αμπελόκηποι, Εύσμος-Κορδελιό, Ωραιόκαστρο, δήμος Δέλτα και 1ο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονικέων.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία: Βέροια, Πέλλα και Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Στη Θράκη, οι δήμοι Ξάνθης, Τοπείρου και Αβδήρων. 


Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων ο ιός δεν προκαλεί συμπτώματα, ωστόσο από τις αρχές του 2013 έχουν επιβεβαιωθεί 8 κρούσματα που χρειάστηκαν νοσηλεία. Τρεις ασθενείς εμφάνισαν εγκεφαλίτιδα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε παρουσίασαν μόνο πυρετό και ήπια συμπτώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών