Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2013

ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!

grassland-14
Τεράστιες φυτείες χασίς εντόπισε η ιταλική οικονομική αστυνομία «Guardia di Finanza», που πραγματοποίησε μεγάλης έκτασης εναέρια επιχείρηση για τη φωτογράφιση όλων των περιοχών, όπου καλλιεργείται κάνναβη, σε όλη την Αλβανία.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επικεφαλής τον εναέριων δυνάμεων της «Guardia di Finanza», Στέφανο Μπαστόνι δήλωσε ότι.......
«αεροσκάφη με προηγμένη τεχνολογία έχουν ανακαλύψει εκατοντάδες εκτάσεις κάνναβης. Μόνο στο περιβόητο χωριό Λαζαράτι (κοντά στα ελληνο-αλβανικά σύνορα), σύμφωνα με τη βιντεοσκόπηση, η παραγωγή αναμένεται να φτάσει έως και 900 τόνους, αξίας περίπου 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ».
Ο ίδιος παρουσίασε στους δημοσιογράφους τα εναέρια βίντεο, που καταγράφουν τις εκτάσεις με καλλιέργειες χασισόδεντρων σ’ ολόκληρη την Αλβανία. Και βέβαια, είναι προφανές ότι όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή του αλβανικού κράτους. Και γιατί όχι; Έτσι κι αλλιώς δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση. Για την Ελλάδα προορίζονται!

2 σχόλια:

  1. Λιώνουν τα Ελληνικά νιάτα από τα ναρκωτικά. Μια εθνικιστική κυβέρνηση θα έπαιρνε μέτρα και δεν θα άφηνε τον κάθε εγκληματία να φέρνει στη χώρα μας χασίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ"

    Η Ευρώπη είναι βασικά ... η Ελλαδίτσα τι να καταναλώσει ...

    Γι'αυτό σας λέω ... "έλεγχος και συστηματοποίηση"

    Έτσι και χρήματα πολλά θα βγάλει το κράτος και την Β.Ήπειρο να πάρουμε πίσω χωρίς να κλάψει κανένας ... και κόντρα στα διεθνιστικά αμερικάνα που διακινούν παγκοσμίως ηρωίνη .... απο το 1700 παράληλα με τη διακίνηση αφρικανών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών