Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013

Λάσπη, προβοκάτσιες και εμφυλιοπολεμικό κλίμα από τα παπαγαλάκια του Σαμαρά

Ο πανικός του Μαξίμου από την αδιάκοπη ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την συνεχή φυγή οπαδών της Νέας Δημοκρατίας προς την Χρυσή Αυγή έχει οδηγήσει τα παπαγαλάκια του Σαμαρά σε παραλήρημα. Με αφορμή οποιοδήποτε πραγματικό ή κυρίως φανταστικό γεγονός οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι προχωρούν σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ λάσπης που τελικά επιστρέφει στους ίδιους.

Τελευταίο παράδειγμα το ρυπαρογράφημα του Πάρι Καρβουνόπουλου, ο οποίος αφού λιβάνισε τον yes man Σαμαρά και τον Αβραμόπουλο για την...
ουσιώδη και εποικοδομητική εξωτερική πολιτική που ασκούν, επισήμανε πως η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε Αίγυπτο και σ΄ αυτό ρόλο μπορεί να παίξει η Χρυσή Αυγή, καθώς η βία είναι το οξυγόνο της!

Γράφει χαρακτηριστικά σε άρθρο με τίτλο: "Μπορεί η Ελλάδα "να γίνει Αίγυπτος"; Οι επικίνδυνες "ομάδες" που θέλουν να "ξαναγράψουν ιστορία": Αυτή τη στιγμή παρά τα μεγάλα μας προβλήματα και την κοινωνική και πολιτική κρίση που βιώνουμε διαπιστώνουμε ότι από το εξωτερικό όλοι πιστεύουν πως η Ελλάδα αποτελεί μια “νησίδα ασφάλειας και σταθερότητας” σε μια αχανή περιοχή η οποία φλέγεται. Φάνηκε αυτό από τις ελληνοαμερικανικές επαφές Σαμαρά -Ομπάμα και Αβραμόπουλου-Χέϊγκελ. Και αυτή την άποψη θα πρέπει να την εκμεταλλευθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δυσυτυχώς το πρόβλημα και ο κίνδυνος “να γίνουμε Αίγυπτος” βρίσκεται εδώ στο εσωτερικό μας.
Μικρές ομάδες ανθρώπων που όμως κινούνται στον στενό κύκλο των κέντρων εξουσίας μοιάζουν έτοιμες και πρόθυμες να “ξαναζήσουν” και να “ξαναγράψουν” την ιστορία. Η οποία επαναλαμβάνουμε τίποτα δεν τους δίδαξε, σε τίποτα δεν τους είναι χρήσιμη για να “διαβάσουν” το σήμερα και να σχεδιάσουν το αύριο. Φυσιολογικά μέσα σ΄ αυτή τη θύελλα η χώρα και όσοι αντιπροσωπεύουν την πολιτική της ηγεσία θα έπρεπε να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Αντιθέτως ζούμε την “θεωρία των δύο άκρων”, με ανταλλαγή τουλάχιστον ...γραφικών ανακοινώσεων και δηλώσεων. Η μόνη που χαίρεται και τρίβει τα χέρια της απ΄ αυτή την επικίνδυνη πάντως γραφικότητα είναι η Χρυσή Αυγή που η βία είναι το οξιγόνο (σ.σ. το οξυγόνο κ. Καρβουνόπουλε γράφεται με "υ") της. Χωρίς αυτή θα σβήσει σε 24 ώρες.
Όσοι στηρίζουν αυτόν τον παραλογισμό των “άκρων” είναι αυτοί που από τη μία πλευρά λένε “εμείς κερδίσαμε -τον εμφύλιο εννοούν- αλλά οι άλλοι έγραψαν την ιστορία” και από την άλλοι αυτοί που θεωρούν ότι ως ηττημένοι έχουν δικαίωμα να λένε ακρότητες. Και οι δύο παίζουν συνειδητά ή ασυνείδητα επικίνδυνο παιχνίδι στην πλάτη της πλειοψηφίας των πολιτών και της χώρας. Μπορεί να είναι λίγοι αλλά είπαμε τριγυρνούν σε διαδρόμους, προθαλάμους γραφείων και αίθουσες συσκέψεων μέσα στις οποίες λαμβάνονται αποφάσεις και χαράσσονται πολιτικές. Οι οποίες βέβαια όπως αποδεικνύεται δεν έχουν σχέση με το μέλλον της χώρας αλλά με την “μάχη της επικράτησης στην επόμενη κάλπη”.
Το ποιος δημιουργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην χώρα μας είναι ξεκάθαρο. Πασιφανές είναι επίσης ποιοι πουλούν "γη και ύδωρ" ή ακόμα και στην ψυχή τους στον διάβολο, για να διατηρηθούν στην εξουσία. Ο περαιτέρω σχολιασμός των αστήρικτων και υπερμεγεθών ψευδών του εν λόγω δημοσιογράφου είναι περιττός. Είναι φανερός ο ρόλος του και δεδομένη η παταγώδης αποτυχία της γελοίας προπαγάνδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών