Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013

Τσίπρας στην κηδεία αρχιχαφιέ της Στάζι: Υπηρέτησε την ελευθερία και την δημοκρατία!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο αδαείς ή διεστραμένοι πιστεύουν ότι η σιωνιστικές κομμουνιστικές δικτατορίες έχουν σχέση με την ελευθερία και τη δημοκρατία.

Μία ημέρα μετά την επέτειο της ανέγερσης του «Τείχους του Αίσχους» στο Βερολίνο, ψόφησε ο Λόταρ Μπίσκι, πρώην αρχηγός και νυν ηγετικό στέλεχος και ευρωβουλευτής του κόμματος Die Linke των ορφανών του Τείχους και του Χόνεκερ. Ιδού ο επικήδειος του mister Tsipra:

«Χθες χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν οραματιστή ηγέτη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, τον Λόταρ Μπίσκι. Ο Λόταρ Μπίσκι στη ζωή του υπηρέτησε με πάθος τις...
ουμανιστικές αξίες και την ιδεολογία ενός σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία, ενός κόσμου χωρίς εκμετάλλευση. Διανοούμενος και άνθρωπος του πολιτισμού και ο ίδιος πάλεψε πάντα και σε δύσκολες στιγμές, για μια νέα πολιτισμική ηγεμονία των απελευθερωτικών ιδεών, κόντρα στον αυταρχισμό και στον ολοκληρωτισμό. Ο αναπάντεχος θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο κόμμα του, το Die Linke όσο και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Αριστερά, που την ιδέα της ενότητας της υπηρέτησε με αφοσίωση από τις θέσεις του Προέδρου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς αλλά και της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο. Στους δικούς του ανθρώπους, στους συντρόφους και στις συντρόφισσες του Die Linke, αλλά και σε όλους εκείνους που τον αγάπησαν, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ο Μπίσκι δεν είναι άγνωστος στο κοινό της ελληνόφωνης (κι όχι ελληνικής…) αριστεράς. Είχε προσφάτως επισκεφθεί την πατρίδα μας, με «Βλέμμα στον φασισμό», όπως λεγόταν το αφιέρωμα που συνδιοργάνωσαν το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, το Εργαστήριο Μελέτης Ελληνογερμανικών Σχέσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ. Ο Μπίσκι, όπως μας ενημέρωνε τότε η βοθροιστοσελίδα της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ: «βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή την άνοδο του νεοναζιστικού κινδύνου που, όπως είπε, δημιουργεί έντονη ανησυχία στην Ευρωβουλή και στο εσωτερικό της Γερμανίας».

Ποιος ήταν στην πραγματικότητα, όμως, ο Μπίσκι; Προερχόταν από σταλινική οικογένεια που μετακόμισε εθελοντικά από την Δυτική στην Ανατολική Γερμανία. Έγινε μέλος του Κ.Κ. Ανατολικής Γερμανίας και διετέλεσε πρύτανης του Πανεπιστημίου Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Το 1995, ανακαλύφθηκε ότι έκανε κι άλλη… δουλειά: ήταν ένας πρώην πληροφοριοδότης της Στάζι, όπως αποκάλυψαν τα αρχεία της ελεεινής αυτής υπηρεσίας σχετικά με τη σύζυγό του. Μεταγενέστερες έρευνες αποκάλυψαν ότι ο χαφιές Μπίσκι καταχωρήθηκε από την Στάζι με τις κωδικές ονομασίες «Bienert» από το 1966 και «Klaus Heine» από το 1987. Επίσης, περιγράφεται στα αρχεία της Στάζι ως «αξιόπιστη πηγή», που ήταν το υψηλότερο επίπεδο της εμπιστοσύνης για έναν χαφιέ, ενώ έγινε πρύτανης χάρη στις συστάσεις της Στάζι, που τον χαρακτήριζε ως «έναν αξιόπιστο σύντροφο, που ακολουθεί αυστηρά τις εντολές και πάντα είναι ειλικρινής με το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας».
Αυτός είναι ο mister Tsipras, το σταλινάκι που τώρα έγινε αμερικανάκι, κι αυτοί είναι οι φίλοι του! Καμαρώστε τον!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών