Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ!

fa924e2c7312d74b1df9e9c730415b8a_L

Κατηγορείται τόσο αυτός όσο και αρκετά άλλα στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του Πανεπιστημίου για ατασθαλίες αρκετών εκατομμυρίων.

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί αμετακλήτως και με βαριές κατηγορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των υπαρχηγών του Αλέξη Τσίπρα Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας!
Η υπόθεση αφορά ατασθαλίες εκατομμυρίων  στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο οποίο ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας ενώ ήταν και αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων.
Όπως διαβάζουμε στο press-gr.blogspot.com η υπόθεση συνδέεται με..........
τη διαχείριση κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διάφορες χρονικές φάσεις που απλώνονται από το 1996 έως το 2004. Αρχικώς η κατηγορία στρεφόταν κατά 19 συνολικά ατόμων αλλά στη συνέχεια η ποινική δίωξη έπαυσε για δύο εξ αυτών λόγω πλημμεληματικού χαρακτήρα των αδικημάτων τους.
Εκτός του κ. Σταθάκη κατηγορούμενοι είναι ο νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Ευρ. Στεφάνου καθώς και οι Χρ. Νικολάου, Αλ. Καλοκαιρινός, Παν. Κωνσταντόπουλος, Μιχ. Ταρουδάκης, Ι. Μιμίδης, Χαρ. Σαββάκης, Σκ. Παπαιωάννου, Βασ. Καρδάσης, Νικ. Φαράκλας, Νικ. Ανάγνος, Ι. Αντωνιάδης, Γ. Τζιρίτας. Δημ. Κυρτάτας, Νικ. Μοσχονάς και Δημ. Πλουμίδης.
Βλέπετε, δεν έφτασε η πατρίδα μας σε αυτό το χάλι γιατί ένας ανεγκέφαλος δολοφόνησε κάποιον! Αλλά γιατί κάποιοι έκλεψαν… Και έκλεψαν πολλά!  Αυτοί που τολμούν να λένε πως “δεν θα ανεχθούν τον φασισμό και θα τον τσακίσουν” (δημ(ι)οκρατικές διαδικασίες!) είναι εκείνοι που προκαλούν ή ανέχονται τόσα χρόνια την μπαχαλοποίηση των Πανεπιστημίων, των νοσοκομείων, της Παιδείας. Είναι εκείνοι που έκλεισαν εργοστάσια με τις διαρκείς απεργίες τους “για τα δικαιώματα των εργαζομένων”, όταν στις δικές τους επιχειρήσεις (ΚΚΕ – ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ κλπ) απολύουν με συνοπτικές διαδικασίες και εφαρμόζουν μισθούς πείνας και τρομοκρατία! Είναι οι ίδιοι που λένε να παραμείνουν οι λαθρομετανάστες στην χώρα για να δουλέψουν, δημιουργώντας ασφυκτικές πιέσεις των μισθών προς τα κάτω αφού υπάρχει ΥΠΕΡ – πληθώρα προσφοράς εργασίας και κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πως θέλει “φθηνά μεροκάματα για τους Έλληνες”…. ΕΛΕΟΣ! ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! Όλοι αυτοί δεν θα έπρεπε να μιλούν, αλλά να το βουλώνουν επιτέλους!

3 σχόλια:

  1. Ας πάει να ζητήσει συγχωροχάρτι από τα κανάλια!! Γρήγορα όμως γιατι άμα βαρεθούν να χτυπάνε την Χρυσή Αυγή θα στραφούν στο δικό του "αίμα" άσε που μπορεί να ξυπνήσει και κανένας Εισαγγελέας, από τους απειρελάχιστουν που δεν είναι πιόνα του κάθε Δελατόλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνες.. Ψηλά το κεφάλι! Και να ξέρατε ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που πρωτοστατούν στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ προπαγάνδα και στην μανία καταδίωξης η οποία ξπερνά τις μεθόδους της Γκα Γκε Μπε, της Στάζι, του Χότζα στην Αλβανία, του Διοκλητιανού στα χρόνια των διωγμών των Χριστιανών, του Πινοσέτ, του Μάο.. Αχ και να ξέρατε.. να ήξερε η Χρυσή Αυγή,, Τι καλά που θα ήταν!!! Γιάννης Πρετεντέρης.. Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ των εποχών Ανδρέα.. Κατόπιν ο κολο-τούμπας (προφανώς γιατί του αρέσει απο εκεί, όπως λένε οι κακές γλώσσες όταν ακούστηκε πως κεράτωσε τον Ζαμπούνη με τον Χατζηνικολάπου!!!)έγινε γιουσουφάκι του Καραμανλή πετώντας ΠΑΝΤΑ μαζί του πρώτη θέση στα ταξίδια αλλά τον πούλησε κι αυτόν στις ημέρες της συμφωνίας με τους Ρώσους όπου άρχισαν να κυκλοφορούν τα DVD και παραιτήθηκε η τότε κυβέρνηση.. Νίκος Ευαγγελάτος.. Ποτέ χωρίς δουλειά και ΠΑΝΤΑ αποτυχημένες οι επιχειρηματικές του ενέργειες καθώς από όπου πέρασε πτώχευσαν ή σχεδόν πτωχευσαν τα μαγαζιά (ALPHA, ALTER, ANT1 όπου τρόμαξαν να τον ξεφορτωθούν στα 2 χρόνια και τώρα στο ΣΚΑΙ), Τσίμας - Κνίτης και πάντα χωμένος στα παιχνίδια εξουσίας όπως βέβαια χρόνια τώρα και ΟΛΟ το Mega στις υπηρεσίες του Μπόμπολα.. Ακόμη κι αυτός ο Καραϊβάζ που βγαίνει και λέει τα "στοιχεία" των "ερευνών" στον ΑΝΤ1 είναι δηλωμένος Κνίτης, υποψήφιος σε συνδιασμό Κομμουνιστών στις πρόσφατες εκλογές της πάντα αριστερόστροφης ΕΣΗΕΑ και ΠΡΟΣΕΞΤΕ, στέλεχος του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης επί εποχών ΠΑΣΟΚ (!!!)με άριστες σχέσεις στα κλιμάκια της Αστυνομίας όπου πολλές φορές "έδινε" και προφανώς "δίνει" γνωστούς του από επεισόδια αριστερόστροφων κουκουλοφόρων στην Αθήνα (!!!)
    Κι όλοι αυτοί ΒΕΒΑΙΑ μαζί με ΟΛΟΥΣ τους διαπιστευμένους Πολιτικούς συντάκτες είναι διορισμένοι στο Γενική Γραμματεία Τύπου με μισθούς (χωρίς να πατάνε το πόδι τους εκεί) πάνω από 3,5 χιλιάρικα το μήνα ο καθένας!! Άραγε με πιο αντίτιμο ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ανάμεσά τους και ο γραφικός Βλάχος του ALPHA με τα καραγκιοζιλίκια του στο Πρεδρικό Μέγαρο όταν τότε έπαιρνε και επιπλέον 2,5 χιλιάρικα από τον Αθήνα 9,84)
    Δείτε ΠΟΙΟΙ είναι ΟΛΟΙ αυτοί που φτιάχνουν την προπαγάνδα και τον ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ.. Όλοι αυτοί πιόνια των καναλιών τα οποία ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ : ΔΕΝ πληρώνουν τον φόρο που τους αναλογεί καθώς τα τιμολόγια που κόβονται στις διαφημίσεις είναι ΟΧΙ από τα λογιστήρια των εταιριών π.χ. ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για το Mega αλλά από τα επίσημα site τους έτσι ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ το αγγελειόσημο κι άλλους σχετικούς με τα έσοδα τηλεοπτικών διαφημίσεων φόρους.. Η πιο κλασσική περίπτωση ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ όπου ΚΑΜΜΙΑ Κυβέρνηση δεν ακουμπάει προκειμένου να έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο στα κανάλια αι βέβαια ΟΥΤΕ η ΕΣΗΕΑ που είναι πάντα ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ δεν σπεύδει να αναγνωρίσει τα ενημερωτικά site αφού με αυτόν τον τρόπο θα υπαχθούν κι αυτά στο καθεστώς των άλλων ΜΜΕ και έτσι οι νταβατζήδες των τηλεοπτικών σταθμών δεν θα φοροδιαφεύγουν!! ΤΟ ΣΔΟΕ άραγε τι ξέρει για όλα αυτά.. Μακάρινα μάθει όσο γίνεται νωρίτερα η Χρυσή Αυγή το τι γίνεται διότι τα άλλα κόμματα είναι απλά ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών