Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

ΣΟΚ στο καθεστώς...Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο εκλεκτός των πολιτών της Αθήνας για το Δημαρχιακό Μέγαρο..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όση λάσπη και να ρίξουν οι επιδοτούμενες δημοσιογραφικές ιερόδουλες του Σιωνισμού η καρδιά του Έλληνα τον οδηγεί στην Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού....

Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση του paraskhnio.gr o εκπρόσωπος τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος είναι συντριπτικά μπροστά από τους υπόλοιπους υποψηφίους ακόμη και αν χλευαστικά οι δημοσιογράφοι του παρασκηνίου τον τοποθέτησαν πρότελευταίο και πάνω από γραφικό πολιτευτή του ΛΑΟΣ.

Ξεκαθαρίζουν οι αιτίες του βρώμικου πολέμου που κήρυξε το καθεστώς στην Χρυσή Αυγή. Κυβέρνηση, κόμματα και κανάλια μας χτυπούν καθημερινά με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό μέσο, γιατί η άνοδος του Κινήματος είναι ραγδαία. Ήδη η Χρυσή Αυγή βρίσκεται προ των πυλών των μεγάλων Δήμων της χώρας. Στην τελευταία δημοσκόπηση για τον Δήμο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά από τους υποψηφίους του αντισυνταγματικού τόξου. Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας αντιλάμβανεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αυριανή κυβέρνηση της χώρας. Η άθλια πολεμική και οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα μας σταματήσουν!
Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr η .....
τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων έδειξε μια ''σοκαριστική'' εικόνα, σοκαριστική για το ''συνταγματικό τόξο'', λόγω της έκρηξης του Λαϊκού Συνδέσμου. Ιδού τα αποτελέσματα: Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%), Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).  Η δημοσκόπηση αυτή συγκλόνισε τα κομματικά επιτελεία του «συνταγματικού τόξου» αφού κατέδειξε μία ανεξέλεγκτη δυναμική για το Εθνικιστικό Κίνημα. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων αποτέλεσε το 2010 το εφαλτήριο της ανόδου της Χρυσής Αυγής: με υποψήφιο δήμαρχο τον Αρχηγό είχαμε λάβει 10.222 ψήφους και 5,29%, ενώ σε ορισμένες περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας τα ποσοστά μας ξεπερνούσαν το 20%.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα:

1 σχόλιο:

  1. Οτι και να κανεις Δενδια δημαρχος θα γινει ο Κασιδιαρης και θα γραψει ιστορια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών