Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

Ο Μιχελάκης παρακαλά να στηρίξει τις διώξεις των Ελλήνων ΛΕΥΚΩΝ Εθνικιστών μια.... μαύρη "ευρωπαία"!!!

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε για την πρώτη μαύρη υπουργό της Ιταλίας (εδώ) καθώς και για την υποδοχή που της επιφύλαξαν Εθνικιστές σε περιοδεία της (εδώ)
Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε από αυτή την είδηση. Απλά μας έρχεται στο μυαλό η φράση του Αριστοτέλη:
"Οι βάρβαροι δουλικώτεροι τα ήθη φύσει των Ελλήνων"

Με βασικό σκοπό τη στήριξη της Ιταλίδας υπουργού Ενσωμάτωσης Σεσίλ Κιένγκε απέναντι στα ακραία στοιχεία, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρώμη σύνοδος Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. 

Στην παρέμβασή του ο...

Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μετέφερε τη στήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης αλλά και όλων των δημοκρατικών κομμάτων της χώρας στο πρόσωπο της Σεσίλ Κιένγκε απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται από ακραία στοιχεία, ενώ αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την εγκληματική, ρατσιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και υπογράμμισε: «Τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, με τη στυγνή δολοφονία ενός συμπολίτη μας, αλλά και τις οργανωμένες επιθέσεις εναντίον Ελλήνων και αλλοδαπών, καταδεικνύουν ότι πίσω από το ακραίο αυτό ναζιστικό μόρφωμα, κρύβεται μια εγκληματική οργάνωση με χαρακτηριστικά συμμορίας και παραστρατιωτικού Σώματος. Η κυβέρνηση παίρνει ήδη όλα τα νόμιμα μέτρα για την αντιμετώπιση της».



Αναφέρθηκε επίσης στην οικονομική κρίση, την έξαρση της ανεργίας και την εκρηκτική άνοδο ακραίων και νεοναζιστικών μορφωμάτων αλλά και του λαϊκισμού. Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, υπογράμμισε ότι «είναι ανάγκη οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συμφωνήσουμε ένα σύστημα αναδιανομής των παράνομων μεταναστών, ανάλογα με την έκταση, το ακαθάριστο προϊόν και τον πληθυσμό της κάθε μιας».

real.gr

6 σχόλια:

  1. Ας δει αυτο πρωτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Μιχελακης

    http://www.youtube.com/watch?v=cTvX4OfSPAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι πανικοβλητα τα "τοξ(οτ)ικα" μουνοπανα, και επειδη ξερουν οτι θα πανε ολοι φυλακη, τα παιζουν τωρα ολα για ολα...Σου λενε χαμενοι για χαμενοι ολοι μας, ασ κανουμε τωρα την προσπαθεια που εχουμε και ολα τα ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ...ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ) ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ . ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ .... ΜΕ ΤΕΤΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ...ΤΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχελάκη, Μιχελάκη, παίξε με το μα'ι'μουδάκι !!!

    Και μετά έλα τσίμπα τ'αρχίδια μας !!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μαιμου τελει μπανανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβατήριο για τη χώρα των ζουλού ρε παιδιά πήγε να βγάλει. Αφού εκεί θα πάει μαζί με την λαθρο-εισβολέα μαο-μαο .... και τον τσιγκολεΛέτα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών