Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

Το καθεστώς έχει αποθρασυνθεί τελείως...Παρακολουθήσεις τηλεφώνων σε μέλη και στελέχη..

Διαβάζοντας κανείς το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ για το πως συνεχίζεται η έρευνα - παρωδία των εισαγγελικών αρχών για το θέμα της Χρυσής Αυγής αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι το κατεστημένο παίζει τα 'ρέστα' του εναντίον των Εθνικιστών προσπαθώντας να μας τρομοκρατήσει.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της εισαγγελίας μπαίνουν όλα τα κινητά των στελεχών - μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής με στόχο να βρεθούν συνομιλίες που να τους συνδέουν με εγκληματικές πράξεις..

Μάλιστα ο αρθρογράφος γνωστός για τις.....σχέσεις του με την ΕΛ.ΑΣ. δε διστάζει να θέσει και χρονικό ορίζοντα που οριοθετούνται οι διώξεις και οι...φυλακίσεις των Εθνικιστών επειδή τόλμησαν να έρθουν σε ρήξη με το σύστημα.

20 με 30 ημέρες είναι το περιθώριο που
έδωσε ο διεθνής Σιωνισμός στα υποχείριά στην Ελλάδα με σκοπό να βρουν έστω και ένα ελάχιστο στοιχείο που θα ενοχοποιούσε τους Έλληνες Εθνικιστές.

Σας παραθέτουμε επακριβώς πώς καταστρατηγώντας κάθε νόμιμο - ιδιωτικό δικαίωμα το κατεστημένο ετοιμάζει την ολική του επίθεση...

Για τον λόγο αυτόν
φέρεται να εξετάζονται, ανάμεσα στα άλλα, οι τηλεφωνικές συνομιλίες υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής με περιφερειακά μέλη της οργάνωσης προκειμένου να διερευνηθεί η «οργανωμένη εγκληματική δομή» της και να εξετασθεί αν υπήρχε συνεννόησή τους σε επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών, μελών αντιπάλων κομμάτων, συνδικαλιστών και άλλων ιδιωτών. 

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει μάλιστα αποδυθεί με βάση τα αιτήματα του κ. Βουρλιώτη σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να παρουσιάσει απτά στοιχεία για την «εγκληματική μορφή» της Χρυσής Αυγής μέσα σε έναν χρονικό ορίζοντα περίπου 20-30 ημερών, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου."


Να ξέρετε κάτι όμως:

2 σχόλια:

  1. Όλους μας παρακολουθούν γι αυτό και ήξεραν τι έκαναν με τη συνταγματική εκτροπή που βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα όμως να γράψω κάτι σ' αυτούς. Προδότες ελληνόφωνοι και βάρος της γης. Για το κακό που κάνατε σε μένα, στην οικογένειά μου, στην πατρίδα μου, στην ιστορία μου και τον πολιτισμό μου, καταραμένοι να είστε στους αιώνες των αιώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ . ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών