Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

Η τρομοκρατία ενάντια στο φρόνημα των Ελλήνων αστυνομικών δεν θα περάσει!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εφιάλτης έχει γίνει για το καθεστώς η στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου από πλήθος αστυνομικών που βλέπουν να χρησιμοποιούνται για ανθελληνικούς και πολιτικάντικους σκοπούς, αμοιβόμενοι πενιχρά και εξευτελιζόμενοι καθημερινά.

Με αφορμή το ‘’δημοκρατικό’’ πογκρόμ σε βάρος Ελλήνων Αστυνομικών που εξελίσσεται με αυξανόμενη ένταση εδώ και μία εβδομάδα, σπάω τα δεσμά του φόβου και σας αποστέλλω αυτή την επιστολή, με σκοπό να φωνάξω με όλη της δύναμης της ελεύθερης ψυχής μου πως: ΄΄Ουδέν αρ’ ην φίλτερον άλλο πατρίς΄΄( δεν υπάρχει τίποτε πιο αγαπημένο από την πατρίδα).

Μετά το γνωστό σε όλους περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τρίτη και το θάνατο ενός ανθρώπου, ξεκίνησε ένα άνευ προηγουμένου, ανελέητο κυνήγι μαγισσών και μία εκστρατεία λάσπης σε βάρος του συνόλου του Αστυνομικού προσωπικού που σε τελική ανάλυση οδηγεί μεθοδικά στην κατασυκοφάντηση και στοχοποίηση του. Έφοδοι από...
τους ΄΄αδιάφθορους΄΄ και ΄΄πολιτικά πιστούς΄΄ συναδέλφους μας σε Αστυνομικά τμήματα για ανακάλυψη Αστυνομικών που στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας επιμένουν να αγαπούν την Πατρίδα τους όντας μη πολιτικά ορθοί .Ύβρεις και χυδαία ψεύδη από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ,εκτοξεύονται σε βάρος των συναδέλφων που υπηρετούν στις διμοιρίες τις Υ.ΑΤ. και Υ.ΜΕ.Τ. ,αλλά και των ομάδων Δέλτα, ΔΙΑΣ καθώς επίσης και παρουσίαση αυτών στα δελτία ειδήσεων ως ανθρώπων που διψούν για βία και αίμα αθώων πολιτών. Άνωθεν εντολές για υποστολή των Ελληνικών σημαιών σήμερα από τους τοίχους των αστυνομικών τμημάτων, ίσως των λεωφορείων των διμοιριών αύριο, αφαίρεση των εθνοσήμων από τις στολές. Αιφνίδιες απομακρύνσεις στρατηγών και αξιωματικών με μοναδικό σκοπό να ικανοποιηθεί η πολιτική ματαιοδοξία ενός υποψηφίου δημάρχου. Στο προσκήνιο επίσης τα μέσα μαζικής εξαπάτησης επαναφέρουν το θέμα της ψήφου των Αστυνομικών και τα αυξημένα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ορισμένα εκλογικά διαμερίσματα ενώ δεν απομένει πλέον από τους εισαγγελείς των δελτίων ειδήσεων να ζητήσουν από τον υπουργό προστασίας του πολίτη να αφαιρέσει από εμάς τα πολιτικά δικαιώματα έως και τη φυλάκιση μας σε δημοκρατικά γκουλάγκ προς συμμόρφωση.

Μέσα σε αυτό το γεμάτο ταλμουδικό μίσος κλίμα τρομοκρατίας, με άπαρτο θάρρος θέλω να διακηρύξω προς τους διώκτες του φρονήματος των Ελλήνων Αστυνομικών πως οι σημαίες δεν υποστέλλονται και αυτός που κυνηγούν με σταλινική λύσσα, δυστυχώς για αυτούς ΄΄είναι παντού΄΄! Όσοι συνάδελφοι και να αποταχθούν, όσοι και να τεθούν σε διαθεσιμότητα, όσοι και να πάνε φυλακή δεν θα καταφέρουν να κάμψουν το εθνικό μας φρόνημα! Είναι το πνεύμα του Μάλλιου και του Μπάμπαλη, του Μάτη , του Μπούρα, του Γεωργίου και του Δουγένη, του Γεωργακόπουλου και του Τσιμπούρα, του Βάρη και του Βέλλιου, του Ζάμπαλα και του Μηζύθρα, του Σάββα, των δολοφονηθέντων από ακροαριστερούς τρομοκράτες συναδέλφων μας και για τους οποίους δεν κρατήθηκε ποτέ ενός λεπτού σιγή. Είναι αυτό το πνεύμα και η φωνή των ηρώων συναδέλφων μας που δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε τις πολιτικές καταβολές των δειλών δολοφόνων!

πηγή

3 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΡΥΘΜΟ Η ΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΟΛΩΜΑ ΤΟ ΤΥΦΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΣΕΩΣ-ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://ieroslochos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4569.html

    .....ΑΝΑ ''''ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ''''ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ....ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ........ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών