Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! – ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!


Ζήσαμε και την εβδομάδα που πέρασε σε όλο της το μεγαλείο την «δημοκρατία» της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πράγματι επικίνδυνο σε μία πολιτεία, ένα κόμμα κυβερνητικό να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του κράτους για μικροπολιτικά συμφέροντα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον σκληρό πόλεμο που έχει κηρύξει παραβιάζοντας νόμο και Σύνταγμα η μνημονιακή συγκυβέρνηση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Βεβαίως, στις ενέργειές της αυτές έχει την πλήρη συναίνεση εάν όχι και τις ευλογίες της λεγόμενης αριστεράς αντιπολιτεύσεως. Η οποία «αριστερά» με τον τρόπο της δείχνει πόσο και αυτή πιστεύει στην ισονομία και τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Την άθλια αυτή και αντιδημοκρατική από υποτίθεται δημοκράτες συμπεριφορά την έχουμε ζήσει και μέσα στο κοινοβούλιο με παρεμβάσεις του προεδρείου καθαρά πολιτικές, χωρίς να έχουν γι’ αυτό δικαίωμα και με την πλήρη στις παράνομες ενέργειές τους κάλυψη της νεοδημοκρατικής πλειοψηφίας. Την έχουμε ζήσει με τις άρσεις ασυλίας σε χρόνο μηδέν των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την ίδια ώρα που παρέχουν την ασυλία στα δικά τους παιδιά.

ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα στις συνεχείς απαγορεύσεις συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις συνεχείς διώξεις κατά βουλευτών, στελεχών και μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το αντιλαμβάνεται και ο πλέον ηλίθιος σε αυτή τη χώρα.
Εκεί όμως όπου πραγματικά η όλη ιστορία θυμίζει φαρσοκωμωδία είναι όταν βλέπουμε ανάμεσα στους διώκτες μας να συμμετέχουν στο κυβερνητικό γλεντοκόπι και κάποιοι λιποτάκτες του εθνικιστικού στρατοπέδου, οι οποίοι τώρα παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες ή εάν θέλετε νεοδημοκράτες. Δεν μας προξενεί καμμία εντύπωση αφού πάντοτε οι εξωμότες από τον καιρό του Ιούδα και του Εφιάλτη ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι στο αντίπαλο στρατόπεδο. Για να μη αδικήσουμε όμως τον πολυσυλλεκτικό «καμβά» της Ν.Δ. του Σαμαρά, εκτός από πρώην εθνικιστές και «φασίστες», υπάρχουν και πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι και αυτοί παριστάνουν τους «ευαίσθητους δημοκράτες». 
Όλα μπορούν να ερμηνευτούν με μία απλή εξίσωση. Το ΚΚΕ κόβει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι καλό για τους «δημοκράτες» της Ν.Δ., για τους οποίους δεν έχει καμμία σημασία ότι υμνούν τον Στάλιν και πιστεύουν στην δικτατορία του προλεταριάτου. Από την άλλη πλευρά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κόβει ψήφους από την Ν.Δ., άρα είναι κακή σε όλες τις περιπτώσεις. Δυστυχώς, με αυτό το σκεπτικό λειτουργούν μηχανισμοί του κράτους, με πρόθυμους δημοσίους υπαλλήλους να προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες, υπακούοντας σε παράνομες εντολές της πολιτικής εξουσίας. Αλλά ας έλθουμε τώρα στις δημοσκοπήσεις. Τέσσερεις δημοσιεύτηκαν την εβδομάδα που πέρασε. Και στις τέσσερεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε άνοδο. Αλλά σε μία από αυτές υπήρχαν στοιχεία ποιοτικά, τα οποία δείχνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς οδηγεί στην διάλυση την Ν.Δ.
ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ…
Η μία από τις δημοσκοπήσεις δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2013 «Παραπολιτικά» και σε αυτήν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε άνοδο, αλλά το πλέον σημαντικό ήταν αυτό που έγραψε στο σχετικό άρθρο του ο διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
«ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Σε ό,τι έχει να κάνει με την εκλογική επιρροή, θα πρέπει να υπογραμμιστεί η συνεχιζόμενη αύξηση του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που σήμερα αγγίζει σχεδόν το 11%. Προφανώς οι όποιες προσπάθειες αντιμετώπισης του φαινομένου έχουν αποτύχει. Τα πολιτικά κόμματα, η κοινωνία των πολιτών, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να αναζητήσουν περισσότερο ουσιαστικούς και λιγότερους επιφανειακούς τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου.»
Τι εννοεί αλήθεια, ο πολιτικός αναλυτής; Φαινόμενο είναι το ποσοστό ενός κόμματος; Και πως θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα, η κοινωνία των πολιτών, αλλά και τα ΜΜΕ να αναζητήσουν «περισσότερο ουσιαστικούς και λιγότερο επιφανειακούς τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου»; Εκτός εάν εννοεί αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά στα 39 χρόνια μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Έρευνα σε γραφεία πολιτικού κόμματος κοινοβουλευτικού με 18 βουλευτές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του και αφού προηγουμένως έσπασαν την πόρτα. Ιδού λοιπόν ένας λιγότερο «επιφανειακός» τρόπος… Δεν ακούσαμε όμως λέξη διαμαρτυρίας από τους «ευαίσθητους» για τα πολιτικά δικαιώματα αριστερούς, οι οποίοι βέβαια ο καθένας ξεχωριστά κρύβει μέσα του έναν μικρό Στάλιν. Όλοι αυτοί δεν ενοχλούν τον Αντώνη Σαμαρά και το μπλοκ της εξουσίας. Τους ενοχλεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Γιατί τους κόβει ψήφους.
Πιστεύουν, αλήθεια, ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα σταματήσουν το εθνικιστικό Κίνημα; Εάν είναι τόσο αφελείς τότε όχι μόνον ματαιοπονούν, αλλά δείχνουν και πόσο κοντά βρίσκονται στο τέλος της εξουσίας τους.
Η δική μας πολιτική εκτίμηση είναι ότι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, αδυνατώντας όχι μόνο να αντιμετωπίσουν, αλλά και να αντιληφθούν και να ερμηνεύσουν το πάθος και την ορμή ενός αληθινού Εθνικιστικού Κινήματος όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Βεβαίως, θα ήταν παράλειψη το να μη τονίσω ότι είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι γενικά στις δημοσκοπήσεις, αφού έχουμε σαν δεδομένο το τι μας έδιναν οι εταιρείες πριν τις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Θυμίζουμε ότι μας έδιναν ποσοστά σημαντικά χαμηλότερα από αυτά που τελικά λάβαμε. Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αναλυτής της Public Issue κ. Μαυρής, στα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη υπάρχει δημοσκοπική υποεκτίμηση της ψήφου γιατί πολύ απλά οι πολίτες δεν το δηλώνουν.
Μία από τις δημοσκοπήσεις η οποία σήμανε πραγματικά συναγερμό στην Ν.Δ. ήταν αυτή, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΟΝΤΙΚΙ της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2013. Το πολιτικό άρθρο της εφημερίδας σχετικά με την δημοσκόπηση είχε τίτλο: «ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΜΕΛΛΟΝ» και υπότιτλο: «Συντριβή για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις «παραγωγικές» ηλικίες, ισχυροί μόνον στους 60 ετών και άνω – Η Ν.Δ. είναι… «ισόπαλη» με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους ψηφοφόρους 18 έως 59 χρόνων»! Τόνιζε δε χαρακτηριστικά το άρθρο – ανάλυση της δημοσκοπήσεως ότι:
«Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα ευφυής για να αντιληφθεί πως το πολιτικό πρόβλημα της ΝΔ είναι τεράστιο… Η ΝΔ, ειδικότερα, αν χάσει την μοναδική της στήριξη στις μεγάλες ηλικίες, κινδυνεύει να μη έχει στο μέλλον αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!».
Ειδικότερα στις ηλικίες 18 έως 29 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ελάμβανε 15% και η ΝΔ 12%, ενώ στις ηλικίες 30 έως 44 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 17% και η ΝΔ 15%.
Αυτά έλεγε η δημοσκόπηση της εφημερίδας το ΠΟΝΤΙΚΙ και η ΝΔ καθώς φαίνεται προβληματίστηκε σοβαρά και σαν γνήσια «δημοκρατικό» κόμμα σκέφθηκε ότι όταν ένα κόμμα χάνει από ένα άλλο κόμμα ψήφους, τότε τι κάνει; Το θέτει εκτός νόμου… Την αμέσως επόμενη μέρα της δημοσιεύσεως της δημοσκοπήσεως έβαζε αστυνομικούς παρουσία εισαγγελέως και χωρίς να είναι παρόν εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να σπάει την πόρτα των γραφείων μας στο Πέραμα. Αυτό είναι δημοκρατία…
Όμως, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού όπως δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στην Θεσσαλονίκη προ ημερών το 2021 η Ελλάδα μαζί με τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 θα εορτάσει και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Που είδε αυτή την ανάκαμψη μόνο αυτός και συνεργάτες του το γνωρίζουν.
Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο και επίσης ότι το 1821 έγινε για να αποκτήσουμε εθνική κυριαρχία και όχι για να την παραχωρήσουμε με τα μνημόνια.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών