Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2013

Η δράση της Χρυσής Αυγής εναντίον αλβανών και γυφτοσκοπιανών ενοχλεί τον θλιβερό Βενιζέλο

Στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ δεν έγινε καμιά αναφορά στην «μαύρη τρύπα» του Κομματικού Ταμείου και έτσι ότι η όλη υπόθεση πάει στο αρχείο, στα πλαίσια μιας υπόγειας εσωκομματικής εκεχειρίας, ασχέτως του ότι τα 120 εκατ. ευρώ που χρωστά το ΠΑΣΟΚ αποτελούν πόρους από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.

Μιλώντας ο Βενιζέλος απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι η θρασύτητά του δεν έχει όριο και ηθικό φραγμό. Υπερασπίστηκε την ορθότητα της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, επιβραβεύοντας ουσιαστικά την μνημονιακή κατοχή. Συν τοις άλλοις,  ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να πει τον «καλό λόγο» για την  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι...
η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά το γεγονός ότι δεν έχει δημιουργήσει «κρίσιμα νέα happenings»(!) στην εσωτερική πολιτική ζωή, ακολουθεί άκρως επικίνδυνο δρόμο με αυτά που κάνει στην εξωτερική πολιτική με την Αλβανία κυρίως και με τα Σκόπια δευτερευόντως.

Ότι και να πει κανείς θα είναι πραγματικά ελάχιστο για να περιγράψει το απύθμενο θράσος και αναίδεια που διακατέχει το θλιβερό αυτό πολιτικό παχύδερμο. Κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  για «άκρως επικίνδυνο δρόμο» ένας εκ των βασικών υπευθύνων για τη σύγχρονη πολιτική και οικονομική υποδούλωση της Χώρας. Ο φανατικότερος, ίσως, υποστηρικτής του μνημονιακού ολέθρου, ο εμπνευστής του ληστρικού μέτρου των χαρατσίων, ο προκλητικά κινούμενος με την θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ. Ο ΗΠΑνθρωπος αυτός που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να υπάρξει μια διεθνής απάντηση στο όνομα της νομιμότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», εμπλέκοντας έτσι την Ελλάδα σε πραγματικά επικίνδυνες καταστάσεις, τολμά να κατακρίνει την θέση και την στάση της ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ γύρω από  την Αλβανία και τα Σκόπια. Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια ο ασυνάρτητος αυτός τύπος συντάσσεται με την παθητική στάση απέναντι στις προκλήσεις των αλβανών  και φυσικά  στην πλήρη παράδοση  του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ  στους σκοπιανούς.

Βεβαίως και είναι άκρως επικίνδυνος ο δρόμος που ακολουθεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όχι όμως για τα Ελληνικά συμφέροντα αλλά για τους εγχώριους πολιτικάντηδες, σαν τον Βενιζέλο, οι οποίοι με την ηττοπαθή τους στάση δίνουν τροφή και θάρρος στην προκλητικότητα των γειτόνων μας.

Όσο για τα «κρίσιμα νέα happenings», δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ ομιλεί με ορολογία που παραπέμπει σε «πάρτι».  Είναι φανερό, όμως, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, όταν θεωρεί ότι δεν παράγει πολιτική η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και παράγει το ηθικά, πολιτικά και σύντομα και ποινικά τελειωμένο ΠΑΣΟΚ. Οι επόμενες εκλογές θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα αυτού του τρισάθλιου πολιτικού και κοινωνικού φαινομένου, το οποίο επένδυσε στα πιο ταπεινά και μικρόψυχα ένστικτα, προκειμένου να κάνει την διαφθορά συνώνυμο της πολιτικής.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:


  1. Έσκισε ο συνταγματολόγος του εβραϊκού τόξου.
    Άφησε τον εβραιοσοσιαλισλαμιστή Ολάντ
    στα κρύα του λουτρού, και έδειξε την πλάτη του στον very κοσέρ Αβραάμ-opoulos.
    ”Φάτε χώμα ρε” και κάτι τέτοια.
    Αναλαμβάνει αρχιστράτηγος (Ι5) της μελλοντικής επίθεσης στη Συρία
    με το συνθηματικό ψευδώνυμο ……………Μπενίτο Βαζελίνι



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών