Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρά τώρα σε Αμερικανοσιωνιστική επιδρομή στη Συρία, την επιζητούσε μετά μανίας στο παρελθόν!

Ξεσπαθώνει τις τελευταίες ημέρες κατά της σχεδιαζόμενης αμερικανοσιωνιστικής επιδρομής στην Συρία ο ΣΥΡΙΖΑ, με δηλώσεις του… κομαντάντε Τσέ-πρα και της υπεύθυνης του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής του συνονθυλεύματος στα ΜΜΕ.

Μόνο που το ίδιο πρόσωπο… άλλα έλεγε σε προηγούμενες δηλώσεις της (όχι ως πρόσωπο βεβαίως, αλλά εκπροσωπώντας το κόμμα της). Για να θυμηθούμε τι έλεγε:...


1/8/2011: «Τη στιγμή που ο λαός της Συρίας δίνει ένα αξιοθαύμαστο μάθημα θάρρους και αντίστασης σε ένα βάρβαρο καθεστώς, η διεθνής κοινότητα ουσιαστικά σιωπά, απορροφημένη από τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Η στάση της όμως αυτή λειτουργεί ουσιαστικά ως “πράσινο φως” προς το καθεστώς  Άσαντ για να συνεχίσει να πνίγει στο αίμα ακόμη και τις πιο ειρηνικές διαδηλώσεις. ΤΩΡΑ η διεθνής κοινότητα, με επικεφαλής τον ΟΗΕ και την ΕΕ, οφείλει να απομονώσει το αιμοσταγές καθεστώς, στηρίζοντας παράλληλα, πολιτικά και οικονομικά, τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. ΤΩΡΑ είναι πραγματικά η ώρα της έμπρακτης αλληλεγγύης προς το λαό της Συρίας».

19/8/2011): «Η ΕΕ οφείλει να πρωτοστατήσει σε ένα ενιαίο διπλωματικό μέτωπο, που θα δώσει στον πρόεδρο Άσαντ να καταλάβει ότι έχει έλθει η ώρα των τίτλων του τέλους. Για την ομαλή μετάβαση σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, για να μην πάει χαμένο το αίμα των χιλιάδων θυμάτων, των Σύρων πολιτών, που καθημερινά αψηφούν το φόβο τους και διαδηλώνουν κατά του καθεστώτος. Η ΕΕ οφείλει μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία στο λαό της Συρίας».

Τι άλλο εκτός από στρατιωτική επέμβαση εννοούσε με τα παραπάνω η… ποιήτρια;

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών