Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2013

Παραλήρημα ψεύδους η συνέντευξη Σαμαρά στην... “αγαπημένη των τρομοκρατών”

Ο πρωθυπουργός της χώρας φαίνεται ότι δεν έχει ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα. Μόνο έτσι μπορεί καλόπιστα να ερμηνευτεί η ουσία των δηλώσεων του, στην συνέντευξη που έδωσε στην «αγαπημένη των τρομοκρατών», εφημερίδα των αριστεριστών, «Ελευθεροτυπία». Καταρχάς, έχει ιδιαίτερη συμβολική αξία για την μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η μοναδική συνέντευξη του πρωθυπουργού σε μέσο εκτός της δημόσιας τηλεόρασης, δίδεται στην «Ελευθεροτυπία» που είναι γνωστόν αριστερών φρονημάτων και πρόσκειται εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερχόμενοι στην ουσία των λεγομένων του Σαμαρά, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις βασιζόμενος στην επικοινωνιακή γραμμή της ΝΔ και όχι στην εικόνα της κοινωνίας. Είναι τουλάχιστον προκλητικές οι δηλώσεις για...
«φρενάρισμα» της ανεργίας την στιγμή που 6 στους 10 νέους είναι άνεργοι και χωρίς ελπίδα. Πέραν από προκλητικές αυτές οι δηλώσεις έρχονται και σε πλήρη αντίθεση με τα στατιστικά στοιχεία, αφού η τελευταία σχετική έκθεση της Eurostat έδειξε άνοδο της ανεργίας στο 27,6% και της νεανικής ανεργίας στο 62,9%. Την στιγμή που 2 εκατομμύρια Έλληνες είναι χωρίς δουλειά και η ελληνική οικονομία μαστίζεται από την ύφεση και τα συνεχή λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να σιωπά και όχι να προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις περί ανάκαμψης.

Όμως οι προκλήσεις Σαμαρά δεν μείναν μόνο στην ανεργία, αλλά επεκτάθηκαν και στους χαμηλοσυνταξιούχους, που πολλοί εξ αυτών έχουν οδηγηθεί στην πλήρη ανέχεια από τις πολιτικές του μνημονίου. Ο Σαμαράς τους υποσχέθηκε ότι θα τους στηρίξει μέσω του πρωτογενούς πλεονάσματος, προφανώς αγνοώντας ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να θραφούν με επικοινωνιακά τρίκ, όπως είναι το πρωτογενές πλεόνασμα.

Οι Έλληνες θα συνεχίζουν να ζουν στην ανέχεια και να βλέπουν τις θυσίες τους να γίνονται βορά στους διεθνείς τοκογλύφους, όσο κυβερνάνε υποτακτικοί της τρόικας και εντολοδόχοι του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου. Το χρέος της χώρας και συνεπώς τα μνημόνια και τα μέτρα θα είναι αιώνια, όσο δεν γίνεται στροφή στην Εθνική Παραγωγή. Οι δηλώσεις Σαμαρά περί βιωσιμότητας του χρέους είναι τουλάχιστον γελοίες από την στιγμή που τον έχει διαψεύσει ήδη ο υφυπουργός Οικονομικών του.

Με αφορμή το παραλήρημα ψεύδους και απάτης του Σαμαρά στην «Ελευθεροτυπία», το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Ο Σαμαράς συνεχίζει να λέει ψέμματα και να θεωρεί ηλίθιους τους Έλληνες. Μιλά για πρωτογενές πλεόνασμα ενώ η εθνική μας παραγωγή διαλύεται. Για έλεγχο της ανεργίας όταν 2 εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν δουλειά. Για βιωσιμότητα του χρέους λίγες ώρες μετά την πανηγυρική διάψευση Σταϊκούρα. Άλλο ένα παραλήρημα ψεύδους και απάτης από τον Νο1 υπάλληλο των διεθνών τοκογλύφων.

Μόνη λύση για την χώρα μία εθνική ηγεσία, που θα αντισταθεί στην ανθελληνική πολιτική των ξένων πιστωτών. Διαγραφή του παράνομου χρέους, στροφή στην πρωτογενή παραγωγή, εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου προς όφελος των Ελλήνων και μόνο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών