Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη φτιάχνει έκθεση κατά της Χρυσής Αυγής με "στοιχεία" από καταγγελίες αλλοδαπών και ΜΚΟ!

Έκθεση κατά παραγγελία των καναλιών έβγαλε ο Συνήγορος του Πολίτη, αυτή η δήθεν ανεξάρτητη αρχή, προϊστάμενος της οποίας μέχρι πρότινος ήταν ο λαθροδήμαρχος Καμίνης. Η είδηση σχετικά με την εν λόγω έκθεση αναμεταδίδεται από τα ιστολόγια των ...
φυλλάδων που την παρήγγειλαν και είναι ενδεικτική για την ποιότητα της παραπληροφόρησης και της λάσπης που πετούν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

Στην έκθεση έχει γίνει συρραφή όλων των υποθέσεων που προήλθαν από καταγγελίες αλλοδαπών σε ΜΚΟ και τα ΜΜΕ (ρώτα τον θείο μου τον ψεύτη δηλαδή.) και ακολούθως απόδοση όλων αυτών των άσχετων μεταξύ τους περιστατικών στην Χρυσή Αυγή. Βέβαια, ουδείς έχει ασχοληθεί με το αν αυτές οι καταγγελίες ευσταθούν ή αν είναι απόρροια της προτροπής Δένδια να καταγγέλλονται τέτοια περιστατικά με αντάλλαγμα το άσυλο.

Ούτε, βεβαίως, ασχολήθηκε κανείς με το ποιοι ήταν οι δράστες των συγκεκριμένων περιστατικών, αρκεί που το θύμα ήταν αλλοδαπός και ο δράστης άγνωστος. Έτσι ακόμα και περιστατικά που αφορούν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ανάμεσα σε πρεζέμπορους, αποδίδονται στην Χρυσή Αυγή, αρκεί να συνεχιστεί και να ενταθεί η λασπολογική επίθεση εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το μόνο που πραγματικά ενδιέφερε τον Συνήγορο του Πολίτη και αυτούς που παρήγγειλαν την εν λόγω έκθεση είναι ο χρονισμός της, έτσι ώστε να συμπέσει με την υπόλοιπη πολεμική επιχείρηση που διεξάγει το καθεστώς, μέσα από τα κανάλια και τις φυλλάδες, εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ενδεικτικός ο τίτλος που έχει δώσει στην «είδηση» το newsit του Ευαγγελάτου: «4 δολοφονίες και 400 τραυματισμοί συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή»

Οι μεθοδεύσεις του σάπιου κατεστημένου εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσουν. Όσα ψέμματα και αν πουν, όσες καταγγελίες και αν κατασκευάσουν, η Φωνή της Αλήθειας δεν θα φιμωθεί!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών