Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

Η Μπακογιάννη τρομοκρατημένη αποκαλύπτει τις προθέσεις του καθεστώτος "Όλα τα κόμματα έναν υποψήφιο έναντι του υποψηφίου της ΧΑ"

Αφήνουμε το ρεπορτάζ του skai.gr να φανερώσει τον τρόμο που διακατέχει το "συνταγματικό τόξο", όπως εκφράζεται μέσα από τα λόγια της κόρης του Αποστάτη και μόνο η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, και όχι ως επικοινωνιακό τέχνασμα πόλωσης, να οδηγηθούμε στις εκλογές...


Κάλεσμα στον πολιτικό κόσμο να επιδείξει «ψυχραιμία και νηφαλιότητα» και να μην «παίξει το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής» απηύθυνε, μέσω του ΣΚΑΪ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, καταδικάζοντας απερίφραστα τη σκέψη της ΧΑ να οδηγήσει σε παραίτηση βουλευτές της ώστε να προκαλέσει πρόωρες εκλογές σε ορισμένες περιφέρειες και απορρίπτοντας το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών.

«Η Χρυσή Αυγή θα καταλάβει ότι....
υπάρχουν νόμοι και δημοκρατία σε αυτή τη χώρα [...] Τώρα το καταλαβαίνει και σφαδάζει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως εάν η ΧΑ «θέλει επαναληπτικές εκλογές [σε περιφέρειες] θα τις έχει [αλλά] αν θέλει αποσταθεροποίηση δεν θα την έχει».

«Αν ο Μιχαλολιάκος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει με τους θεσμούς απατάται. Αν θέλει να παραιτήσει οκτώ βουλευτές, θα έχουμε οκτώ επαναληπτικές εκλογές, που θα κερδίσουν τα κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου», συνέχισε ο κ. Μπακογιάννη. «Αν θέλει να παραιτήσει 18, θα μείνει χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση».

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την προτίμηση, σε περίπτωση εκλογών, τα υπόλοιπα κόμματα να κατέβουν με έναν υποψήφιο έναντι του υποψηφίου της ΧΑ.

Υ.Γ.
Γιατί φοβάται τόσο το "συνταγματικό τόξο" τις εκλογές αφού τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής καταποντίζονται...;!
Μήπως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο;

Υ.Γ.2
Εναντίον Όλων 

5 σχόλια:

  1. Τρέμουν, είναι φανερό πια, δείτε τι κάνανε με τον υπεύθυνο της ΕΥΠ γιατί μάλλον δεν δέχθηκε να κατασκευάσει ψεύτικα στοιχεία.
    Εμετικό κατεστημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ…

    Όπως σας έχουμε προαναφέρει αυτές τις ημέρες η δημοσκοπική ομάδα του καθηγητή Πανά πραγματοποιεί μια μεγάλη και κυρίως ανεξάρτητη δημοσκόπηση που καταγράφει τις εκλογικές δυνάμεις των κομμάτων…Η δημοσκόπηση που θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα το makeleio.gr είναι κυλιόμενη και καταγράφει μέρα με την ημέρα- άρχισε πριν τη δολοφονία Φύσσα- τα ποσοστά των κομμάτων και θα ολοκληρωθεί το Σαββατο… Αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε μιας και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων είναι ότι…

    κρατάει και κρατάει γερά. Φαίνεται ότι μετά το αρχικό σοκ της δολοφονίας-εκείνη την ημέρα τα ποσοστά της παρουσίαζαν μεγάλη πτώση- η λυσσαλέα επίθεση απο όλο το πολιτικό σύστημα που ακολούθησε αλλά και το σφυροκόπημα απο τα συστημικά ΜΜΕ έκαναν τους ψηφοφόρους να αλλάξουν στάση με αποτέλεσμα τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις επόμενες ημέρες μέχρι σήμερα να παρουσιάζουν και πάλι ανοδικές τάσεις…Αξίζει να σας πούμε ότι σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση την παραμονή της δολοφονίας του Φύσσα, Νεα Δημοκρατία και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Αττική έδιναν μάχη στήθος με στήθος για το ποιο θα είναι δεύτερο κόμμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΕ δεν παρουσιασαβν πτωση τα ποσοστα της ΧΑ.
      ΠΟΤΕ. Αυτα ηταν εμμεσματα των σκυλοβριων.



      Πατρικιος



      Διαγραφή
  3. Σχετικά με τη φωτογραφία της ανάρτησης:
    Όπως οι παλαιότεροι θυμούνται, ανέκαθεν η αριστερά
    περιέβαλε με στοργή το "Μητσοτακέϊκο"...
    (βλέπε τα κεφτεδάκια της εκλιπούσης Μαρίκας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠ ΑΥΤΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών