Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

Χατζηγάκης, πρώην Υπουργός της ΝΔ..."Βρείτε τα γρήγορα -αριστεροί και δεξιοί - γιατί μετά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με....άλλους τρόπους τη Χρυσή Αυγή"

Σέρνοντας το χορό υπό το βλέμμα του... Μπόμπολα!
Δεν έχουν τελειωμό τις τελευταίες ημέρες οι εκκλήσεις αριστερών και δεξιών προς το φαύλο πολιτικό κατεστημένο να βρει τη χρυσή τομή που ενώνει "δεξιά"(ΝΔ) και "αριστερά" (ΣΥΡΙΖΑ) με σκοπό την αντιμετώπιση της μοναδικής αντισυστημικής απειλής (δηλ. τη Χρυσή Αυγή).

Σειρά είχε αυτή τη φορά ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, Σ. Χατζηγάκης που ζήτησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη η κεντροδεξιά να ενωθεί υπό τον Κ. Καραμανλή και η αριστερά υπό τον Alexis Tsipras με απώτερο σκοπό τα "φασιστικά σταγονίδια", όπως απεκάλεσε τους Χρυσαυγίτες, να μην γιγαντωθούν περαιτέρω.

Είναι δε τόσος έκδηλος ο φόβος του που δεν διστάζει να τονίσει ότι.....
αν δεν αντιμετωπιστεί το Εθνικιστικό φαινόμενο θα πρέπει το..."συνταγματικό τόξο" να εφεύρει νέους τρόπους...."δημοκρατικούς", για να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή και την επέκτασή της στην κοινωνία!

Κοινή συνισταμένη όλων η.... τελική συγχώνευση αριστεροδεξιών σε μια παράταξη 'Εθνικής Συνεννόησης' για να μην ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και να συνεχίζεται το σκότος της παρακμής που πρεσβεύει η σημερινή κλεπτοκρατία.

Αναλυτικά λοιπόν είπε τα εξής:
Τα σταγονίδια για τα οποία εγώ διαγράφηκα έχουν γίνει σήμερα πλημμυρίδα και έχουν κατακτήσει όλα τα επίπεδα της πολιτικής μας ζωής. Σήμερα ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια Κυβέρνηση σοβαρή, Εθνικής Συνεννόησης με άλλο πρωθυπουργό, στον οποίο θα συγκλίνουν όλα τα πράγματα και οι καταστάσεις. Να τον εμπιστεύεται ο κόσμος. Έχω ξεκάθαρη άποψη και αυτή είναι ότι αυτός που θα μπορούσε να κάνει αυτό το βήμα, να ενώσει την κεντροδεξιά ή την κεντροαριστερά, με κάποια μετριοπαθή εικόνα. Στη μεν πρώτη περίπτωση είναι ο Καραμανλής, στη δε δεύτερη ο Τσίπρας. Ωστόσο πιστεύω ότι ο δεύτερος δεν μπορεί να κάνει αυτό το βήμα, παρά το ότι δείχνει να έχει διάθεση, μιας και υπάρχουν διάφορες τάσεις μέσα στο κόμμα. Εν πάση περιπτώσει χρειάζεται οπωσδήποτε Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, καθώς τα σταγονίδια αυτά με την ανοχή και την πολιτική τους δημιούργησαν ουσιαστικά τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αντιμετωπίζεται ούτε με νομικά, ούτε με Συνταγματικά μέτρα. Χρειάζεται ενημέρωση του κόσμου, κάποιος να του εξηγήσει του κόσμου. Ποιοι θα του κάνουν αυτά; Οι σημερινοί;…  Δε νομίζω…

Υ.Γ.
Αφού η Χρυσή Αυγή συνεχώς χάνει δημοσκοπικά και ταυτοχρόνως διώκεται ποινικά γιατί κόπτονται όλοι οι πολιτικάντηδες να ενωθούν τα κόμματα εναντίον της...;!;!

Υ.Γ.2
Τα σταγονίδια έχουν γίνει ήδη ποτάμι και οσονούπω τσουνάμι που θα σας ισοπεδώσει!
 
 

2 σχόλια:

  1. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ , ΣΑΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΩΜΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πολιτικο γραφειο του χατζηγακη αποτελουνταν απο ορνεα κ οταν ειχε κανει εκεινη την αμαρτολη ετερεια για τουσ αγροτεσ την αγρογη περνανε απο τον καθε ενα που διοριζανε δεκα με δεκα πεντε χιλ ευρω το κεφαλι κ οταν ητανε υπουργος δικαιωσηνυσ οι πρεζεμποροι στα τρικαλα ειχανε στειση παρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών